Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כעובד מדינה אני נהנה משלל הטבות, הנחה קבוע במכוני ליווי, טיסות לחו"ל במחלקה ראשונה, משכורת שנתית של כמליון ש"ח, אואדי A8 צמודה עם נהג והדובדבן שבקצפת, תחבורה ציבורית חינם.

מדי בוקר ממרומי קו 650 מנתניה לתל אביב בדרכי לעבודה, אני מציץ בלי בושה למאות נהגים בחלון כחלק מהטבת התחבורה הציבורית.

90 אחוז לא מחזיקים את ההגה בשתי ידיים ו99 אחוז לא מחזיקים את ההגה נכון באופן כללי.

למען האמת, הרוב בכלל לא מחזיקים את ההגה! וזאת למרות תנועת בוקר דיי ערה בכביש החוף, אחרים מסתפקים באצבע אחת ובמקרה הטוב יד אחת שמחזיקה את ההגה בחלקו התחתון באצלנות רבה.

ואני שואל, מה יעשו אותם נהגים אשר נוסעים מהר וצפוף בבלימת חרום או כשמישהו יסטה לנתיבם בלי לאותת ובפתאומיות?

מה יעשו אם יגלו כתם שמן על הכביש או רוכב אופנוע שיאבד שליטה ממש מולם?

ואני לא רוצה להתחיל עם אלה ששותים קפה, מתאפרים\ מתגלחים או קוראים עיתון תוך כדי נסיעה.

אבל לא, בוא נאשים את המהירות.

עשו בדק בית ושימו שתי ידיים על ההגה בשעה 9 ו3.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר ראשון,מלמדים.

שנית, ישיבת על חצי תחת יד אחד על ההגה במרכז ושנייה בדרך כלל בפה,זה בגנים של ישראלים.

ואני יודע שזה גם מדבק. לא,אני מחוסן.

Omnia mea mecum porto

פורסם

נכון, גם אותי למדו להחזיק את ההגה בשעה 2 ו -10, אך זה היה לפני שנות דורות.

האם עדיין מלמדים כך?

אני כבר שנים רבות מחזיק את ההגה בשעה 3 ו 9 בעקבות כתבה של ראם סמואל.

פורסם

מילא היו שמים ידיים על שעה 2 ו10, אבל גם את זה הרוב לא עושים.

מצד שני- לא מכוונים מראות כמו שצריך, לא מאותתים כשצריך, מדליקים אורות ערפל כשלא צריך (גשם זה לא ערפל:evil:), נורות שרופות, חוסר אוויר בגלגלים... להמשיך?

תרבות הנהיגה כאן דפוקה מהיסוד וייקח הרבה הרבה זמן עד שהיא תתחיל להשתנות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אני נוהג עם יד אחת, זה הכי נוח והתרגלתי כבר אבל במצבי חירום אני ישר תומך עם היד השניה

אני מבין שאתה מיצג את אותם נהגים אשר הזכרתי.

אתה יודע, כל הקטע במצב חרום הוא שלא ממש מצפים לו או מספיקים להגיב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה נחמד שרוב האוכלוסיה במדינה עושה טירונות בשביל ללמוד איך להחזיק נשק בצורה בסיסית אבל שרק אחוז בערך יודע איך אמורים לכוון מראות, באיזה מרחק צריך להיות מההגה ואיך להחזיק בו, שלא לדבר על מה לעשות במצבים קצת יותר קיצוניים שקורים לכל נהג לפחות פעם בחיים. משהו בלימוד הנהיגה במדינה הזאת רקוב, וזה לא שאי אפשר להעביר את החומר הזה בצורה בסיסית במהלך של 18 שיעורים. האנשים שאחראיים על זה פשוט אטומים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
אני מבין שאתה מיצג את אותם נהגים אשר הזכרתי.

אתה יודע, כל הקטע במצב חרום הוא שלא ממש מצפים לו או מספיקים להגיב.

תתחיל לנהוג ביד אחת ותראה שהיד שאיתה אתה נוהג מתחזקת יותר, ביד אחד אני עושה 95% מהביצועים שאני עושה ב2 היידים ביחד

זה לא כזה משמעותי אבל בכל מקרה היד השניה שלי על החלון אז היא קרובה להגה למקרה חירום

פורסם

אני לא חושב שהמורים אשמים בזה .

את כולם הרי מלמדים לשים 2 ידיים על ההגה ב-2 ו-10 , לאותת, לכוון מראות ולהסתכל בהן וכו' וכו' - שהרי אם לא היו מלמדים את זה אף אחד לא היה עובר טסט.

הבעיה היא הנהג עצמו , הרי ברגע שבחור בן 18 מקבל רישיון הוא כבר אדון לעצמו ומסגל לעצמו את תרבות הנהיגה שלו ולא יעזרו כמה שיעורים הוא לקח כי מה לעשות שיותר נוח לשים יד אחת ולא שתיים .

תפסיקו כל הזמן להאשים את המורים והממסד , לפעמים כדאי קצת להסתכל במראה .

פורסם

אני נוהג כמעט ותמיד עם יד אחת, או בשעה 12 או בשעה 9. מה שכן, היד תפוסה חזק על ההגה ולא מונחת.

בנוסף בנסיעות מעל 90 קמ"ש אני נוהג כבר עם שתי הידיים, גם בכביש פתוח לגמרי..

אני אישית לא רואה עם זה שום בעיה.

TFSI Power

• תוכן חדש...