Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני גם חושב לעבור אצל המוסכניק שלי שיחווה דעה לפני שאני נכנס למכון בדיקה. תודה על ההמלצה - אוויס אכן ברשימה שלי, כמו גם שלמה סיקס, אלדן, אלבר וטרייד מוביל

חבר שלי בדק עוד רכבים של שלמה ושל אלבר ואני יכול לאמר לך שמבחינת הנתונים והשקיפות לגבי מה שהרכבים עברו, אוויס נתנו הכי הרבה פרטים (כמו שכתבתי ספר טיפולים וכו'). בנוסף אוויס גם נתנו את האחריות הכי גדולה- חודש ראשון על הכל כולל הכל ושנה על המנוע. באלבר אפילו לא היו קרובים לזה

בסופו של דבר אני מאמין שיש מציאות אבל צריך להיות ביקורתי וזהיר

בהצלחה:-P

תחגרו ותחזיקו חזק....הנסיעה מתחילה !! :brickwall:

פורסם
חבר שלי בדק עוד רכבים של שלמה ושל אלבר ואני יכול לאמר לך שמבחינת הנתונים והשקיפות לגבי מה שהרכבים עברו, אוויס נתנו הכי הרבה פרטים (כמו שכתבתי ספר טיפולים וכו'). בנוסף אוויס גם נתנו את האחריות הכי גדולה- חודש ראשון על הכל כולל הכל ושנה על המנוע. באלבר אפילו לא היו קרובים לזה

בסופו של דבר אני מאמין שיש מציאות אבל צריך להיות ביקורתי וזהיר

בהצלחה:-P

הייתי בכל הסניפים. באוויס לא היה מה שאני מחפש - מאזדה 3 האצ'בק. מכל הסוכנויות, רק לאלבר היה רכב אחד כזה עם קילומטראז' גבוה. דווקא התרשמתי די לטובה מאלבר..

אני גם מאמין שיש מציאות, אבל אני יותר מאמין שהמציאות יגיעו למקורבים ולא אלי :-P

פורסם
למה לא להימנע מראש מהוצאה מיותרת?

גש למשל לאחד המגרשים של ניו קופל ותעיף מבט במכוניות, בקלות ניתן לראות איזה רכב עבר תיקון ואיפה.

באוויס למשל התיקונים ברמה יותר גבוהה וגם בהרץ התיקונים ברמה משביעת רצון בהחלט.

אני לא יודע לגבי חברות אחרות אבל יש לי חבר שעובד ב- אוויס והוא מעיד שהטיפול ברכבים שם מאד מסור (הוא אחד מאלה שהולכים לאסוף את הרכבים לטיפול או אם יש בעיה) לטענתו האיחור הכי גדול אצלם לטיפול הוא יום יומיים והם מאד שמרניים (הם גם מתעדים הכל בספר טיפולים).

בכל אופן אם אתה לא מומחה או מסכניק אני ממליץ לך תמיד לבדוק במוסך שאתה סומך עליו

בהצלחה

"דרוש חבר מוסכניק...":lol:

פורסם

ואני אוסיף עצות שקיבלתי מאיש תחזוקה של אחת מחברות ההשכרה/ליסינג הגדולות:

1. לקנות רק מהחברות הגדולות והמכובדות - אין להם עניין להסתבך עם תביעות וסיפורים

2. לעולם לקנות ישירות מהחברה עצמה ולא מסוחר - חברות הליסינג/השכרה מעבירות את הרכבים הבעייתיים למכירה דרך סוחרים, הן מעדיפות שלא להתעסק איתם

2. עדיף לרכוש רכב מהשכרה (ואני פתוח לשמוע הסתייגויות) - לרוב הקילומטראז' יהיה נמוך יותר, כך גם המחיר, והחברות מתחזקות את רכבי ההשכרה יותר טוב מאשר רכבי הליסינג - עם רכב ליסינג יש להם אוויר לטפל בתקלות, בשעה שרכב מושכר תקוע בדרך זה עבורן סיפור.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
ואני אוסיף עצות שקיבלתי מאיש תחזוקה של אחת מחברות ההשכרה/ליסינג הגדולות:

1. לקנות רק מהחברות הגדולות והמכובדות - אין להם עניין להסתבך עם תביעות וסיפורים

2. לעולם לקנות ישירות מהחברה עצמה ולא מסוחר - חברות הליסינג/השכרה מעבירות את הרכבים הבעייתיים למכירה דרך סוחרים, הן מעדיפות שלא להתעסק איתם

2. עדיף לרכוש רכב מהשכרה (ואני פתוח לשמוע הסתייגויות) - לרוב הקילומטראז' יהיה נמוך יותר, כך גם המחיר, והחברות מתחזקות את רכבי ההשכרה יותר טוב מאשר רכבי הליסינג - עם רכב ליסינג יש להם אוויר לטפל בתקלות, בשעה שרכב מושכר תקוע בדרך זה עבורן סיפור.

דב

עצות מעניינות דב. אני מסכים עם סעיפים 1 ו-2.

לגבי הרכישה מהשכרה, הדעות מאוד מגוונות וחלוקות בנושא. מצד אחד הטיפולים ברכבי השכרה נעשים בתכיפות יותר גדולה ויש לחברה יותר בקרה על הרכב (רואה אותו הרבה יותר פעמים מאשר רכב ליסינג), מצד שני רכב השכרה עובר המון נהגים ואני לא מאמין שסתם נותנים עליו הנחות יותר גדולות מאשר על ליסינג..

פורסם

באויס והרץ רכבי ההשכרה מתוחזקים ללא רבב מבחינה מכנית, עוברים טיפולים בזמן ומחליפים צמיגים כשצריך.

מבחינה קוסמטית הם לא נוהגים לתקן אותם בתקופת השירות אלא רק בסיומו כשהרכב מוצע למכירה כדי לא לתקן כל חלק כמה פעמים.

• תוכן חדש...