Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה בשבוע האחרון מתי שאני יוצא מהעיר המנוע מתחמם - אך מתחמם רק כאשר אני מגיע למצב עצירה (רמזור או פקק לאחר כביש מהיר) - יש מים והמאוור פועל

חשוב לציין - בנסיעה תמידית בתוך העיר המנוע לא מתחמם כלל ואני יכול לנסוע בכיף

ועוד יותר חשובבבב - אם אני מדליק בנוסף למאוור הרגיל את המזגן שהוא בעצם מדליק גםאת המאוור השני אז אני יכול לנסוע בכיף גם מחוץ לעיר והמנוע לא מתחמם כלל גם בנסיעה ממושכת על כביש מהיר!!!!

מה שמראה לי שבלי המאוור הנוסף יש פה בעיה של קירור

המוסך הראשי שלי שאני מטפל בו בקבוע (ונראה לי שהם לפעמים לא אמינים איתי) בדקו לי ואמרו לי שצריך להחליף ראש מנוע !!!

הוא נתן וואקום על איפה שהמצתים נמצאים וראה שהמים ברדיאטור עלו! אמרו לי בין 2000-2500 שקל!!

מכיוון שאני לא כל כך סומך עליהם הלכתי למוסך רדיאטורים שם ראו שכאשר אני נותן גז חזק המים ברדיאטור עולים! ואמרו לי שצריך ניקוי כי יש סיכוי גדול שהרדיאטור סתום ולכן המים עולים!!! נזילה אין! אמר לי ניקוי כללי 200-250 שקל

מה עוד שבמוסך הרדיאטורים אמרו שממש לא נראה להם שהראש מנוע תקול כי השמן נקי אין נזילות והצינורות שמחברים בין המנוע לרדיאטור אין עליהם לחץ וכי המנוע לא באמת מתחמם בכל מצב

אנא עזרו לי לפתור את הבעיה - האם באמת יכול להיות מדובר בראש מנוע? הרי הרכב נוסע מעולה ומתחמם רק שהוא בנסיעה מאומצת ושכאשר המזגן פועל אין בעיית התחממות - האם מנסים ל"עקוץ" אותי בראש מנוע?

תודה

פורסם

הבעיה שאתה מתאר בהחלט יכולה לנבוע מרדיאטור סתום חלקית, אך אם המוסך הראשון שבדק, החדיר לחץ לצילינדרים ואכן נוזל הקירור עלה וגלש מהרדיאטור/מיכל עיבוי, הרי זו הוכחה מוחצת לכך שיש צורך בטיפול באטם ראש.

האם ראית במו עיניך שביצעו את הבדיקה, ואלו היו תוצאותיה?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אם ראית שעולים מים או יותר נכון בועות אויר יש צורך בשיפוץ ראש מנוע.

המצב שבו מחוץ לעיר מתחמם לך יותר נובע כנראה מכך שיש לך דליפה קטנה מאוד בראש המנוע שבאה לידי ביטוי יותר כשאתה נוסע מהר ומאמץ את הרכב.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

• תוכן חדש...