Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה ברכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי כשרכשתי את הרכיבים ההבנה שלי היתה פחות מבסיסית ונאלצתי להסתמך על עצת המוכר , ולא לצערי גם לא הכרתי את הפורום הנ"ל שתורם לי הרבה לידע.

אז כן המגבר יוחלף בהזדמנות הראשונה , מפנטז על AUDISON LRX 4.1K רק המחיר שלו בעייתי עבורי... ואז גם נצטרך להחליף לסאב בריא יותר מה ES200

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

מוטי אתה בטוח שאני לא אהיה חייב להחליף סאב ? ע"פ נתונים האדיסון 4.1K מוציא 2*130 + 1*500, נראה לי ש 500

לסאב של 200WRMS עלול להזיק לו לא ? תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

תכוון אותו בצורה המתאימה ואין סיבה שיגרם נזק

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

מחזר את אלון, עם כיוון כמו שצריך אין שום בעיה לחבר לסאב חלש מגבר חזק ממנו, זה אפילו מומלץ.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אוקיי, תודה חבר'ה עזרתם לי.

מה שנשאר זה להתארגן על מזומן ולמצוא את מכשיר יד שניה "חדש".

תודה

פורסם

תשמע יחסית לבנאדם שהידע שלו הוא פחות מבסיסי קנית פה מוצרים לא "פראיירים" בכלל.

וכמו שכבר נאמר מעליי, באמת להגביר סט של 125 עם מגבר 60.4 זה קצת מצחיק, אבל בקרוב תארגן לעצמך הגברה נאותה ואתה מסודר ידידי :wink:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

VINYX קודם כל זה 150 , דבר שני אומנם אני די חדש בתחום האודיו (אע"פ שכבר היו לי מערכות מבוססות פיוניר,קנווד,סרווין לפני כעשור בערך) אבל ידעתי שדברים השתנו ושמות של מותגים נוספים נכנסו לארצנו הקטנטונת אז כמובן שעשיתי קצת "סקר שוק" ושמעתי וראיתי מספר סט אפים ולבסוף הרכבתי את הנ"ל .

המוצרים שבסוף רכשתי בהחלט לא פריירים כי אני אוהב ומעריך סאונד טוב (גם בבית הסיפור דומה) .

מה יותר כיף מלהאזין לשיר איכותי לעצום את העיניים ופשוט להתענג (כשהאוטו עומד כן.) שווה כל השקעה.

פורסם

מה יותר כיף מלהאזין לשיר איכותי לעצום את העיניים ופשוט להתענג (כשהאוטו עומד כן.) שווה כל השקעה.

מסכים איתך במאת האחוזים תענוג צרוף של הנאה, אני תמיד הערכתי סאונד טוב וכשהתבגרנו וקיבלנו רישיון פתאום זה עבר גם לרכב, ואז צצה לה משום מקום הבעיה הקטנה שנקראת צה"ל שמעכבת את כל הסיפור שלי ב3 שנים כי זה נהיה בלתי אפשרי לקנות אפילו RCA איכותי בלי להוציא משכורת של חודש או יותר :cry:, אבל אני מאמין שכשאני ישתחרר המצב יהיה הרבה יותר טוב ולאט לאט נגיע גם לרמה כמו של הגדולים פה, כל בעלי הסאנדאון האודיסון וההיברידים למיניהם וכו', כן כן אתם!

וטוב לדעת שהוא 150, כי הייתי מוכן להישבע שזה 125, או שזה רק הדגמים הישנים??

בכל מקרה תתחדש ותהנה! וחג שמח.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

הXL מקבל 150 וואט RMS לעומת הגירסה הרגילה (גם כן הגרסה החדשה) שמקבלת 125 RMS.

המיד של הXL יורד ל40 הרץ, המיד של הHSK הרגיל יורד עד ל-50.

הXL יותר נציל בדיצבל וחצי לוואט.

והטויטר השתנה! HT28 במקום HT25, גדל קצת.

הקרוסאובר השתנה, עכשיו הבחירה ב -3 0 +3 DB נעשית ע"י חיבור החוט במיקום מסוים בקרוס ולא במתג.

פורסם

ל היי אנרגי מספר דגמים , גם ה XL זה היי אנרגי תוכל לראות בקישור המצ"ב:

אתה צודק היי אנרגי זה 125, אבל היי אנרגי XL זה 150.

http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm

תסתכל ב PRODUCT 'HI ENERGY ' SYSTEM

• תוכן חדש...