Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי איביזה 2003 1400 סמ''ק ידנית 75 כ''ס

רציתי לדעת האם יש איזה דרך להעלות את הכ''ס ע''י צ'יפ כלשהו האוטו מאוד איטי עבורי וכאשר אני עם אוטו עמוס בעליות האוטו ממש לא סוחב רוב הנסיעה בעלייה היא בהילוך שני.

אשמח לקבל פיתרון כלשהו עבורי

תודה רבה לעוזרים הנחמדים

פורסם

הרכב הנ"ל חלש מטבעו, ולכן הדבר היחיד שאתה יכול לעשות על מנת להוסיף סוסים הוא לקנות רכב שמהתחלה יש לו יותר סוסים.

אין אפשרות זולה יותר לשדרג את הרכב הנ"ל.

פורסם

סרג'ו יש לך מאגר רכבים במקרה?

כבר שרשור שלישי שאתה ממליץ להחליף רכב,

יש אנשים שאוהבים את מה שיש להם ביד ורק רוצים לשפר אותו מעט.

בלי לפגוע או משהו חלילה. :angel:

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

הלוואי שהיה לי!

אבל אם כל הכבוד, על מנת לשפר את הרכב המדובר לרמה שבה הבן אדם באמת ירגיש משהו, צריך סכום שלא מצדיק את עצמו.

אין לי בעיה שיזרוק כסף על פילטרים, אגזוזים וכו', אבל שיבין שהוא לא יקבל תוצאה מורגשת.

פורסם

כדי לגרום לרכב שלך להיות קצת יותר חזק תצתרך להשקיע סכום כסף מספיק גדול , כך שתצתרך לחשוב פעמיים.

החלפת תוכנת ניהול מנוע, פילטר אינבוקס או פתוח, מזרקים גדולים יותר, צנרת מלאה (כן מלאה כי החלפת דוד אחורי בלבד לא תיתן כלום). אולי סט פולים קלים אם תמצא עבור מנוע שיש לך.על הדרך יכולים לדחוף לך פלגים משופרים וכבלי הצתה מסיליקון.

במידע ועלות של שידרוג כזה יחד עם עלות הרכב מתקרבת ל 40K אז פשוט יותר וכדי גם להחליף אוטו.

פורסם

למעט הצ'יפ שיעלה לו בערך 2000 שקל וצנרת קומפלט שתעלה לו בין 3 ל 4 כל שאר הפריטים שציינת לא ייתנו כלום.

הצ'יפ והצנרת ייתנו לו ביום הכי קר בשנה 6-7 כ"ס.

אני דווקא מבין את הצורך של הבחור לשפר , אבל בעיניי זה מיותר לחלוטין אך ורק בגלל עלות מול תועלת.

פורסם

למה קנית את הרכב הזה מלכתחילה, הרי ידעת שהוא עגלה...

אין מה לעשות, תוסיף טיפה ותקנה 1.6 ידנית. 100 כ"ס אם אני לא טועה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חייב להגיב, אני עם איביזה02 1600 75 כ"ס, שמתוחזקת טוב אך ללא שום שיפורים.

ואני עם רכב עמוס מרביץ ברביעי בעליות בלי שום בעיה(100-130).. אז נשמע לי ממש מוזר מה שאתה אומר על שני בעליות..

• תוכן חדש...