Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר מצוין,

רציתי להזמין את המוצר הנ"ל מהאתר אך איני מבין אנגלית בגרוש ,

רציתי לבקש עזרה והכוונה לגבי :

האם בעל המכרז שולח לישראל?

תוך כמה זמן המשלוח נמצא בארץ?

איך אני מזמין?

כמה יעלה לי המשלוח??

כמה כסף אני יצטרך לשלם במכס?

לאיפה זה יגיע?

משכלול שלי לפי מטבע האירו המוצר יעלה לי 217 ש"ח רציתי לדעת האם כדאי להזמין מחול או שניתן להשיג בארץ במחיר זהה

המכרזים : (אני מתלבט בין שני סוגים ,הייתי שמח לשמוע את דעתכם )

http://cgi.ebay.de/Plasma-Tacho-Tachoscheiben-VW-Polo-3-6n-200Km-h-7000RPM_W0QQitemZ200358272127QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item2ea6489c7f

http://cgi.ebay.de/Plasma-Tacho-Tachoscheiben-VW-Golf-3-Vento-VR6-0-260Kmh_W0QQitemZ190361374265QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item2c526c0e39

פורסם

א. בעל המכרז שולח לכל העולם כולל ישראל

ב. זמן המשלוח תלוי בסוג המשלוח שאתה בוחר, יש את המהיר שזה תוך כמה ימים

ויש את הסטנדרטי שזה לוקח בערך 3 שבועות

ג. כדי להזמין באיבי אתה צריך להיות קודם כל רשום באתר כחבר ושנית אתה צריך כרטיס אשראי

ד. משלוח עולה 17 יורו

ה.אין לי מושג לגבי המכס

ו. זה יגיע לכתובת שתציין כשאתה נרשם לאתר

מקווה שעזרתי,

דדי.

פורסם
א. בעל המכרז שולח לכל העולם כולל ישראל

ב. זמן המשלוח תלוי בסוג המשלוח שאתה בוחר, יש את המהיר שזה תוך כמה ימים

ויש את הסטנדרטי שזה לוקח בערך 3 שבועות

ג. כדי להזמין באיבי אתה צריך להיות קודם כל רשום באתר כחבר ושנית אתה צריך כרטיס אשראי

ד. משלוח עולה 17 יורו

ה.אין לי מושג לגבי המכס

ו. זה יגיע לכתובת שתציין כשאתה נרשם לאתר

מקווה שעזרתי,

דדי.

דדי תודה רבה על תשובתך המהירה,

א, מצוין

ב, אם אני אבחר בסוג המשלוח של הכמה ימים זה יעלה את מחיר המשלוח?

ג, יש לי כרטיס אשראי ואני כבר אבקש ממישהו שמבין אנגלית קצת יותר טוב ממני לפתוח לי כרטיס שם

דילגתי על ד

ה, ידוע למישהו לגבי המכס כאן???

ו, כשזה יגיע לישראל אני לא אצטרך לנסוע להביא את זה מהמכס??

בגדול זה "כולה" פלקט דק עם ציור של לוח מכוונים , העניין זה שהוא בא עם חוטי חשמל כאלה שמתחברים לתאורה לא יעשו לי בלאגן על כזה דבר?

פורסם

עד 50$ ערך מוצר כולל משלוח, אין תשלום מכס בכלל.

מעל זה זה יכול להעצר לך במכס ואז תצטרך להגיע לדואר הראשי בתל-אביב ולהוסיף כ-30% מכס + 16% מע"מ כל מחיר המוצר והמשלוח יחד.

מנסיון שלי בדברים כמו שאתה רוצה להזמין זה לא נעצר במכס בעיקר בד"כ שעל האריזה מופיע מחיר המוצר ללא משלוח ואז זה עובר חלק במכס.

תקפיד שהוא שולח חשבונית על המוצר כי אם אין תיעוד ו/או שווי מוצר על החבילה בד"כ יטרטרו אותך.

בהצלחה

ירון

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם
עד 50$ ערך מוצר כולל משלוח, אין תשלום מכס בכלל.

מעל זה זה יכול להעצר לך במכס ואז תצטרך להגיע לדואר הראשי בתל-אביב ולהוסיף כ-30% מכס + 16% מע"מ כל מחיר המוצר והמשלוח יחד.

מנסיון שלי בדברים כמו שאתה רוצה להזמין זה לא נעצר במכס בעיקר בד"כ שעל האריזה מופיע מחיר המוצר ללא משלוח ואז זה עובר חלק במכס.

תקפיד שהוא שולח חשבונית על המוצר כי אם אין תיעוד ו/או שווי מוצר על החבילה בד"כ יטרטרו אותך.

בהצלחה

ירון

תודה ירון

המוצר המתבקש אצלי נמדד ביורו , מחירו בשקלים מגיע ל217ש"ח לא כולל משלוח המשלוח זה עוד 17 יורו כמו שידידנו כאן ציין ,

האם אתה בטוח שלא יעצר המוצר במכס?

איך אני יכול לבקש מהאיש המכירה שיצטרף קבלה?

האם לבקש את הקבלה מודבקת ממש על האריזה או בתוכה?

פורסם

שאלתי הנוספת,

אם אני מזמין כמה פריטים מאותו בחור

כשזה יגיע למכס יסתכלו על המחיל הכולל של כל הפריטים או על מחיר של פריט פריט ?

פורסם

1. לא משנה באיזה מטבע אתה רוכש תמיד ישוו ל-50$

2. כן, אתה יכול לדרוש לצרף קבלה או לפחות לציין את ערך המוצר על החבילה

3. במכס מסתכלים על סך שווי החבילה ולא משנה כמה פריטים יש בה

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

לחבר שלום,

האם לקחת בחשבון שהרכבת התאורה מצריכה פירוק של המחטים של לוח השעונים והספקת מתח נפרדת כמו כן התאורה מקבלת הספקת מתח ממיר מתח אשר עלול להכניס רעשים למערכת החשמל בהתקנה לא מקצועית א/גםו ממיר מתח באיכות ירודה.

לוח השעונים אצלך מבוקר מיקרו מחשב והתקנה לא מקצועית עלולה לגרום לנזק שעלול לעלות לך בייוקר.

איזה כייף לי :)

פורסם
לחבר שלום,

האם לקחת בחשבון שהרכבת התאורה מצריכה פירוק של המחטים של לוח השעונים והספקת מתח נפרדת כמו כן התאורה מקבלת הספקת מתח ממיר מתח אשר עלול להכניס רעשים למערכת החשמל בהתקנה לא מקצועית א/גםו ממיר מתח באיכות ירודה.

לוח השעונים אצלך מבוקר מיקרו מחשב והתקנה לא מקצועית עלולה לגרום לנזק שעלול לעלות לך בייוקר.

מרק, הארת את חששותיי אשר היו חבויים

כל חשמלאי יוכל להתקין לי את הסט הזה בצורה מקצועית ?

פורסם

לא שמעתי על חשמלאים שמתעסקים בהתקנות כאלה. נסה לברר עם מכונים לתיקון ספידומטרים ולוחות שעונים או חפש בפורום עזרה ממישהו שעשה פרוייקט כזה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אז ככה אני מעדכן,

קודם שתהיה שנה אזרחית חדשה ומוצלחת !

מצאתי מישהו מהאיזור שלי בעל חנות פרטס עם כל מיני שיפורים לרכב(לרוב קוסמטיקה ו"דאווין" )

יש אצלו את קיט לוח שעונים שמצאתי באיביי (ב217 ללא משלוח) ב350 ש"ח + התקנה ב50 ש"ח שלפי מה שהוא אומר תתבצע התקנה מקצועית עם כל הממירי מתח וכל החלקים שאני אצטרך ,

האם נשמע לכם מחיר הוגן??

איזה הדגשים אני אצטרך להשים לפני ההתקנה ובהתקנה?

מרק אתה ציינת כאן משהו לגבי ממיר שיעשה רעשים במערכת החשמל, באמת שלא הצלחתי להבין במה מדובר תוכל להסביר לי?

שיהיה לכולנו בהצלחה.

• תוכן חדש...