Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים הקרובים אני מתכוון לקנות רכב מאחת מחברות הליסינג הגדולות (מי שתיתן את התנאים והמחיר הטוב ביותר כמובן). במשך שעה קראתי שרשורים ישנים בפורום לגבי רכישת רכב מליסינג ומגוון הנושאים והדעות רק בילבלו אותי עוד יותר :?

אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בקוביות ולתת לי את הטיפים החשובים שעלי לבדוק ולהקפיד כאשר אני ניגש לרכוש רכב מחברת ליסינג בכדי שאצא מרוצה בסופו של דבר ועם מינימום נזקים.

תודה רבה

פורסם

א) להשתדל לקנות מחברת ליסינג שעושה טיפולים במוסכים מורשים.

ב) לקחת לבדיקה משלך, לא להאמין לכל הטפסי בדיקה שחברת הליסינג מציגה.

ג) לנסות ליצור קשר עם בעל הרכב ולשאול אותו כמה נהגים נסעו על האוטו, האם היו בעיות מיוחדות וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
א) להשתדל לקנות מחברת ליסינג שעושה טיפולים במוסכים מורשים.

ב) לקחת לבדיקה משלך, לא להאמין לכל הטפסי בדיקה שחברת הליסינג מציגה.

ג) לנסות ליצור קשר עם בעל הרכב ולשאול אותו כמה נהגים נסעו על האוטו, האם היו בעיות מיוחדות וכו'.

יש המלצה על מכון בדיקה במרכז (עדיפות לאזור חולון)?

חברות הליסינג יסכימו בכלל לתת לי את פרטי הנהג?

תודה,

פורסם

רוב חברות הליסינג לא יסכימו לתת לך את פרטי הנהג.

אני ממליץ בחום על קומפיוטסט באזה"ת הישן בראשל"צ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הטיפ שלי הוא להסתכל טוב טוב על הרכב, רצוי באור יום ולא בתוך אולם או מתחת לסככה.

נסה לחפש פגמים בצבע, הבדלים בצביעה, לאתר חלקי פלסטיק שנצבעו וכל מיני עיקומים או גלים בפח ובצבע.

סימנים כאלה עלולים להעיד כי הרכב היה מעורב בתאונה ובנוסף לא תוקן ברמה מאוד גבוהה.

בנוסף אני ממליץ להרים את כיסוי את המטען ולהביט ברצפה ובאיזור הגלגל האחורי ולחפש שם גלים וסימני תיקון.

בדיקה עצמית כזו יכולה לחסוך לך כמה מאות שקלים לפני שתרוץ לקחת את הרכב למכון בדיקה.

בהצלחה!

פורסם
הטיפ שלי הוא להסתכל טוב טוב על הרכב, רצוי באור יום ולא בתוך אולם או מתחת לסככה.

נסה לחפש פגמים בצבע, הבדלים בצביעה, לאתר חלקי פלסטיק שנצבעו וכל מיני עיקומים או גלים בפח ובצבע.

סימנים כאלה עלולים להעיד כי הרכב היה מעורב בתאונה ובנוסף לא תוקן ברמה מאוד גבוהה.

בנוסף אני ממליץ להרים את כיסוי את המטען ולהביט ברצפה ובאיזור הגלגל האחורי ולחפש שם גלים וסימני תיקון.

בדיקה עצמית כזו יכולה לחסוך לך כמה מאות שקלים לפני שתרוץ לקחת את הרכב למכון בדיקה.

בהצלחה!

כל הנ"ל נחסך מהקונה ברגע שהוא לוקח את הרכב למכון בדיקה

לא כולם יודעים להבחין בסימני תיקונים או "כל מיני עיקומים"

בקרוב נקבל אישור מהאישה גם להגברה :?

פורסם

תודה מייק.

נירל - אני דווקא מסכים עם מייק. בדיקה זה לא דבר זול, ואם ישנה אפשרות לשלול קניית רכב לפני שלוקחים אותו לבדיקה ורק אז שוללים אז מה טוב. אולי אני לא אבחין בפרטים הקטנים כמו המומחים, אבל אם זה לא יראה טוב, אז כדאי לרדת מהעניין ולעבור לרכב הבא. סך הכל אני לא מתכוון לקנות רכב נדיר...

פורסם

או-קיי. נאמר שאם אין לך ניסיון בתחום השמאות לא תוכל לשלול רכב על סמך מראה חיצוני נכון ?

אני יכול להבטיח לך שהרכב שתבחר יגיע מצוחצח נקי וריחני , במבט ראשון ושני שום דבר לא יראה לך עקום צבוע או מתוקן.

אז מה - אנחנו למעשה צריכים לבדוק מעבר לפגוש שרוט או צבוע ובדיקה במכון טוב תבטיח לך (עד גבול מסוים) תקינות הרכב.

אז הטיפ שלי או הסדר שבו פעלתי שקניתי את הרכב שלי מליסינג הוא :

1.בחירת אקזפל שמור ללא תאונות (ישבתי עם הנציג מול המחשב וקראתי את כל היסטוריית הרכב)

2.בדיקה במכון חיצוני (הבדיקה של החברה לא רלוונטית אלה אם כן נערכה 3 ימים לפני הקנייה)

3.חתימת הסכם דברים עם חברת הליסינג (שבה מובטח תיקון כל תקלה שמתגלית עד 14 יום)

4.לאחר קניה - לפחות 2 נסיעות בין עירוניות לבדיקת כל מכלולי הרכב

5.(פדנטיות שלי בלבד) ישור קו לאוטו במקרה שלי טיפול גדול 60000 קמ, כולל החלפת רצועות אביזרים.

בקרוב נקבל אישור מהאישה גם להגברה :?

פורסם

אני לא יודע אם יצא לך לעבור על השרשור שלי כאן בפורום (הודעה אחרונה אתמול)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=301674

בקיצור עזרתי לחבר לקנות רכב, אני המלצתי על פרטי, הוא קיבל הצעה על פוקוס 2007 של אוויס

קיבלנו מהם טופס בדיקה ממש טוב שב99% היה אמין לפי הבדיקה שעשינו המוסך שלי

והא לקח אותה ב 66800 (לפי מחירון לוי יצחק שווה 85K אם אני לא טועה)

אני יכול לאמר לך אוויס נותנים ספר היסטוריית טיפולים מלא ומטפלת רק אצל מורשים (אני חושב שזה גם תורם להם עם האחריות מהיבואן אז יש להם אינטרס)

לא מתחייב לך על כלום, אבל יש מציאות. הכי חשוב תמיד תבדוק גם במוסך שלך

בהצלחה

תחגרו ותחזיקו חזק....הנסיעה מתחילה !! :brickwall:

פורסם
או-קיי. נאמר שאם אין לך ניסיון בתחום השמאות לא תוכל לשלול רכב על סמך מראה חיצוני נכון ?

אני יכול להבטיח לך שהרכב שתבחר יגיע מצוחצח נקי וריחני , במבט ראשון ושני שום דבר לא יראה לך עקום צבוע או מתוקן.

אז מה - אנחנו למעשה צריכים לבדוק מעבר לפגוש שרוט או צבוע ובדיקה במכון טוב תבטיח לך (עד גבול מסוים) תקינות הרכב.

אז הטיפ שלי או הסדר שבו פעלתי שקניתי את הרכב שלי מליסינג הוא :

1.בחירת אקזפל שמור ללא תאונות (ישבתי עם הנציג מול המחשב וקראתי את כל היסטוריית הרכב)

2.בדיקה במכון חיצוני (הבדיקה של החברה לא רלוונטית אלה אם כן נערכה 3 ימים לפני הקנייה)

3.חתימת הסכם דברים עם חברת הליסינג (שבה מובטח תיקון כל תקלה שמתגלית עד 14 יום)

4.לאחר קניה - לפחות 2 נסיעות בין עירוניות לבדיקת כל מכלולי הרכב

5.(פדנטיות שלי בלבד) ישור קו לאוטו במקרה שלי טיפול גדול 60000 קמ, כולל החלפת רצועות אביזרים.

תודה נירל.

מה זה אקזפל?

אני חושב שבכל מקרה הבדיקה של החברה לא רלוונטית, גם אם היא נעשתה אתמול. לך תדע איזה קומבינות יש לחברה עם הבודק.

פורסם

למה לא להימנע מראש מהוצאה מיותרת?

גש למשל לאחד המגרשים של ניו קופל ותעיף מבט במכוניות, בקלות ניתן לראות איזה רכב עבר תיקון ואיפה.

באוויס למשל התיקונים ברמה יותר גבוהה וגם בהרץ התיקונים ברמה משביעת רצון בהחלט.

פורסם
אני לא יודע אם יצא לך לעבור על השרשור שלי כאן בפורום (הודעה אחרונה אתמול)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=301674

בקיצור עזרתי לחבר לקנות רכב, אני המלצתי על פרטי, הוא קיבל הצעה על פוקוס 2007 של אוויס

קיבלנו מהם טופס בדיקה ממש טוב שב99% היה אמין לפי הבדיקה שעשינו המוסך שלי

והא לקח אותה ב 66800 (לפי מחירון לוי יצחק שווה 85K אם אני לא טועה)

אני יכול לאמר לך אוויס נותנים ספר היסטוריית טיפולים מלא ומטפלת רק אצל מורשים (אני חושב שזה גם תורם להם עם האחריות מהיבואן אז יש להם אינטרס)

לא מתחייב לך על כלום, אבל יש מציאות. הכי חשוב תמיד תבדוק גם במוסך שלך

בהצלחה

אני גם חושב לעבור אצל המוסכניק שלי שיחווה דעה לפני שאני נכנס למכון בדיקה. תודה על ההמלצה - אוויס אכן ברשימה שלי, כמו גם שלמה סיקס, אלדן, אלבר וטרייד מוביל

פורסם
למה לא להימנע מראש מהוצאה מיותרת?

גש למשל לאחד המגרשים של ניו קופל ותעיף מבט במכוניות, בקלות ניתן לראות איזה רכב עבר תיקון ואיפה.

באוויס למשל התיקונים ברמה יותר גבוהה וגם בהרץ התיקונים ברמה משביעת רצון בהחלט.

כשאתה אומר הרץ, את בעצם מתכוון לאוטו סנטר, נכון? הם אלו שמוכרים להרץ את צי הרכבים

פורסם

אכן הרכבים של הרץ נמכרים בסניפי אוטו סנטר כי שתיהן נמצאות באותה בעלות אצל חברת מאיר, היבואנית של וולבו הונדה ויגואר...

מניסיון אישי שלי הם מטפלים ברמה מאוד גבוה.

שים לב שטרייד מוביל הוא מגרש שמתמחה בעיסקאות טרייד אין עבור יבואנים מסויימים (טויוטה, פיאט וסובארו) ורק לעיתים מתגלגלים אליו רכבי ליסינג והשכרה. הסברה אומרת שהרכבים שחברות הליסינג לא מעוניינות למכור בעצמן הם בעיתיים אבל כל מקרה לגופו...

• תוכן חדש...