Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פיאט בראבה שנכנסת למוד חירום בגלל שהגיר לא מחליף לרביעי.

אותו דבר קרה לי לפני שנתיים, ולאחר בדיקת כל הסנסורים שהם תקינים נאלצתי להחליף את הגיר באחר עם 60 אלף ק"מ.

גם הדפוק היה 60 אלף.

לאחר ההחלפה היה בסדר, נסעתי שנה וחצי ושוב אותה תופעה שלא מחליף לרביעי ונכנס למוד חירום.

בהגבלה להילוך 3 האוטו נוסע טוב מאוד.

בדקתי שוב את כל הסנסורים ע"י החלפתם, החלפתי גם את הסנסור של מצב ידית ההילוכים על הגיר, החלפתי מחשב ממסרת אבל שום דבר לא עוזר.

משהו יכול לעזור באיתור התקלה?

תודה מראש

פורסם

כשחום המנוע מתחת ל 75 מעלות צלסיוס אין החלפה להילוך רביעי ואולי כאן טמונה הבעייה או בגלל חוסר התחממות המנוע או שמחשב תיבת ההילוכים אינו מקבל את נתון חום המנוע הנכון.

האם נדלקת נורת תקלת תיבת הילוכים?.

בברכה - רפי לין

פורסם

רפי, זה חדש לי.

כשחום המנוע מתחת ל 75 מעלות צלסיוס אין החלפה להילוך רביעי

א. מה הסיבה

ב. באיזה רכבים

ג. נשמע לי לא הגיוני. נניח שאני גר 2 ס"מ מאיילון ובבוקר אני נוסע לעבודה דרך איילון. מה לא יהיה לי רביעי במשך 3 דקות ?!?!

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם
כשחום המנוע מתחת ל 75 מעלות צלסיוס אין החלפה להילוך רביעי ואולי כאן טמונה הבעייה או בגלל חוסר התחממות המנוע או שמחשב תיבת ההילוכים אינו מקבל את נתון חום המנוע הנכון.

האם נדלקת נורת תקלת תיבת הילוכים?.

בברכה - רפי לין

רפי שלום

לפני שנה וחצי לערך הדבר קרה לי בגיר אחר עם 65 אלף ק"מ, היה לי גיר ספר,החלפתי כל אחד מ-3 הסנסורים ושום דבר.

רק כשחלפתי את כל הגיר נפתרה הבעיה של המעבר לרבעי והמנורה שמסמנת תקלה בגיר כבתה.

עכשיו זה שוב קורה, ולא הגיוני לי ששני גירים נדפקו בזה אחר זה ועם אותה תקלה. את הגיר הזה הורדתי ממכונית שאני יד ראשונה ובוודאות עשה רק 80 אלף ק"מ בלבד.

הסנסור של חום הגיר הוא לא נגיש כל כך, צריך לפתוח את המכסה בגיר שמעל ה VALVE BLOCK .

בעבר ניסיתי לאתר מי מוכר סנסור חום כזה ולא מצאתי.

בברכה - שלמה

פורסם
רפי, זה חדש לי.

א. מה הסיבה

ב. באיזה רכבים

ג. נשמע לי לא הגיוני. נניח שאני גר 2 ס"מ מאיילון ובבוקר אני נוסע לעבודה דרך איילון. מה לא יהיה לי רביעי במשך 3 דקות ?!?!

שלום

בעניין עיכוב החלפות בגיר. בגיר תקין של בראבה, במודלים 99 2000 ו-2001 כמו שלי, במצב D כשהגיר קר הוא לא עובר אפילו לשני וצריך לשלב ידני. על רכבים אחרים עם תופאה דומה לא שמעתי.

שלמה

פורסם
רפי, זה חדש לי.

א. מה הסיבה

ב. באיזה רכבים

זה כבר קיים אולי 25 שנה בגירים בעיקר אמריקאיים.

נקרא TTS וזה חלק מתפקידיו.

פורסם
רפי שלום

לפני שנה וחצי לערך הדבר קרה לי בגיר אחר עם 65 אלף ק"מ, היה לי גיר ספר,החלפתי כל אחד מ-3 הסנסורים ושום דבר.

רק כשחלפתי את כל הגיר נפתרה הבעיה של המעבר לרבעי והמנורה שמסמנת תקלה בגיר כבתה.

עכשיו זה שוב קורה, ולא הגיוני לי ששני גירים נדפקו בזה אחר זה ועם אותה תקלה. את הגיר הזה הורדתי ממכונית שאני יד ראשונה ובוודאות עשה רק 80 אלף ק"מ בלבד.

הסנסור של חום הגיר הוא לא נגיש כל כך, צריך לפתוח את המכסה בגיר שמעל ה VALVE BLOCK .

בעבר ניסיתי לאתר מי מוכר סנסור חום כזה ולא מצאתי.

בברכה - שלמה

אם יש לך את הערכים ביציאה מהסנסור הזה אפשר לרמות את המחשב.

• תוכן חדש...