Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו, לאחר 2000 ק"מ בלבד עם האיביזה FR, נתקע לי הרכב בנתניה וסירב להניע- מת לחלוטין.

הגרר שהוזמן גרר לי את הרכב לחיפה וכמובן שהתעקשתי להתלוות אליו ולאחר ויכוחים גם הצלחתי.

מה שכן, היינו חייבים לעשות "עיקוף" קטן דרך בית שאן!

בסופו של יום (או יותר נכון לילה), התברר כי החוט של הסטרטר התנתק וסודר בבוקר בחמש דקות.

שרפתי 8 שעות מהחיים שלי אבל העיקר השקט של הנפש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מתלווה לגרריסט או עוקב אחריו באוטו אחר.

הזמן ,עוגמת הנפש ,הטרטורים ,העצבים והכסף שעלולים להתבזבז בשל "תקלת גרירה" יהיו גבוהים עשרות מונים מאשר להשקיע קצת זמן ולהתלוות לגרר. נראה אתכם מנסים להוציא כסף מחברת גרירה שגרמה לנזק לרכב. זה יכול לקחת חודשים אם לא שנים וידרוש הרבה מאמצים.

אייל זה לא בדיוק פשוט כמו שאתה אומר!

אני ניתקעתי עם הרכב בצפון במוצ"ש, הזמנתי גרר כמובן דרך הביטוח ולא היתה לי אפשרות להיתלוות אליו.

גם כי זה לא היתה גרירה ישירה וגם היתי עם האישה והזאטוטים,

אתה מסכים איתי שלא שייך להיתלוות ככה, וחוץ מזה איך אתה מצפה בדיוק שאני ילך אחריו ברגל?:-D

פורסם

מה קשור מחט ל...

א. זה גרר עירוני - ולא גרר של שירותי גרירה.

ב. שים לב לסוג הגרר - מזלג צידי - אף שירות גרירה לא משתמש בגרר כזה (יש כאלו יותר מתוחכמים - תכף תקרא את ג' ותבין למה יש להם גררי מזלג - אבל עם "שיפורים")

ג. לגרר הנ"ל אין אבטחה של הרכב , ושוב - אף אחד לא משתמש בגרר כזה חוץ משירותי גרירה. בכלליות זה גרר מאוד בעייתי ומועד לפורענות - במיוחד אם לא שולטים בו ב100% בגלל הדרך הבעייתית שהוא תופס את האוטו והמערכת הפנאומטית

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בזמנו עם הפולו הכחולה נתקעתי עם הרכב (בעיה כלשהי בגיר,לא היה לי הילוך ראשון,בסוף התברר שאיזה בורג שם נשבר ותוקן מחדש).

לא חשוב שהתייבשתי 3וחצי שעות עד שהגיע,ולטפל בבת זוג מבועסת מהתחת גם משימה בפני עצמה.

כשהוא הגיע התלווינו אליו ולא הייתה לו בעיה או התנגדות כלשהי.

בכל מקרה תמיד תתלווה ויהי מה,כי אם יהיה נזק כלשהו,סביר להניח שהוא (הגרריסט) יכחיש ויהיה לך סיפור מהפטרה לתקן\לקבל תשלום\וכו'.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...