Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקוי פנים הרכב - פג'ו 406

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז לאחר שנטשתי את PSA , התחדשתי בפג'ו 406 מפנקת עד מאוד.

הבעיה שהרכב נקנה ממישהו שיהיה לו כלב צמוד , כן אחד כזה שהולך עם הכלב שלו לכל מקום , בכל אופן פנים הרכב נראה זוועות . הריפודים הנם בצבע קרם במקור , עכשיו הם בצבע אפור בהיר :cry: בכל אופן יש דרך יעילה או צעד לפני בעל מקצוע שיכול לשפר את המצב?

תודה תודה

פורסם
מקווה שיעזור לך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=42406

תודה לך , שכחתי להזכיר..

ניסיתי את הSTP כבר אבל עושה רושם שהמושבים לא משתפים פעולה איתו...וכל מיני הצעות שיש בשרשור הזה נראות לי קצת תמוהות , אבקות כביסה , ספריי קרבורטורים ושטויות כאלה נשמע כמו משהו שיהרוס לי את הריפודים.

אולי יש חומר טוב , טוב יותר מSTP שמישהו התנסה בו והוא מוריד ומנקה ביעילות?

אם כבר אני פה ושואל , לפי החיפושים הבנתי שקלין קאר מכינים רכבים ברמה טובה, האמנם?

פורסם
פעם שמעתי על, מים חמים עם נוזל כלים.

תנסה אולי זה יעזור.

זה בדיוק הדבר האחרון שאני אנסה. זה לא מושבים ממתכת , זה אוטו צרפתי להזכירך.

פורסם

טוב , אז התקשרתי וביררתי בקליןקאר , הוא נתן לי הצעת מחיר של 400 ש"ח לא כולל מע"מ - רק על פנים הרכב , זה מופרז או תקין?

תודה למנוסים.

פורסם
זה בטווח המחירים המקובלים.

בברכה - רפי לין

רפי מחיפוש שעשיתי בפורום הבנתי, ויכול להיות שלא הבנתי נכון שאנשים שהיו שם לכל הרכב 450-500 ש"ח

• תוכן חדש...