Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי.

אולי כרגע אני לא אקנה את האודי אולי בתקופה מאוחרת יותר שאני ילמד באמת לנהוג :).

אבל שאלה לי אליך , מה עדיף לקנות אם כבר את היונדאי קופה או את הMX3? מי מהם יותר מתאים לנהג ראשון? ומי יותר אמינה ושותה יותר דלק? אני רק עכשיו פשוט מתחיל להבין את כל העסק הזה אני פשוט עוד חדש בתחום.

תודה לוי.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בנות שיכורות שעושות MOON מהחלון האחורי,.

מה זה אומר?

(וזה עיקול חד... ולא עיכול).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
מסכים איתך, בגלל זה הימלצתי על איביזה ידנית אטמוספרית, מאובזרת עם חישוקים וגג שמש.

עידן

+1

חמש תוים !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
מה זה אומר?

(וזה עיקול חד... ולא עיכול).

לחשוף את התחת.

אולי תחשוב על אלפא?

רכב החלומות שלי כרגע הוא אלפא 147 \ 159.

כשאני אומר "רכב החלומות" אני סתם מדבר על רכב שאני מפנטז עליו. לא מתכוון לקנות או משהו בסגנון.

אין לי צורך במכונית. (אני בן 18 כמה חודשים. רישיון 7 חודשים).

לפי דעתי זה רכב שנראה מדהים. וכולם מדברים על חווית נהיגה שונה.

תחשוב על האופציה הזו.

פורסם

כמה דברים,

רכב "פוזה" בדוגמת הTT לא תמצא גם אם תביא אחד חדש והצפי הוא לשלם 2000 שקל גג אחזקה בחודש.

אם אתה מחפש רכבי פוזה,TT וגודשות הם ממש לא בשבילך כי תקלה בינונית תעלה לך ולא קצת.

אם אתה תקנה רכב גודש ישן תכין הרבה כסף לתיקונים.

בכל מקרה אתה יכול ללכת דווקא לכיוון של איביזה FR או קופרה(כן אני סותר את עצמי לגבי הגודשות) העניין ברכבים האלה שיש לך המון חלפים זמינים מפירוקיות שתוכל להשיג בזול יחסית,אתה יכול לגרד עוד כמה אלפים ולקנות סיאט איביזה חדשה 1.4 והיא נראית לא רע בכלל ואחת לבנה עם ג'אנטים שחורים וקסנון מהחברה תעשה את הפוזה על החברים(כמובן לא במהירות) לפחות הבנות יאהבו את זה.

אתה יכול גם לנסות את היונדאי קופה (פוזה נטו)!

פיג'ו סיסי?? מה אתה סיסי?

בכל אופן תנסה ללכת לכיוןן של האיביזות,מאמין שתמצא בסכומים האלה כמה מציאות.

בקיצור כשתהיה רציני גם יעזרו לך פה בצורה יותר רצינית.

פורסם

בוא נתחיל מזה שאנחנו סתם מדברים כי כרגע אין לך אפילו רשיון .

בתור אחד שחולה אבל ממש חולה TT (רואים לא ?)

הייתי באותה התלבטות לפני שבועיים היה לי את הכסף 90 אלף שקל והבנק היה גם נותן לי עוד קצת רק הייתי צריך לבקש (ואני בן 21 ואבא שלי לא כזה עשיר) ולא הלכתי על זה אתה יודע למה ? כי זה לא שווה עשיתי חישוב מהיר נכון יהיה לי רכב פוזה מהיר מאוד גם אני יגשים את החלום שלי סוף סוף , אבל מה יהיה הלאה איפה הביטוח שבספק אם יבטחו אותי איפה הטיפולים שבדגם הזה הם לא זולים בכלל .

אתה מחפש פוזה לך על יונדאי קופה מנוע 2.0 רכב יפה הבנות יסובבו ראשים

מחפש עוד פוזה לך על ה206CC ומי שיגיד לך מה אתה סיסי תאמין לי היה לי אותה שנה וחצי וגם אלה שדיברו ככה אחרי זה חזרו בהם אפשר לעשות מהרכב הזה משהו מאוד יפה שלא נדבר על הפוזה של לנסוע עם גג נפתח .

וישאר לך משני המכוניות האלה הרבה מאוד כסף בצד שחבל שילך לך בגיל צעיר .

בהצלחה :-)

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם
תודה רבה על המידע הוא מאוד עזר.

אם האודי אינה מתאימה לי כרכב ראשון, אז אולי אני אקנה יונדאי קופה? היא לא יקרה, האחזקה שלה גם כן לא יקרה, ובשביל מכונית ראשונה אני חושב שהיא בדיוק תתאים.

כדי לקנות אחת משנת 99-97? ב- 20 אלף+? והאם משתלם לקנות אחת? האם היא אמינה? וכו'.

לוי.:wink:

אני לא מבין משהו.

1. אתה שואל שאלה תיאורטית לגבי רכב שאולי תרצה לרכוש בעוד כשנה, לאחר הוצאת הרישיון וגמר תקופת הליווי.... עד אז אלוהים גדול ואין לדעת מה יהיה, לא בחיים ובטח לא בשוק הרכב. זה לא שונה בהרבה מאחד ששלח טופס לוטו ויעלה שאלה בפורום לגבי איזה רכב כדאי לו לקנות לאחר שיזכה.

2. אתה מתחיל בשאלה לגבי אאודי TT בכ-80K ש"ח ואז יורד די מהר מהעניין ומתחיל לברר לגבי רכבים שעלותם כ-20K ש"ח, ירידה של כ- 80% במחיר תוך זמן קצר ביותר.

אני לא יודע מה אתכם אך לי זה נשמע מאוד לא רציני. אני מציע לך לפתוח שרשור חדש כשהעניין יהיה אקטואלי ותהיה סגור על הדרישות והאמצעים הכספיים העומדים לרשותך.

פורסם

לי זה גם נשמע מאוד מוזר עוד מתחילת הנושא,שואל על רכב ב85K ואז יורד בהרבה לרכבים של 20K.

איזו מן השוואה ניתן לעשות בינהם?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

כל השרשור קצת :screwy:.

מרכב ששווה 100K ירידה דרסטית לכיוון ה30K ,זה נראה קצת דמיוני,

בכל מקרה גם אם תקנה TT רובם יד גבוה ונמכרות במהירות עקב תקלות לא רצוניות ,לבעלים לא רצינים ,

שנמנעים מלסדר מרשלנות ,ומוכרים,

ככה שגם אם תקנה אחת תחסוך גם לישור קו רציני.

ומצידי גם בתור רכב ראשון תקנה "באוינג 747 -רק אל תתקעה לי בנתיב השמאלי "

0502222535 לחלקים :-P

פורסם

לך על אלפא 156 ידנית. גם פוזה וגם חווית נהיגה.

העיקר תסע בזהירות! כי יש לי הרגשה שאתה לא מבין בדיוק מה זה נהיגה.

ממליץ לך אחרי קבלת הרישיון, לעשות קורס כמו: http://www.kosher-rigshi.co.il/site/index.php/2009-02-15-17-12-24

פורסם

לוי, למה ללכת על TT? הרי זו סתם הוצאה רצינית, ופוזה לא נגמרת בו, יש עוד הרבה מכוניות מעבר. ומצד שני זו סתם הוצאה מיותרת ובטוח שהאחזקה שלה לא תהיה רק 2000 לחודש. נכון, גם אצלי זה סוג של חלום TT פתוחה (חלום שניתן להגשים מתישהו), אבל אתה עדיין לא נוהג, ובמהרה תבין כשתעבור את הטסט שבגילאים הללו (17) זה שיש לך אוטו זה כבר "מגניב", ואם תקנה אוטו עם מגנזיום וסנרוף (אפילו איביזה שהמליצו הרבה פה), אתה עדיין תסובב את ראשי הבנות (שזו המטרה-כן?).

תלמד קודם כל להנות מנהיגה, ולהכיר את ההגה והשליטה ברכב.

בהצלחה

פורסם
אבל אין מכונית פוזה טובה? כל המכוניות פוזה הם לא טובות או צריך לשלם עליהם הרבה כסף? בכלל לא להמון חברים שלי יש מכוניות טובות שאומרים שהם מתקלקלים מהר מאוד וזה בכלל לא כך, לחבר שלי יש פיג'ו 206 CC

היא לא עלתה לו 20K ש"ח, נכון?!

והיה ואם וקרה והתקלקל הגג, מה אז? כסף לתקן יהיה לו?

ב-85 אפשר למצוא משהו אטרקטיבי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...