Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

300 שקל זזה בדיחה

משרדי פרסום\ חתונות אירועים משלמים פי 3 מזה לפחות

מי שרוצה להיות פרייר שיהנה

הבעייה שהם דופקים את השוק לאחרים ,, אם אף אחד לא היה נרתם ככה

המחירים היו קופצים כי מה לעשות תכננו פינה לאספנות ואם לא יהיה שם רכבים זו תהיה פינה מתה

וואלה 300 שקל לא מכסה אפילו את היום עבודה של רובנו צריכים לבזבז בשביל להיות באזור הרכב ולא הכנסתי עוד בלאי ודלק

חוץ מזה קבלת תלושי דלק במקום תשלום נראה חשוד מאוד

אבל זה כבר בעייה של חברי מועדון החמש

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אסור לקבל כסף . אני לא מבין על מה הדיון פה . מי שרוצה יציג את האוטו ומי שלא שיציג בבית .עד מעט אנשים פה יבקשו תשלום על זה שהם באים למפגש בימי שישי.

פורסם

מי שרוצה להיות פרייר שיהנה ...הבעייה שהם דופקים את השוק לאחרים.... לא מכסה אפילו את היום עבודה ... ולא הכנסתי עוד בלאי ודלק

אכן ביטויים ודרך חישיבה מרתקת, תודה שהשתתפת בדיון :mm_eek:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
300 שקל זזה בדיחה

המחירים היו קופצים כי מה לעשות תכננו פינה לאספנות ואם לא יהיה שם רכבים זו תהיה פינה מתה

וואלה 300 שקל לא מכסה אפילו את היום עבודה של רובנו צריכים לבזבז בשביל להיות באזור הרכב ולא הכנסתי עוד בלאי ודלק

דודי, למה שלילי?

תגיד. לא נראה לך טוב לקבל ביתן חינם בתערוכת אוטומוטור עבור חברי המועדון?

אם נוספות על זה הכנסות למועדון או החברים זה רע?

אני מכיר הרבה חברים במועדון שמוכנים להציג גם ללא תמורה, אלו שאתה קורא להם פראיירים.

(יותר מזה, הם גם משלמים למועדון כל שנה דמי חברות).

פה מדובר על תצוגה מכובדת בתערוכה מוטורית לא על רכב חתונות מקושט בלונים.

צר לי שאני נחשב למי שמקלקל ענף הכנסות מצליח.

בעדינות: מה שיותר מטריד זה הנסיון של פותח השרשור להמריד את חברי המועדון כנגד התצוגה.

פורסם

אני חושבת, שעצם הזכות להציג בפומבי את המכוניות, להראות לקהל הישראלי שיש פה בארץ שלנו תרבות מכוניות עתיקות. (ולא לקרוא להן 'גרוטאות' )

ללמד את הקהל הישראלי קצת נוסטלגיה,ללמוד להסתכל על האוטו (בלי לגעת) וסתם להנות ממכוניות מושקעות ולקבל מחמאות, שווה יותר !!

תהנו בתצוגה.

בברכה

סיגל

פורסם

במועדון החמש ישנם פריירים שהקימו את המועדון , על חשבון זמנם ומרצם ,

על חשבון שהות עם בני המשפחה וזאת על מנת ליצור תרבות מעטה פה במדינת הקודש

רווית מלחמות , פיגועים , שחיתויות פוליטיות , ומה לא . ארץ הקודש לא ? !

ועל כן , כשיש כמה יהודים טובים קם מי שנראים בעיניו פראירים .

מי שלא נתן , לא יודע את כוחה וההנאה של לתת . (מזכיר לי את השיר של שרעבי )

ברצינות ,

יש כאן איתנו לא מעט חברים שמרימים ארועים , מרצונם הטוב והחפשי , בהתנדבות . כן כן , באמת .

מארגנים פעילויות , מסעות בארץ , טיולים , בהתנדבות , באמת .

מציגים את רכבם גם לקהילה , וגם לארועים אפילו מסחריים , ואם המועדון יוצא נזכר מהעיניין הרי זה משובח.

אנו מעוניינים לחזק את המועדון , להראות את מעמדו , להציג את מכוניותנו גם במקומות מכובדים

ואם נתנה לנו במה , גם 300 שקל לרכב זה נחמד .

אישית , הצגתי כבר את רכבי לכמה ימים בקניון חיפה תמורת תלושי דלק .

העיקר שהמועדון נהנה וזו תרומתנו גם למועדון וגם לקהל שמגיע נהנה , נזכר , שואל , מקבל תשובות .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אל תקלקלו את טוהר ההובי הזה.

ברגע שייכנס כסף, יתחילו קומבינות ואינטריגות ומלחמות. חבל.

ראו מה קורה בעמותות הראלי למיניהם.

(גוג ומגוג זה דיסנילנד לידם).

תמשיכו להנות מה"שיגעון" המבורך.

ואל תתנו לאיש לסכסך ביניכם.

חג פורים שמח.

פורסם

עם כל הכבוד למארגני התערוכה אשר עושים מיליוני שקלים על התערוכה (בדוק) הגיע הזמן שאנו בעלי הרכבים נקבל סכום רציני בגין התצוגה , הרי השקענו עשרות אלפי ואפילו מאות שקלים על שיפוץ הרכב שלא נדבר על הקניה שלו.

אנו מהווים אטרקציה בתערוכה. אין שום סיבה שיקנו אותנו בעד 40 ליטר דלק.

המארגנים מרויחים כסף וזו העבודה שלהם, אם זה מאות או מליונים זה לא עניינו בכלל.

אני משערת שכל אדם מהמועדון ומחוצה לו רוכש רכב אספנות ומשפצו לא כדי להציגו ברבים אלא קודם כל בשביל עצמו, כדי להגשים את החלום ואת התחביב שלו.

הרכבים מהוים אטרקציה אך אל תשכח שבכל שבוע ניתן לראות את המכוניות הללו חינם בכל אחד מהמפגשים של המועדון הפזורים ברחבי הארץ.

המארגנים הציעו הצעה, לא כולם יקבלו אותה, מי שירצה יצג את רכבו בפומבי אף אחד לא מכריח אנשים להציג בכח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
300 שקל זזה בדיחה

דודי שלום.

יש להפריד בין שני דברים:

הראשון נוגע לתמורה, וגם נושא זה מתחלק לשניים...

תמורה היא כסף ו/או שווה כסף.

לכן, לראייתי, החשיפה הניתנת למועדון באוטומוטור שווה הרבה כסף. מדובר בקהל שאוהד רכבים, הנחשף לפן האספני וזה כשלעצמו טוב מאד.

בנוסף, להערכתי, המועדון מקבל הרבה יותר מהסכום שמקבלים החברים עבור כל רכב. זאת מבלי לקחת בחשבון שהמקום הניתן למועדון לתצוגת רכביו עולה למציג רגיל עשרות אלפי שקלים.

החברים מקבלים סכום סמלי לכיסוי הוצאות ותו לא. ברור שאינו מכסה ימי עבודה, בלאי, ביטוח, טסט, חלקים והאל יודע מה עוד. אבל, זכותנו המלאה כחברים להנות ולהשתתף, לסבול ולהשתתף, ו/או גם לא להשתתף. כל אחד על פי רצונו.

השני נוגע למעלה השרשור.

האם הוא חבר מועדון? אם כן - אין זו הדרך המתאימה לשאול את השאלה, וגם לא הפורום המתאים לקבל את התשובה.

אם הוא לא חבר מועדון, וודאי שאין לו זכות לנסות להמריד לכאורה את החברים נגד ההשתתפות באירוע.

ל bagira - השם לצערי לא אומר לי כלום. איני מכיר את החבר.

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
300 שקל זזה בדיחה

מי שרוצה להיות פרייר שיהנה...

תגיד לי אדון דודי אוקנין הלא פראייר בעליל,

כמה כסף קיבלו חברי אירגון "זונות הדלק" כאשר הציגו את רכביהם בארוע 100 שנה לתעשיית הרכב האמריקאית?

כמה?

לא שמעתי, אתה יכול בבקשה לצעוק את הסכום חזק יותר בשביל שכל הפראיירים שכאן ישמעו?

לך תחרחר ריבים בפורום הנטוש שלכם, אולי מההד של הפורום הריק מישהוא יתעורר ויכנס לשם.

ל bagira - השם לצערי לא אומר לי כלום. איני מכיר את החבר.

חבר? :shock: חבר של מי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
300 שקל זזה בדיחה

תשמע - אתה יכול להקים את הסתדרות בעלי מכניות קלאסיות

לגבות דמי חבר שנתיים - אני בטוח שיהיה בהסתדרות מישהו שיוכל להדריך אותך כמה ואיך לגבות

תשתה תה עם יושבי ראש ועדים אחרים - ותייצג את בעלי הקלאסיות החברים בארגון שלך כנגד המנצלים הקפיטליסטים

ואם לא תצליח תאיים בשביתה - אם כל השביתות, ותאיים שפשוט אתה , וכללללללל חברי הארגון שלך לא תסע ברכב האספנות

פורסם
אני מוכן להציג את אחד הרכבים שלי ללא תמורה !

אני לא מוכן, לדוגמא.

עם כל הכבוד על התרומה לקידום נושא אספנות רכב בארץ, צריך לזכור שהמניעים להקמת התערוכה אינם פילנטרופיים גרידא, אלא כלכלים נטו, ומכוניות אספנות מהוות אטרקצייה לא מבוטלת.

מה שכן, צריך למצוא את נקודת האיזון, הן על מנת שבעל המכונית לא ירגיש "פרייאר" ומנוצל, והן מצד מארגן התערוכה שבסה"כ עושה למועדון ה 5 שירות טוב.

אני, אישית, מוכן לעשות המון למען מועדון ה 5 והתחביב בכלל, ובפרט בתרומה לקהילה, אבל לא מוכן לתרום מעצמי למען אינטרסים כלכליים ברורים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה שמדהים בפורום הוא חוסר המוכנות של חברי מועדון החמש לקבל ביקורת או הערות מכל סוג שהוא,

אמר בפרוש , מי שרוצה יבושם לו ,

זאת דעתו שמי שמציג ללא תמורה או תמורה סימלית , עושה עוול לעצמו.

אפשר להתווכח על הנושא , אולם למה צריך לרדת לפסים כמו לך לפורום הזה וכד'

לדעתי לא מכבד לא את הפורום ולא את משתתפיו

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ירון.

דווקא כאן קיבלת קשת שלמה של תגובות חברי המועדון, מקצה לקצה ומדחייה מוחלטת להסכמה.

למה לקחת רק קצה אחד לדוגמא שלך? חברי המועדון אינם אחידים בדיעותיהם.

מצד שני, הם כולם חברי מועדון... (גם אני).

פורסם
תגיד לי אדון דודי אוקנין הלא פראייר בעליל,

כמה כסף קיבלו חברי אירגון "זונות הדלק" כאשר הציגו את רכביהם בארוע 100 שנה לתעשיית הרכב האמריקאית?

כמה?

לא שמעתי, אתה יכול בבקשה לצעוק את הסכום חזק יותר בשביל שכל הפראיירים שכאן ישמעו?

לך תחרחר ריבים בפורום הנטוש שלכם, אולי מההד של הפורום הריק מישהוא יתעורר ויכנס לשם.

חבר? :shock: חבר של מי?

אתה לא יכול להשוות בין תערוכת רכב שבהקמתה אתה בא לעשות ביזנס ולא מעניין כל השאר (כי את המארגנים זה מה שמעניין ) לבין מפגש מכוניות שהוא סוג של תרבות מוטורית שהמועודון שאני חבר בו (ומנהל ) החליט להשתתף.

לפי מה שאתה אומר החל מיום שישי הזה אפשר לבטל את כל המפגשים השבועיים שמתקימיים ברחבי הארץ בתחום המוטוריקה .

בנוסף המועדון שאני נמצא בו לא עושה ביזנס על גבי החברים שלו בניגוד למה שמצטייר כאן (ויכול להיות שאני טועה )

בקשר לפורום המשעמם שלנו למי שכתב , אין לי שום בעייה עם השעמום שהולך שם וטוב לנו איתו .

לא אני פתחתי את השרשור הזה , אלא משתמש אחר שיכול להיות שהוא גם חבר במועדון שלכם אחרת הוא לא היה מקבל את ההודעה , תשימו לב שיש כאן גם חברים מאצלכם שמסכימים עם דעתי אבל לא מתיחסים אליהם כי הרבה יותר קל להשיב אש לאנשים מבחוץ .

אני רק נתתי את דעתי שהיא גם באופן כללי נכונה על גבי עוד תחומים ולא רק בתחום הרכב והפרסום .

זה שאתם נוהגים להתיחס רק לחלקים שאפשר להתקומם עליהם ועל חלקים שהם נכונים לא להגיב זה כבר החלטה שלכם

תהנו בתצוגה

mustang 67 GT, 302 engine t5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...