Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קוראים לי שמואל ואני די חדש בפורום יש ברשותי כבר כשנתיים מיצובישי סופר לנסר מודל 96 אוטומט.

לפני כמה ימים גיליתי שהלוח שעונים לא מאיר כשאני מדליק את הפנסים של האוטו.. הפנסים עצמם נדלקים וכל נורות הבקרה כן עובדות על לוח השעונים (מד הדלק מצבר שמן מנוע וכו'...),

בדקתי את כל הפיוזים ואין איתם בעיה. לכן החלטתי ללכת לבעל מקצוע באזור נתניה שאני תמיד קונה אצלו כל מיני תוספות ואביזרים לרכב והוא פירק לי את לוח השעונים והחליף לי את המנרות אבל זה לא עזר .... יש למישהו אולי רעיון מה יכול ליהיות מקור הבעיה ואצל מי אפשר לפתור אותה בנתניה והסביבה .. תודה מראש לעוזרים..!

פורסם

שלום שמואל,ברוך הבא לפורום.

אצל איזה חשמלאי בנתניה הייתה?אולי אני יכול לעזור לך ולשלוח אותך למישהו מומלץ.

שאלה לי אלייך-מתי התחילה הבעיה? האם הוחלף משהו ברכב? האם התקנת איזה רדיו דיסק חדש או משהו בסגנון של משחקים בחשמל של הרכב לאחרונה?

המשך יום טוב,שי.

פורסם

כן זהו ששחכתי לציין היתי אצל ויטאלי(MOTOR SPORT) באזור התעשיה הישן אם אתה מכיר הוא לא חשמלאי אבל הוא מוכר ומתקין אביזירים לרכב סטריאו וכו' אחלה בנאדם... ואממ כן שחכתי להוסיף יום לפני תחילת הבעיה בדיוק החלפתי אצלו רדיודיסק לרדיודיסק של PIONEER DHE-2150UB בגלל זה גם חזרתי אליו לבדוק אם יש קשר להתקנה של הרדיודיסק... וכמו שאמרתי הוא בדק לי גם את כל הפיוזים ופירקאת הלוח שעונים ולא מצא את מקור הבעיה....

פורסם

מצטער שאני מקפיץ ככה אבל זה דיי דחוף לי... אתם באמת חושבים שיש קשר בין ההתקנה של הרדיודיסק לתאורה של הלוח שעונים... בקיצור גם אם כן אם תוכלו להגיד לי איך/ אצל מי אפשר לסדר את זה באזור נתניה..... תודה מראש לעונים...

פורסם

לא רפי תודה על העזרה אבל בדקתי כבר את הכפתור בכל האפשרויות(סובבתי לכל צד והשארתי גם באמצע) וזה בכל זאות לא עבד..... אז לפי מה שאני אפחד פה לא באמת יודע מה מקור הבעיה... טוב תודה לכם בכל מקרה...

פורסם

הבעיה נמצאת בעמעם שציין רפי לין

גש לחשמלאי רכב לבדיקה ובמקרה הכי גרוע אפשר לבצע עקיפה של העמעם

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

אני אגש לחשמלאי תודה.... אהה ולא יודע אם זה עוזר לכם אבל גיליתי עוד משהוא שלא פעול.... כאשר מכבים את האוטו ומשאירים בטעות את הפנסים דלוקים ופותחים את הדלת בשביל לצאת אז האוטו בדרךכלל משמיע מין זמזום/צפירה כזאות מציקה כדי להזכיר לך לכבות את המנורות ומאז שהתאורה בלוחלא עובדת גם המנגנון הזה לא.... בכל מקרה תודה לכם על העזרה

פורסם

נראה שהשתחרר לך חוט (-) מאיזהשהוא מקום בלוח השעונים

התקנת משהו לאחרונה?

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

כן אמרתי שתקנתי רדיודיסק וכנראה שמאז הבעיה החלה... טוב בקיצור אז זה משהו שיהיה לי קשה לעלות עליו ולתקן לבד..ניגש כבר לחשמלאירכב...... דרך אגב מישהוא יכול להמליץ לי על חשמלי באזור נתניה שלא יאנוס אותי במחיר... וגם לדעתכם כמה זה יעלי לי פחות או יותר לתקן את זה?

פורסם

שים לב לאורות חניה אחורי .אם יש רק אור אחד אז יש פיוז שרוף .הפיוז נמצא בתא המנוע .אם לאחר החלפת הפיוז הוא נשרף שוב יש קצר .יש לבדוק את החיבורים ברדיו .יש שם חוט של אור חניה שלא חובר נכון ...ניניו

פורסם
כן אמרתי שתקנתי רדיודיסק וכנראה שמאז הבעיה החלה... טוב בקיצור אז זה משהו שיהיה לי קשה לעלות עליו ולתקן לבד..ניגש כבר לחשמלאירכב...... דרך אגב מישהוא יכול להמליץ לי על חשמלי באזור נתניה שלא יאנוס אותי במחיר... וגם לדעתכם כמה זה יעלי לי פחות או יותר לתקן את זה?

גם אני התקנתי רדיו דיסק וזה קרה תעדכן איך נפתרה התקלה:-)

פורסם

טוב אז ככה חבריםתודה לכם על העזרה...אבל בסוף הלכתי לחשמלאי מוסמך הוא בדק וכנראה שכתוצאה מההתקנה של הרדיודיסק ניהיה קצר באוטו (אחד המינוסים לא חובר טוב ) וזה עשה קצר... האורותחנייה גם לאעבדו וכל פעם שהחלפתי פיוז הוא קפץ אז הוא עשה לי מינוסחדש וחיבר את החוט אליו בקיצור שעה עבודה עד שהוא מצא את הבעיה... רק שהוא לקח לי 150 ש''ח זה ניראה לי קצת יקר בשביל תיקון קצר ... מה אתם אומרים?

פורסם

שלום לכולם וסליחה שאני מתעלק על השרשור,

אבל יש לי חבר שיש לו כזה רכב והלוח שעונים פעם דולק ופעם לא, תוך כדי נסיעה בלי כללים.

לא הותקן כלום ברכב בתקופה האחרונה,

אלא אם כן יש קשר לריליי במכסה מנוע, כי לפני כן היה בעיה עם האורות הראשיים גם כן פעם עבדו ופעם לא,

והחלפתי בין הריליי וזה פתר לי את בעיית האורות.

בתודה מראש לכל העוזרים, יוסי.

• תוכן חדש...