Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אני בטוח שהMTX TC4004 יודע לעשות מה שאמרתי, החזקתי אותו ביד וראיתי.

לגבי הMTX לעומת הJBL - לא יודע להשוות. לא שמעתי את הMTX עובד, וגם את הJBL שמעתי פעם עובד על סט לא איכותי במיוחד, מה שכן הJBL נחשב בפורום לאחד המומלצים מבחינת value for money

ה-KICKER נחשב איכותי, אם כי לא שמעתי אותו מעולם, אבל קח בחשבון שהוא 60W RMS לערוץ

פורסם

כמה מכם התקינו מגברים פשוטים עם כניסת HI-LEVEL? לפני שאתם מוותרים על מנחת ושולחים אותו לקנות מגבר עם כניסה כזאת תעשו בדיקה. ברוב המקרים מנחת כזה יתן תוצאה עדיפה ושקטה מאשר כניסה כזאת.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לשים מנחת כזה פשוט כמו שמצעים לך זה טעות גדולה .

כבר המון זמן שישנם רכיבים שהם מנחיתים אך יחד עם זאת משחזרים את הצליל המקורי של הרדיו המקורי ברכב .הרי שברור שברכב עם מערכת מקורית היא מותאמת לרמקולים כך שתגביר את המערכת ירדו באסים .מכאן שאם תחבר מנחת רגיל כשתגביר באיזו שלב הסאב ירד וירד .

לך תבדוק על RQ

פורסם

תשמעו, לי התקינו מנחת זול ופשוט ואין לי בעיה איתו..

אמנם לא שומעים טוב כמו ששמעתי ברכב הקודם אבל זה בגלל

שלרכב הנוכחי העברתי רק מגבר וסאב ולא שמתי רמקולים חדשים,

אבל למי שלא רוצה להיכנס להוצאות מיותרות - מנחת עושה את העבודה שהוא צריך - לא יותר מזה..

• תוכן חדש...