Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם משהו מכיר את השרות של דלק מוטורס לאחר קניה? שמעתי שהשרות שלהם לא טוב בלשון המעטה לאחר

קניה,במילים אחרות "לא רואים אותך ממטר" ..האם יש למשהו נסיון איתם? לעומת זאת שמעתי טובות על השרות של

כלמוביל יבואנית יונדאי.אני עומדת לקנות מכונית חדשה עד מחר וכמו שכתבתי בשרשור הקודם שלי מתלבטת בין

פיאסטה,מאזדה 2 ו i20 .השרות הוא גם שיקול לא פחות חשוב בעיני.אשמח אם למשהו היה איזשהו נסיון איתם,

מעדיפה לא להסתמך על שמועות.תודה רבה מראש!

פורסם

שלום לך

קודם כול את השירות את תקבלי מהמוסך ולא מדלק מוטורס אז את צריכה לברר על מוסכים מורשים של מאזדה בשביל לענות לך על השאלה.

באזור ב"ש(באר שבע) המוסכים המורשים בסדר גמור למרות שיש תור די ארוך בגלל הכמות של הרכבים(חצי צה"ל באזור).

פורסם

באופן כללי, לכמוביל ולדלק יש שרות מצויין. לדעתי אלו שני היבואנים המובילים מבחינת שרות.

תמיד אפשר ליפול על בעיה מרגיזה או שרות גרוע במוסך ספציפי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...