Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מותקנת אצלי ברכב דיבורית בת מעל 3 שנים.

חוץ מאנטנה, עריסה, רמקול ומיקרופון, מה עוד מרכיב את הדיבורית?

איך לנתק את הדיבורית מבלי להשאיר חלקים ניסתרים ברכב?

ואיפה בד"כ מותקן החלק הנסתר המחבר את כל החלקים הנ"ל? (הרכב הוא 106 שנת 98 )

מתחדשת*

פורסם

אני לא אוהב להתחיל דברים שאנ ילא יודע איך לסיים אותם, ואני שונא להתחיל לפרק/להרכיב משהו ולא להיות מסוגל לסיים אותו ברצף. במיוחד לא ברכב שמשמש אותי כל יום.

מתחדשת*

פורסם

+,-,ACC ,MUTE ואיפה התקינו את היחידה זה כבר תלוי במי שהתקין - תעקוב אחרי החיווט . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

בעיקרון אין כמו לעקוב אחרי החיווט - בכי קל הכי פשוט

אבל בגדול מחביאים את ה"מוח" מאחורי הקונסולה הראשית למטה - מאחורי הHU או באזור שמתחת להגה מאחורי הפלסטיקים.

בהצלחה

פורסם

תלוי בסוג הרכב, המתקין יבחר את המקום הנוח ביותר בדר"כ כדי להתקין את "מוח" הדיבורית, אותה יחידה שמקשרת בין כל האביזרים. ברכב שלי הדיבורית הייתה מותקנת מאחרי תא הכפפות, יש שם חלל גדול יחסית ונוח להעברת חיווט.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

בדיבוריות הישנות יש בדרך כלל את הרכיבים הבאים:

המוח של הדיבורית - יחידת הפיקוד.

בדרך כלל תוקעים אותה מאחורי תא הכפפות או מאחורי הרדיו דיסק ליד התעלות של המיזוג או בכל מקום שיש בו חלל פנוי.

למוח הזה מתחבר המיקרופון, הרמקול, החוט שיוצא לעריסה

מהמוח יוצא חיווט לחשמל של הרכב.

בסה"כ תעקוב אחרי החיווט של המיקרופון או העריסה עד שתגיע למוח.

תפרק את המיקרופון, העריסה ועכשיו רק נשאר לך לעקוב מהמוח אחרי החיווט שלו לחשמל הרכב ולנתק.

והופס הדיבורית בחוץ ומפורקת כולה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצאתי משהו שדומה לתיאור מאחורי הקיק פאנל השמאלי, הגיוני?

או שיכול להיות שזה המוח של חלונות החשמל?

מתחדשת*

פורסם

תנסה לראות מה קורה כשאתה מחבר לזה את הטלפון, אם אתה עונה לשיחה והחלונות עולים... :-P

למרים חלונות בדרך כלל יש רק צמה אחת שמתחברת אליו וזהו... למוח של הדיבורית מתחבר המיקרופון עם חיבור PL של מיקרופון, חיבור של העריסה ועוד יציאה של חיווט לחשמל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תראה אל תעלב,

אבל לא נראה שאתה בדיוק סגור מה אתה עושה ופוטנציאל הנזק עולה על התועלת.

תיגש למתקין או מקסימום, תגיע למפגש בשבת ואחד מהחבר'ה שקצת יותר בעיניינים יעיף מבט ויגיד לך אם אתה בכיוון הנכון

חבל שתעשה נזק ואז תשפוך מזומנים רבים כדי לבצע חזרה אחורה

פורסם

רומם,

איזה דגם של טלפון נייד יש לך?

למה שלא תנסה למצוא פרטים על הדיבורית שלו באינטרנט כולל תמונה של יחידת הפיקוד?

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה מתכוון היה, בגלל זה אני רוצה לפרק את הדיבורית.

נוקיה כלשהו (מאוד עוזר, נכון?) טוב נו, נהיה עסוקים בשבת :-D

מתחדשת*

פורסם

בדרך כלל בקיק פאנל השמאלי מתקינים אוהבים לשים את המרים חלונות ואולי גם מתאם של נעילה מרכזית - כי זה נוח וקרוב לחיווט שיוצא מהסוויטצ'.

ברוב המקרים אני זוכר שמתקינים היו שמים את המוח של הדיבורית או מאחורי תא הכפפות - בדרך כלל מעל תעלת המזגן או מאחורי הקונסולה המרכזית - הדבר הכי טוב זה לעקוב אחרי החיווט של העריסה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...