Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי יונדאי קופה, משנת 98, וכידוע לכם (אני מניח) היא ממש גרועה ביציבות בכביש.

זווית גלגול שלה מפחידה ביותר, לדעתי יש ג'יפים שבהם הזוית קטנה יותר, והריסון של המתלים את המרכב לאחר שינוי מהיר של נתיב פשוט גרוע!!!

רציתי לשאול את דעתכם לגבי החלפת בולמי זעזועים ל בולמים ספורטיביים של קוני. האם זה יעזור ובכמה?

SPL - 143.6DB

"

פורסם

משינוי הכותרת שלך בוודאי הבנת שבפורום הזה לא כותבים כותרת "דרושה עזרה ממבינים" אלא מסבירים את הבעיה.

 

באם היית טורח לבצע חיפוש היית קורא הרבה על הבולמים של קוני או השיפור שבולמים חדשים/מחוזקים עושים ביחד וללא הנמכה. מציע לך לבצע חיפוש כזה, וכן לקרוא בפורום הראשי על הקנייה המרוכזת של בולמי קוני/בילשטיין בהנחה לחברי הפורום.

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

×
×
  • תוכן חדש...