Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Windows 7 - לעבור או לחכות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יציבות , קריאת קבצים , ביצועים גרפיים, אבטחה , דרייברים עדיפים (או לפחות מעודכנים בקצב הרבה יותר מהיר), צריכת חשמל, עיבוד מהיר יותר בחלק מהתחומים.

שום דבר חשוב...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא סובל את ה TASKBAR החדש ללא הכותרות של החלונות, מבחינתי זו סיבה מספיק טובה לא לשדרג.

חוץ מזה, אם אין לך מחשב עם מסך מגע ואתה לא משחק עם DX10, למה לעבור מ XP ? כבר שנה שלמה שלא היתה לי התרסקות במחשב עם XP, הביצועים מצויינים, תומך בהכל.. אין באמת סיבה טובה לשדרג.

כמובן ששאלת השידרוג למשתמשי ויסטה היא רטורית לחלוטין, עדיף להחליף אפילו ל 3.11..

ולמי שעדיין לא משוכנע, אני מאוד מאוד ממליץ לקרוא את התגובה הבאה: (קצת ארוכה אבל מעולה)

http://www.maximumpc.com/article/reviews/windows_7_review#comment-52315

כל כך נכון !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון - זה כנראה תלוי מה אתה עושה עם המחשב.

לגבי ויסטה - ניחוש פרוע - לא ממש השתמשת בה ברציפות על מחשב חזק כדי להבין כמה אפילו היא יותר טובה מXP.

לגבי התגובה המגוכחת - אני רוצה לראות אותך מריץ XP עם 64 מגהבייט (חבל להתווכח - ניסיתי - זה ממש לא רץ), שאר הדברים שכתובים שם גם לא בדיוק הכי מדויקים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
יציבות , קריאת קבצים , ביצועים גרפיים, אבטחה , דרייברים עדיפים (או לפחות מעודכנים בקצב הרבה יותר מהיר), צריכת חשמל, עיבוד מהיר יותר בחלק מהתחומים.

שום דבר חשוב...

ליביו

אז תוכנת אדובי או אוטודטה או סימטרון יירצו שניה מהר יותר..בשביל זה שווה להשקיע כמה מאות שקלים ?

לי יש XP עם עשרות תוכנות שתוכננו עבור WIN98 ואני לא חושב לעבור ל-7

איזה כייף לי :)

פורסם
למשתמש הממוצע אין שום סיבה לעבור ל-WIN7.

איזה יתרונות משמעותיים יש ל-WIN7 על XP-HOME חוקי ?

אני לא איש מחשבים, אלא משתמש פשוט.

חווית השימוש ב-7 טובה לאין ערוך מאשר בXP. (אבל לא הכנסתי שיקול כלכלי לנושא.)

פורסם

כמו בכל דבר, מתרגלים.

בהתחלה היה לי קשה עם 7 בגלל השינויים שנעשו, עם הזמן התרגלתי וזה אפילו יותר נוח לי מאשר XP.

מה שבטוח, 64 ביט ב-7 רץ הרבה יותר מאשר 64 בויסטה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מרק כל התוכנות של WIN98 יעבדו ב-WIN7

יש מערכת שמזהה איזה מערכת התוכנה דורשת ומקסימום אתה משנה לה את סביבת העבודה.

כמובן שמדובר בגרסת האולטימייט, אני איתה מאז שיצאה גרסת הבטא טסטר

אני לא מגזים, זאת הגרסה הכי טובה שיצאה לביל גייטס :)

אגב מי משלם על תוכנות :wink:

פורסם

גם אני4 חודשים עם 7, וינדוס אדיר בהחלט, עם מפרט דומה לשלך רק E7400 ו2 גיגה זכרון. עובד מצוין , תחליף אתה תהנה מזה - רק אתה חייב להתקין 64BIT בשביל לנצל את ה4 גיגה זכרון

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

חווית שימוש חווית שימוש.

מה כל כך שונה ? שידרגו אותכם ממחלקת תיירים ב 737 למחלקה ראשונה ב A380 ?!

קצת יותר גרפיקה וקצת יותר צבעים, מדהים !

במקום מסמכים אחרונים יש מסמכים אחרונים לפי תוכנה, וווואוווו !

ספריות לסוגי קבצים, ממש חדשני ביותר, מה הבעיה לעשות ב XP תיקיה עם קיצורי דרך לתיקיות.. והופ, יש לך ספריה גם ב XP.

MOUSE GESTURES, בבקשה: http://www.tcbmi.com/strokeit/

כמו-כן, תפריטים קצת יותר "נמוכים" כגון FOLDER OPTIONS וכדומה נראים כמעט אותו הדבר כמו XP.

כולם משדרגים כאילו אפשר להדפיס דולרים מהמדפסת, אם הייתם צריכים לשלם כמה מאות שקלים הייתם חושבים פעמיים, נכון ?

זה המבחן האמיתי..

פורסם

א. זה לא המבחן האמיתי. התוכנות בד"כ מוחלפות כשקונים מחשב חדש.

ב. אתה לא יכול להתווכח עם אנשים שכותבים לך שהם יותר נהנים להשתמש במחשב עם המערכת החדשה.

ג. הכי מוצלחת אפשרות החיפוש בתכניות ובקבצים.

פורסם
א. זה לא המבחן האמיתי. התוכנות בד"כ מוחלפות כשקונים מחשב חדש. המבחן האמיתי הוא בארגונים עסקים.

ב. אתה לא יכול להתווכח עם אנשים שכותבים לך שהם יותר נהנים להשתמש במחשב עם המערכת החדשה. נכון, אנחנו מתווכחים בשביל הקולות הצפים :-D

ג. הכי מוצלחת אפשרות החיפוש בתכניות ובקבצים. לא ניסיתי, אנסה.

בקיצור, אין ספק שמדובר על טעם ועל ריח.

• תוכן חדש...