Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחשב לכל משפחה

אנו מציגים לפניכם את תכנית "מחשב לכל משפחה"

במידה ויש לכם מחשבים ישנים שאינכם זקוקים להם אתם מוזמנים למסור אותם לתכנית "מחשב לכל משפחה" ולסייע בכך לצמצום הפער הסוציואקונומי בחברה.

שלכם

צוות פרויקט אגורה.

בואו להיות שותפים איתנו ביצירת אימפקט חברתי ממשי

פער הדיגיטאלי מהווה ביטוי משמעותי ובולט לחוסר שיווין הזדמנויות חברתי וכלכלי בחברה הישראלית בכלל, ובקרב תושבי שכונות השיקום בפרט.

במסגרת פרויקט שיקום השכונות (הפועל כיום בכ- 100 יישובים ושכונות מקרית שמונה ועד אילת המוגדרים ברמה חברתית-כלכלית נמוכה בקרב כל מגזרי האוכלוסיות בישראל), נעשית פעילות לצמצום הפער הדיגיטאלי בין אלו "שיש להם" ובין אלו "שאין להם".

אנו מקיימים פעילות הכוללת קורסים להכרת המחשב לילדים ולהוריהם במטרה לאפשר להם יכולות בתחום הלמידה הבית-ספרית וההכשרה המקצועית כחלק מפיתוח ההון האנושי. תושבי השכונות מקבלים מענקים באמצעות הפרויקט להכשרה מקצועית כטכנאי PC ומקצועות נוספים בתחום ההיי-טק. בתמורה, מקבלי המלגות משקיעים מזמנם בתרומה לקהילה בדרך של הנחייה והדרכה למשפחות להם מעניק הפרויקט מחשבים מתרומות המגיעות מפרטים, מוסדות וארגונים עסקיים.

בשם מאות אלפי משקי בית בשכונות השיקום, אני פונה אליכם להירתם לשותפות בהקמה ובהפעלה של תכנית "מחשב לכל משפחה". זהו חלון הזדמנויות בלתי חוזר לשינוי חברתי במסה קריטית, הלכה למעשה, הבא להציע שינוי ממשי לאמיתי בסדר הקדימויות החברתי-כלכלי של מדינת ישראל.

אנו מעוניינים במחשבים שמישים (פנטיום 4 + מסך).

לפרטים נא לפנות אל ד"ר צבי וינשטיין

מייל: [email protected]

טלפון: 03-7632845

נייד:050-6247155

פקס: 03-7632841

פורסם

אפשר לתרום לבתי ספר למשל (למי ששאל מה עושים עם המון מסכי CRT ישנים).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

BMW

על הדרך תחשב את השטף דרך פתח הדסיקט, ואת השדה המגנטי בכל מקום במרחב.

תגיד אתה נורמאלי ? זה מה שאתה עושה במקום ללמוד ?

בהצלחה במציאת בית חם למחשב, מקסימום תחכה שבועיים ותפרסם באגורה אחרי המבחנים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
BMW

על הדרך תחשב את השטף דרך פתח הדסיקט, ואת השדה המגנטי בכל מקום במרחב.

תגיד אתה נורמאלי ? זה מה שאתה עושה במקום ללמוד ?

בהצלחה במציאת בית חם למחשב, מקסימום תחכה שבועיים ותפרסם באגורה אחרי המבחנים .

אני את ענייני השטף המגנטי כבר עברתי בקיץ וכשיושבים ללמוד את תורת החומרים מחפשים כל דרך אפשרית להתעסק במשהו אחר.

:-D

אני מקווה שהמחשב יימסר לצביקי ויגיע לבית ש"אין לו".

פורסם
סתם שאלה לא קשורה שמעסיקה אותי:

מה עושים עם כל מסכי ה CRT (אני חושב שככה קוראים להם) הישנים שהוחלפו במסכים שטוחים?

אצלנו בחברה, למשל, הוחלפו בבת אחת מאות מסכים. החברה שסיפקה את החדשים גם לקחה על עצמה לפנות את הישנים.

השאלה מה עושים איתם.

לא יודע מה עושים עם מסכים - אבל לדוגמא בצבא - גורטים הכל (במיוחד זכרונות ודיסקים קשיחים - ברור למה) ציוד חדיש בן מקסימום שנתיים הכולל DVD ROM מאבדים, לוחות אם וכל מה שנמצא במארז ולא שומר מידע גם נגרט. פשוט זוואה. לי אישית יצא להכין מחשבים לגריטה.

• תוכן חדש...