Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומי, אם קרעו לרכב את הצורה, מה שקורה לרוב רכבי הליסינג שיצא לי להתקל בהם, שום טיפול טוב של חברת ליסינג לא יישנה את העובדה שהרכב שחוט.

פורסם

אני הכי התרשמתי מהרץ. המכונית של אוויס בדרך כלל דיי שבורות ומסריחות ברמות מטורפות.

עוד עניין שיצא לי לשים לב אליו הוא שמכוניות של שלמה סיקסט עוברות תיקוני פח ברמה מאוד נמוכה, ההתאמה בין הצבעים של המשטחים שתוקנו למקוריים בעייתית מאוד וניתן לראות חומר מילוי שלא טופל כראוי וכל מיני תיקונים מאולתרים וזה לא לעניין לדעתי.

יש גם חברות קטנות יותר כמו ליסקאר ששם צי הרכב קטן וזה יתרון כשאתה מעוניין לקנות את הרכב מהם משום שהרכבים לא נקנים בכמויות ענקיות ויש יותר תשומת לב לכל רכב.

פורסם

"פריים ליס" מקבוצת לובינסקי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מניסיוני אלדן עושים יותר טיפולים ממה שדורש היצרן. לדוגמה קונקט כול 10000 במקום 25000. לאומת זאת התרשמתי לרעה מאויס.

פורסם

שווה לבדוק חלק מהחברות הקטנות שמטפלות ברשת מכיוון שאין להן מרכזים לוגיסטיים לחבלה ברכבים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• אחראי פורום
פורסם

עם אלבר יש לי (ולשאר השותפים, 5 רכבים סה"כ) ניסיון טוב.

אם קרה נזק או בלאי לא טבעי (צמיג שמושבת בגלל מסמר או שחיקה מוגברת של צמיגים בגלל נהגת שנוסעת קבוע בלי אוויר),

הם בכלל לא מתווכחים גם אם עברה מכסת הצמיגים, קובעים כיווני פרונט בלי שאלות מיותרות וכד'.

נראה שהם לא מתעסקים בקטנות שלפעמים ממש צריך לריב עליהם עם חברות אחרות.

הגיעו אלינו גם 3 רכבים משומשים (מאוד) כתחליפיים ורמת התחזוקה שלהם נראתה ממש בסדר.

(ואם אתה ממש מתעקש, משתחררות עוד חודש 2 מגאן ו-2 גטס במצב מעולה :lol:).

יצא לי לנהוג על כמה מושכרות של "שלמה סיקסט" ורמת הרכבים היתה כמעט מחפירה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני עבדתי ליד המרכז הלוגיסטי של שלמה סיקסט בפתח תקווה ואחרי מה שראיתי מה הנהגים של החברה עושים לרכבים

לא נראה לי שכדאי לקנות מהם משהו. רייסים, פירפורים ברקסים וכו' פשוט התעללות לשמה.

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם

פריים ליס ואויס מטפלים במוסכי היבואן הרשמי,ככלל תלוי מאד מי נהג ברכב כי בדרך כלל המכוניות עברו התעללות שרכב פרטי לא עבר.

• תוכן חדש...