Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, רכשתי את הרנו פלואנס עם מערכת מקורית.. באוטו הקודם הייתה מורכבת מערכת מאוד בסיסית עם מגבר פשוט וסאב קיקר c12‎ ‎‏.. אפשר עצות לגבי מנחת rca‏ לרנו החדשה שתתאים למגבר או לחליפין מנחת+מגבר בסביבות ה600 שקל? נאמר לי שבמיוחד ברנו יש סיכוי גדול לשמוע את המנוע דרך הרמקולים כמה זה נכון?

פורסם

לישמוע את המנוע לא ניראה לי הרי אומרים ש-"רנו החדשה לא רואה מוסך"

בגדול כל מנחת יעשה לך את העבודה לגבי האיכות זה כבר תלוי בך מה התקציב למנחת בילבד

מנחת+מגבר ב-600 =משהו לא איכותי ביכלל אז אל תצפה לניסים וניפלאות

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לדעתי הוא התכוון לאופציה של מנחת לבד ב600 שקל או לחלופין מגבר עם מנחת מובנה,לדעתי אם יש לך אופציה לקנות גם וגם(כלומר מנחת טוב עכשיו ובעתיד מגבר),ב700 שקל יש לך אופציה קרובה אם אני לא טועה למנחת של ג'נסיס שיעשה טוב מאוד את העבודה.

פורסם

לא הסברתי את עצמי מספיק.. מגבר כבר יש לי התקציב או 600 שקל השאלה היא אם מנחת שעולה 250 של רוקפורד יספיק ויעשה את העבודה?

¤ שאלה שלא קשורה, בהתקנת מנחת למה מתחבר כבל הרימוט מהמגבר? יציאת הרימוט יש רק לרדיו דיסק שמותאם למגבר?

פורסם

לפי מה שידוע לי רוב המנחתים מתחת לג'נסיס הזה הם לא מי יודע מה.

מהרדיו דיסק יש יציאת רימוט להדלקת המגבר,הכבל שמתחבר לרדיו דיסק מתחת בסופו,בצד השני לכניסת מגבר ליד החוטי מתח (+/-).

פורסם

לא הבנת אותי, את המנחת אני מרכיב על רדיו דיסק מובנה שאין לו יציאה למגבר אז מאיפה אני אקח את הרימוט?

פורסם

תקנה מגבר עם מנחת מובנה (כניסות hi power) שיודע גם להדלק כשהוא מזהה מתח על הכניסות (יש את זה בהרבה מגברים שתומכים בhi power). ועוזב אותך ממנחתים ומתקינים שדוחפים לך שטויות.

פורסם

יש לך איזה המלצה למגבר במחיר סביר? אני יודע שפעם היה לי מגבר די מעפאן ב400 שקל עם כניסת High Power‏ ‏

תודה רבה לכולם

פורסם

לך על המנחת הזה :

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1908

קנה מגבר נורמלי ועזוב אותך מכל השטויות האחרות, או שלחלופין תשתמש במה שיש לך עד שיהיה לך תקציב לקנות מגבר טוב יותר.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

ללא כוונת תקיפה או משהו, פלשבון ואיתמר..

להוציא 750 שקל על מנחת, איכותי ככל שיהיה או שקר-כלשהו, לי אישית, נראה בזבוז כסף ברמה הזויה.

אבל כל אחד עושה את השיקולים שלו.

פורסם

גם לטעמי בזבוז כסף וזמן, אבל כשאתה רוצה שיישאר מקורי זה מה שיש, המחיר שם לא משקף את העלות האמיתית של הרכיב הזה, אפשר ואני יודע איפה להשיגו בפחות(משמעותית) מהמחיר המצוין.

הוא בסך הכל יעשה את הבחירה שלו בעצמו - זה האופציות שיש לו.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...