Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לברר ולדעת כמה דברים.

בעוד כמה חודשים אני מתחיל ללמוד נהיגה, וכמובן [ארצה] לקנות מכונית רציתי להתיאץ [להתייעץ] ולשאול, האם כדי [כדאי] לקנות אחרי כמה חודשים, אחרי שיהיה לי את התעודה [רישיון] ועברתי את השלב של המלווה והכל, אודי TT שנת 2000? האם המכונית טובה ואמינה? ,כמה [מהי]צריכת דלק? והאם משתלם לקנות אותה בכללי?

הצעות לגבי מכונית ראשונה ולדעת ידע כללי על המכונית שברצוני לקנות יתקבלו בברכה.

תודה :)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קנה מכונית רק אחרי שהוצאת רישיון.

אודי TT שנת 2000 עברה בוודאי לא מעט ידיים. צריך לבדוק היטב את מצבה המכני - מדובר במכונית ספורטיבית שבוודאי עברה חיים קשים, ובעלת מכלולים רגישים (כדוגמת טורבו).

אמינות - אי אפשר להעריך, אבל מרבית הסיכויים שעלויות התחזוקה תהיינה גבוהות. צריכת הדלק כמובן תהיה גבוהה יחסית (מנוע טורבו, משקל כבד למדי).

משתלם לקנות? לא לנהג חדש, לדעתי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בוודאי שעברה הרבה ידים וכמובן שאני אבדוק את המצב של המנוע וכו.

תראה אני מחפש בגדול מכונית בלי כל הטורבו וכל הדברים האלו אני יותר רוצה לקנות מכונית על פי היופי ולא האופי.

כמה צריכת דלק במדויק המכונית שותה יש לי את התקציב לעלות של התחזוקה למכונית.

הייתי קונה את היונדאי קופה אבל אומרים שמהכונית אינינה אמינה והמון ערסים נסעו עליה וקרעו אותה והמחירון שלה עומד כרגע על 20 אלף+ ואני לא יודע האם זאת מכונית טובה כדי להיות ראשונה לנהג חדש.

פורסם

שכחתי להגיד לך בפעם הראשונה - שים לב לכותרת שלך. בפורום הזה - רק כותרות אינפורמטיביות.

מה התקציב שלך, ומה התקציב החודשי שלך לאחזקת הרכב?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ב85 אלף לא תשיג TT ראויה.

אם אתה מעוניין ברכב יפה בלבד,אז היונדאי קופה החדשה 2.0 תעשה את העבודה לבחירתך ידנית או אוטו',סך הכל אמינה ,חדשה יותר מה TT (ניתן למצוא משנת 2003) ועוד תשאיר לך עודף,ביטוח מקיף אינו יקר במיוחד -דבר שהייתי מאוד מתמקד בו בשל היותך נהג חדש.

בשורה התחתונה אני מתאר לעצמי שאתה בן 17-18 ושאתה בקרוב תתגייס,לכן אולי השקעה כרגע ברכב כזה תהיה מעט סתמית.

מעבר לך,בפעם הראשונה שתעלה על ההגה גם קליאו 1.4 משנת 92 ידנית תוכל לגרום לך להנאה ולגאווה ולהתרגשות מן הנהיגה.

(אני זוכר שכל כך הייתי נרגש מהיותי נהג,שהייתי מחפש תירוץ רק לאן לנסוע מרב ההנאה)

אולי עדיף כרגע לקנות משהו קצת יותר פשוט,יותר זול וחסכוני לאחזקה ,תהנה ממנה שנה שנתיים תלמד על מהות אחזקת רכב,ומה אתה גם מחפש ומה עושה לך את זה בנהיגה ,אולי אתה אוהב לנהוג אגריסבי ומהר, אולי אתה בכלל טיפוס של כורסאות על גלגלים,אולי בכלל תגלה שאתה חובב שטח.

כן אתה תהיה מגניב אחוש,אם תבוא עם TT לפגוש את הבנות בגן הציבורי אין ספק בכלל,רק קח בחשבון שאתה עדיין לא מוכן לרכב שכזה.

Porsche 944 turbo

פורסם

למישהי שפעם יצאתי איתה הייתה TT קוואטרו, היתה לה איזה תקלה רצינית עם הגיר שעלות התיקון הייתה מעל 15 אלף ש"ח. הביטוח היה מאוד יקר משהו גם בסביבות ה15 אלף בשנה, אחזקה מאוד מאוד יקרה חלקים גם יקרים כיאה לפולסוואגן.

אבל הרכב היה מדהים, גם מבחינת נסיעה וכמובן מבחינת הסטייל.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

עם כל הכבוד לדעתי TT לא צריך להיות רכב ראשון וגם אם אתה האדם הכי עשיר בארץ.

רוב הנהגים החדשים עושים שטויות על הכביש וגם רוב החברים פה עשו שטויות על הכביש בצעירותם, TT וכדומה יכניסו אותך לצרות.

פורסם

מסכים איתך לגמרי.

גם לדעתי רכב כזה ממש לא מתאים לנהג חדש, גם עם רכבים רגילים, נהגים חדשים מתפתים ללחוץ על הגז ולעשות שטויות.

ולא משנה כמה תגיד "אני נהג זהיר" וכד'... ראיתי כבר הרבה שאמרו את זה ולא הצליחו לעמוד בפיתוי של כביש ריק.

גם אם נראה לך שזה הכי בטוח והכי טוב שאפשר כי הכביש ריק או דברים כאלה, אתה לא יכול לדעת מה מצפה לך בהמשך הדרך, יכול להיות כתם שמן או חיה שתקפוץ לכביש ואז לא תדע איך לצאת מזה (זה כבר כללי, לא רק בקשר לרכב הספציפי הזה, רכב כזה פשוט יפתה אותך יותר).

בקיצור, תתחיל ברכב רגיל, אחרי שיהיה לך ניסיון ושיקול דעת של אדם מבוגר (לא אומר שעכשיו אין לך) תחליט אם אתה רוצה את הרכב.

בהצלחה בטסט :)

פורסם

תודה רבה על המידע הוא מאוד עזר.

אם האודי אינה מתאימה לי כרכב ראשון, אז אולי אני אקנה יונדאי קופה? היא לא יקרה, האחזקה שלה גם כן לא יקרה, ובשביל מכונית ראשונה אני חושב שהיא בדיוק תתאים.

כדי לקנות אחת משנת 99-97? ב- 20 אלף+? והאם משתלם לקנות אחת? האם היא אמינה? וכו'.

לוי.:wink:

פורסם

לוי, כשאתה קונה מכונית פוזה, אתה משלם על הפוזה. כלומר, באותו כסף אתה יכול לקבל מכונית טובה/חדשה יותר, על חשבון הפוזה.

ב-20K ש"ח תחשוב על לקנות מכונית במצב טוב, שגם שמורה טוב (יחסית), שתשרת אותך נאמנה ועזוב אותך משטויות, במחילה ממך, של ילדים מתלהבים. החיפוש אחר פוזה נגמר בסוף עם קנייה של איזו נבלה שחוטה, שעולה בסוף הרבה בתיקונים ונמכרת במעט.

כלומר, נגמר בבכי.

כולנו היינו ילדים וכולנו מכירים סיפורים כאלו. נכון שהיום כל אלו שעשו שטות כזו נזכרים בנוסטלגיה בפורד קאפרי (סתם דוגמא) האגדית שהיתה להם למשך חצי שנה, כשהם היו חיילים, אבל העיניים שלהן לא לחות ודומעות בגלל הגעגוע לרכב, אלא כי הם נזכרים כמה כסף היא עלתה להן בסוף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אבל אין מכונית פוזה טובה? כל המכוניות פוזה הם לא טובות או צריך לשלם עליהם הרבה כסף? בכלל לא להמון חברים שלי יש מכוניות טובות שאומרים שהם מתקלקלים מהר מאוד וזה בכלל לא כך, לחבר שלי יש פיג'ו 206 CC שאומרים שיש לה בעיות בגג\חשמל,נזילות שמן וכו' המכונית בבעלותו כימעט שנה וחצי ולא קרה דבר אחד מהדברים האלו.

זה תלוי מי נהג על המכונית, אני קעיקרון רוצה לקנות מכונית טובה לבדוק איתה שהכל בסדר ואז לקנות אותה כשאני בטוח ב 100% שהיא בשבילי.

פורסם

אני רציתי להתיאץ איזה מכונית ראשונה הכי טובה בשבילי.

המכונית שברצוני לקנות היא יותר בכיון של פוזה וספורט.

התקציב שלי הוא עד 85K והתקציב החודשי שלי הוא בין 1500 ל 2000.

הייתי רוצה לשאול איזה מכונית הכי תתאים גם מבחינה כספית, גם מבחינת יופי ופוזה, וגם מבחינת אמינות.

תודה רבה כל הערה ,כל דעה תתקבל בברכה :)

פורסם

יש גם יונדאי קופה בתקציב הזה משנתונים משנתונים מתקדמים יותר, הבחירה היא די ראויה בנסיבות העניין.

אתה יכול לשקול רכישת סיאט איביזה מדגם "ספורט" 3 דלתות, מאובזרת לחלוטין משנתון 07+-.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כמה פוזה ילד בן 18 צריך?

קומקטית חמה עם סגסוגת וסאן רוף יעשו את העבודה?

(בזמני קליאו ספורט ,106xsi וmx3 היו חלומות)

אגב עוד עצה,רכב עם אישיות גודל עליך,במיוחד אם מדובר ברכב ראשון.

הרכב ראשון שאני קניתי ביוזמתי הייתה 306 ידנית פשוטה אבל מה,היה לה עיצוב מגניב כזה,שמתי לה מערכת(או בסטנדרטים של אז,פאנל רדיו דיסק ורמקולים מאחורה),מדבקה של חברת גלישה על שימשה האחורית וזהו,לאן לא לקחתי אותה מאילת ועד לעומקם של כל מיני שדות בוציים הרכב הזה היה בים ובהרים עשו עליו מנגלים קיססו מהמכסה מנוע שלו,שתו ועישנו בו אינספור פעמים ,זריקות זנב במגרש חנייה באמצע הלילה,בנות שיכורות שעושות MOON מהחלון האחורי,או סתם כניסה לעיכול חד בעשרים קמ"ש יותר ביום גשום.

לסיכום בישביל להנות מהרכב שלך (במיוחד אם זה רכב ראשון),אתה לא צריך משהו רציני מידי,פשוט רכב קטן שובב עם תא מטען מספיק גדול כדי שתוכל לדחוף לתוכו את כל השגעונות שלך.

Porsche 944 turbo

פורסם

מסכים איתך, בגלל זה הימלצתי על איביזה ידנית אטמוספרית, מאובזרת עם חישוקים וגג שמש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...