Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקים לGMC SIERRA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להשיג חלקים מקוריים או חליפיים או או AFTERMARKET PARTS

OEM PARTS לג'י אם סי סיארה שנת 1988 נפח מנוע 5,700 סמ"ק

קרבורטור וכבל גז

חיפשתי באיביי מצאתי כמה דברים אבל לא ממש ברור לי אם זה יתאים לרכב הזה

הייתי מעוניין יותר להשיג את המקט"ים של החלקים האלה למרות שהרכב ישן ,ככה יהיה לי יותר קל לאתר אותם

אשמח אם המומחים ומבינים יעזרו לי בנושא

תודה

פורסם

היי,

חלקים מקוריים או תחליפיים לרכב הזה אתה יכול להשיג אצל מוסך "אחים מזרחי" הוא יבואן של GM ויש לו מחסן מלא חלקים אני מאמין שגם לרכב הזה הכל תלוי בכמה כסף אתה מוכן להשקיע כי המחירים שלו לא זולים בכלל... ודרך אגב גם חלקים שאין הוא יכול להזמין לך מארה"ב.

ועוד דבר אם אני לא טועה אין שם קרבורטור אלה הזרקת דלק: TBI .

פורסם

אכן כן , טלפון למקרה שתצטרך: 04-8515535 תבקש את אפי או את משה, אתה יכול להגיד להם ש"שמש" שלח אותך הם מכירים אותי מצויין.

פורסם

אין אפשרות למצוא את החלקים האלה לבד באתרים מחו"ל לפי מקט"ים באינטרנט ??

אני מעדיף למצוא את זה לבד בלי לערב אנשים מהארץ, הכל יקר במדינה הזאת!!

מה נראה לכם שעדיף לי לעשות?

פורסם

אם לומר את האמת יש חלקים שגם אני קונה מאייביי (לונדורה 1990 4.3) הבעיה היא שלחפש מקטיים זה סיפור לא פשוט לקח לי הרבה זמן למצוא ולפעמים גם לא הצלחתי למצוא את החלק לפי מק"ט, אם יש לך זמן ועצבים לך על זה ואם אתה צריך עזרה אז בכיף.

פורסם

הבעיה שהתקשרתי למספר שנתתם לי ולא מוכנים למסור לי את המק"טים של החלקים האלה

אומרים שפשוט לא מוסרים מק"טים של חלקים

אשמח אם מישהו יעזור לי בזה

אני צריך קרבורטור הזרקה וכבל גז לsierra 1988 2500

מנוע 5700 סמ"ק או לפחןת את המק"טים שלהם

פורסם

חחח, ברור שלא יתנו לך מק"טים הרי במילים אחרות אתה כאילו מבקש תנו לי מספר חלק ואני ילך לקנות ממקום אחר למה שהם יפסדו וייתנו לך.? לא חשוב אני ינסה לחפש לך ואעדכן אותך.

תגיד יש מצב אתה מצלם תמונות של המכסה מנוע או של ה TBI (מערכת הזרקת הדלק) ?

ועוד דבר אפשר לשאול למה אתה צריך את כל ה TBI ? בנוגע לכבל הבנתי שנקרע לך.

פורסם

מאוד קשה להשיג אני ניסיתי הרבה פעמיים ולא הצלחתי וגם כל החלקים זה ממש ממש הרבה באמריקאיות כל פלסטיק קטן זה גם חלק מה שכן בתוכנה של UMI מופיע להם הכל וממש מופרט, ניסיתי להשיג את התוכנה אבל אמרו לי שאפשר רק דרך UMI והם נותנים אותה למי שיש מוסך שלהם ואגב היא עולה משהו כמו 10,000 $ לחודש!!!

פורסם

אין לי מושג הוא (מחסנאי ב UMI) לא אמר לי שם אבל זאת התוכנה הראשית של UMI והיא עובדת עם רשת, היא כוללת גם את זמינות החלקים לפעמים היא מראה שיש את החלק המסויים רק בחו"ל יש בה מלא סרטוטים וכו' תוכנה ממש טובה אם אפשר להשיג אותה זה יהיה מצויין חיפשתי הרבה באינטרנט ולא מצאתי אתה יכול לנסות לחפש אוליי תמצא קצה חוט או שאוליי פשוט תשיג ספר רכב.

• תוכן חדש...