Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, במסגרת עוד חלק מהדברים שעוברים על האוטו הזה ומצריכים השקעה כספית היום קרה עוד משהו. אחרי נסיעה לא הכי רגועה אתמול (איחרתי לאיזה מקום) שכללה הרבה פניות חדות ושימוש לא קטן בבלמים, פתאום התחלתי להרגיש שהבלמים לא עוצרים כמו שצריך. כאילו, הם מאטים את הרכב אבל לא באותה מהירות וחדות כמו לפני זה. אני מרגיש שאני צריך ללחוץ ממש חזק על הדוושה כדי שהאוטו יעצור כמו שצריך. מה זה יכול להיות? (ובעיקר כמה בערך זה יעלה לי הפעם...)

רק אציין שלפני שבועיים בערך הבלם הקדמי הימני עבר שיפוץ לאחר שהתברר שהשתחרר שם איזה פין וגרם לדיסקיות להשתפשף או משהו כזה...

תודה מראש! :-)

פורסם

בעת התחממות מערכת הבלימה צלחות ורפידות כתוצאה משימוש יתר עולה הטמפ' ומקדם החיכוך (מה שעוצר את הרכב) יורד, אני מאמין שלאחר שהרכב עמד מספר שעות הרכב עצר כפי שצריך אוליי נוספו לבלימה רעידות בגלל התעוותות של הצלחות.

פורסם

אכן אחרי עצירה הכל חסר לתפקד כמו שצריך.

המליצו לי להחליף נוזל קירור של הבלמים וכן לבדוק את כל מערכת הבלמים.

פורסם

חחח... סבבה אני אגלה לך אחרי שאמצא אותו.

ואחרי שהרכב נח כמה שעות הבלמים חזרו לעצמם ולא נוספו לבלימות רעידות. מה שאמרת לי בעצם זה... לא לעשות שימוש מופרז בבלמים בעת נסיעה רצופה? זה הכל בעצם? אני שואל ברצינות.

דרך אגב בין זה לבין לנהוג כמו שצריך אין קשר, כי אם אני אעשה את אותה נסיעה עם הרכב של ההורים שלי למשל אני לא אסבול משום בעיות בלמים למיניהם. זה שהאוטו שלי דפוק ומצריך טיפול והרגלי נהיגה מיוחדים זה משהו אחר...

פורסם

עניתי לך במועדון מאזדה, הבעיה היא שהנוזל בלמים עבר רתיחה, ולכן הדוושה הייתה ספוגית, החלף בהקדם את נוזל הבלמים לחדש, משום שהנוזל כבר איבד מהתכונות שלו.

ממליץ על נוזל DOT4 שעמיד יותר לחום, של יצרן ATE, יש לרוקן את הנוזל מכל המערכת ולהחליפו בחדש.

אם כרגע יש לך רעידות בדשווה בדוק את הבלמים יתכן והצלחות התעוותו כמו שניסן אמר.

• תוכן חדש...