Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן קשה להוריד את המדבקות. מהמוסטאנג הוצאתי אבל לקחתי סט מדבקות באישור כמובן והדבקתי על הנובה שלא הצליחה להגיע אכן מראה קרבי יותר.

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את המדבקות מומלץ להדביק רק בקצוות במיוחד מדבקת המספר שבה הדבק אוהב להוריד את הצבע השחור מהמספר.

וזה המקום להודות ליבואני דנלופ על המדבקות.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

את המדבקות יש להסיר בעזרת "פן". מחממים מעט את המדבקה והדבק משתחרר בלי לקחת איתו שום דבר אחר...:idea:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
את המדבקות מומלץ להדביק רק בקצוות במיוחד מדבקת המספר שבה הדבק אוהב להוריד את הצבע השחור מהמספר.

וזה המקום להודות ליבואני דנלופ על המדבקות.

בעקבות הצלחת האירוע, אני מאמין שעוד חברות ישמחו לתת את שמן כחסות לאירוע וכך ניתן לשדרג ולשדרג כשהשמיים הם הגבול.

אופס, חלמתי בהקיץ...

ארז רונן

פורסם
יא תולעים חסרי חוליות ובושה:

להבדיל מאסקורט אחת (בלי לנקוב בצבע), אלפות, קופה סגלגלה וקופה משופרת (שלא אנקוב את שם היצרן שלה) - המשפחטומאתית שלי ירדה בסופו של יום עם כל הבוכנות/שסתומים בתיפקוד מלא, וכל הסוסנים הבאוורים שלה חזרו הביתה בשלום

מה שאני לא יכול להגיד על הצמיגים - אך זמנם הגיע עוד כמה שנים טובות קודם לכן, וזו ההזדמנות להחליף סוליות...

:-)

אני רק אציין להגנתי שהגעתי עם רכב מתחמם ולבסוף פרשתי לאחר 2 מקצים מכיוון שהסופית של הכבל גז נקרעה.

עשינו קומבינה כדי להגיע הביתה אבל לא יכלנו להמשיך להתחרות.

אני רוצה להודות לאולג (הבן) ולאוניד (האב) ממוסך USA 1 שליוו אותי במהלך האירוע (יש להם 3 מנטות) ותהיו בטוחים שאני אשתמש בהבטחה שלכם שפעם הבאה המנטה תבוא ותתן בראש על המסלול.

לירוי, הצבע של המנטה זה סגול חציל של מזדה שהוספתי לו מטאלי. אני קורא לזה DEEP PURPLE או סגול פסיכודלי.

הנה כמה תמונות מהמצלמה שלי (להצערי התמקדתי באוטו שלי עקב מחסור חמור בבטריות).

IMG_2562a.jpg

IMG_2563a.jpg

IMG_2567.jpg

IMG_2568.jpg

IMG_2569.jpg

IMG_2570.jpg

IMG_2571.jpg

IMG_2572.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תמונות מדהימות, אמנות לשמה.

פורסם

באדיבותו של גילי גלילי:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...