Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכשיר טוב,רק ציין את המחיר שאתה מקבל אותו שנידע להגיד לך אם המחיר הוגן או לא!

נע בין 1100 ל 1300 ...

פורסם
אם זה יותר לכיוון ה 1100,עם אחריות לפחות לשנה,אז המחיר בסדר.

אם אתה משלם 1300 אז האחריות צריכה להיות לדעתי 3 שנים של עוזי רדיו.

בדיוק.

פורסם

אוקי:wink:

אז תיקח את האחריות לשלוש שנים לדעתי,מחיר סביר בהחלט,אם פחות חשובה לך תצוגה צבעונית הלקריון מתעלה על הפיוניר בכל פרמטר אחר חוץ מתצוגה.(אני מדבר על קלריון 785)

פורסם
אוקי:wink:

אז תיקח את האחריות לשלוש שנים לדעתי,מחיר סביר בהחלט,אם פחות חשובה לך תצוגה צבעונית הלקריון מתעלה על הפיוניר בכל פרמטר אחר חוץ מתצוגה.(אני מדבר על קלריון 785)

איך הוא באמת הקלריון? לא מוצא את המאפיינים שלו באינטרנט..

פורסם

הקלריון אחד המכשירים ברמה הגבוה ביותר שיש למחיר שלו,נתונים עליו תוכל למצוא כאן:

http://www.autos-sound.co.il/RegularSaleDetails.aspx?productID=118

חסרים מעט נתונים,והמחיר לא כל כך קורץ,יכול להיות שתמצא זול יותר.

בעיקרון אני רכשתי אותו לפניי כמעט חודש והוא באמת מכשיר עם הרבה אפשרויות כיוון ועוד פיצ'רים מעולים,אם איכות חשובה לך יותר מתצוגות צבעיות כשיש איתך אנשים ברכב וזה ניראה להם מרשים,הקלריון הזה תומך בהמון דברים שאין בפיוניר ואני אישית הייתי הולך עליו (ואכן כבר הלכתי עליו) במקום הפיוניר,בהצלחה!

פורסם

הבחירה שלך צריכה להיות תלויה בצרכים שלך.

לקלריון יש קרוס 3 חלקים שיתאים להגברה אקטיבית, לעומתו לפיוניר יש אקולייזר טוב יותר. ככה שזה הכל עניין של מה אתה רוצה מהמכשיר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מכשיר שמאוד מצא חן בעיני, אם צבע התצוגה שלו היה מתאים לי לרכב, הייתי רוכש.

התצוגה בפיוניר הזה לא צבעונית אלא לבנה לעומת ה785 שהתצוגה שלו היא אורגן אורות מתחלף (או ניתן להחלפה)

אני אישית הייתי פוסל את הקלריון על ווליום פלוס מינוס במקום רוטורי בלי להכנס אפילו למאפיינים וממשק המשתמש המסובך, אבל זה עניין של טעם אישי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...