Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא רק שהם נראים טוב, הם נשמעים מצויין.

אהבתי במיוחד את הטויטרים הקרמיים, אני מתחיל גם לחשוב על זוג כאלו...

תתחדש!

מתחדשת*

פורסם

תתחדש על הבניות סופסופ יצא כמו שבאמת רצית ולא סתם זרוק על הדשבורד כמו שהיה לך עד עכשיו ..

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

עידן תתחדש

נראה לי זוויות טובות ונכונות - אני לא ממש שייך למועדון ה"און אקסיס" ונראה לי דווקא שרכיבים שמותקנים על הקורות יכולים בהרבה מקרים לתת תוצאה טובה יותר דווקא כשהם מכוונים או אחד כלפי השני או כלפי המאזין במושב הנגדי.

אבל זה רק אני... וכן... אתם יודעים...

אני פולני אבל לא ראיתם את האותיות הקטנות :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי-רק לידיעה כללית-ייחודם של זוג הטויטרים האלה ,למי שעדיין לא שם לב ,שהם עשויים מקרמיקה ומה שעוד יותר מייחד אותם -לא משנה איך תשים אותם,הם תמיד יהיו כאילו באון :wink: (אקסיס).

ואגב,לגבי הטויטרים,כל הזכויות שמורות באהבה לחגי(נימקי) ואופיר(דיג'י).מעניין שגם לכם יש את הסטים האלה ולא ראיתי שום תגובה או חוות דעת שלכם עליהם.

לפי איך שהם נשמעים, סכום הכסף ששולם עליהם פשוט בדיחה.

• תוכן חדש...