Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם אומרים דברים טובים על המגבר הזה אבל עדיין הרמקולים הם 450w והמגבר מוציא הרבה פחות בסביבות ה320w

יתאימו לו? וחוץ מיזה אני צריך מגבר 2 יציאות והוא 4 אז מה עושים בזה..

סליחה על הבורות אבל אני לא מבין בזה כלום...

פורסם

ישארו לך שתי יציאות פנויות למיקרה שתירצה להוסיף בעתיד רמקולים או סאב,בכל מיקרה הוא עדיף מאשר לקנות סתם מגבר שני ערוצים.כמו שאמרתי לך ההבנה שלך לא נכונה ומגבר לא נמדד אך ורק לפי הספקים בטח שלא וואטים כללים שלא אומרים כלום.תיהיה בטוח שהוא יספיק להם וכל המגברים הסיניים שאתה רואה עם 2000W לא יספקו חצי ממה שה JBL יתן,לכן אל תחשוב לקנות אותם!

פורסם

כמו שציינו לך פה, תתעלם לגמרי מהוואט שרשום. הJBL יגביר מעולה את הרמקולים שאתה רוצה לשים.

חוץ מזה, אני לא מבין למה אתה צריך מגבר בכלל אם אתה מתכוון בינתיים לחבר רק את האחוריים? הם יעבדו יופי גם על המערכת לבד.

פורסם

אני מביא את הקומפוננט ביום שישי... אז אני רוצה תשובה סופית..

הוא יגביר לי אותם טוב?... כי שמעתי שהקומפוננט הזה חזק וזה 110rms

והמגבר הוא 60rms

פורסם

טוב תודה רבה לכם! עזרתם לי זה הזמן לחסוך כסף..

אתם יודעים רק עם הסאבים של הרמקולים האחוריים שיש לי של הקנווד הם טובים?

פורסם

הרמקולים של קנווד שיש לך רחוקים מלהיות סאבים,אבל הם נותנים באסים נחמדים מאוד!

הJBL שהציאו לך יהיה מצוין להגברה של קנווד וגם מורל פולס.

המורל פולס עבדו אצלי על 50WRMS,ולא היה חסר להם.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...