Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנווד KDCMP5039U או פיוניר 4050UB ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בנושא.

שניהם מספקים אותי מבחינת פונקציות.

הייתי כבר די סגור על הקנווד אבל הייתי מעוניין בחוות דעת נוספות.

הקנווד זול בכמה עשרות שקלים.

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

לא מכיר את הדגמים, אבל ממה שראיתי בזאפ- לקנווד אין אפשרות חיתוך תדרים לעומת הפיוניר ששם יש 2way crossover

האופציה הזאת מאפשרת לך לשמוע בווליום גבוה בלי חרחורים של הרמקול בעקבות תדרים נמוכים מידי.

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

אני אישית חושב שהuser interface בפיוניר טוב יותר. לדעתי טוב יותר אפילו ממכשירים יקרים ממנו/קלריון/אלפיין.

ניב:

:lol:

כמעט השתנתי במכנסיים מהחתימה שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי

לאחר שנסגרתי על קנווד, שוחחתי עם הנציג מפומפה שהציע לי את הדגם 4044 של קנווד ב-650 ש"ח.

הדגם נראה מצויין מבחינת פונקציונליות ומגיע עם 3 שנות אחריות של ניופאן להבדיל מדגמים אחרים שמגיעים עם אחריות של שנה מפולו וכאלו.

הוא הדגיש שבדגמים מסויימים ה-HU לא יודע לקרוא זכרונות מעל 2GB ובדגם הזה אין מגבלה.

החסרון היחיד מבחינתי הוא היציאה הבודדת למגבר.

אני מתכוון לחבר מגבר אחד שיגביר קומפוננט וסאב.

בוודאי היה עדיף שתהיינה שתי יציאות נפרדות, אך האם זה אפשרי לחבר גם ככה בעזרת פיצול ומה תהיינה ההשלכות ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

לך על הפיונר וסגור עניין. טוב בהרבה מקנווד שאתה רוצה

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

בדגמים האלו של פיוניר השליטה ובעיקר הכיוון של תחנות הרדיו מאוד לא נוחות.

באופן כללי בקנווד מקבלים יותר באותו המחיר.

אני שואל לגבי החסרונות שבפיצול יציאת מגבר אחת להגברת קומפוננט +סאב (עם אותו המגבר).

האם השליטה בסאב נפגעת באופן משמעותי ?

במערכת הקודמת שלי מצאתי את עצמי משחק לא מעט עם השליטה בסאב.

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

במידה ויש לך יציאה אחת למגבר ואין לך עוד יציאה אז כן השליטה של הסאב נדפקת.

לעומת זאת בפיונר 3 יציאות למגבר לרמקולים קדמיים ,אחוריים + סאב .

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

לי אישית יש את 4050 ואני מבסוט עליו עד השמיים אולי הייתי משדרג ל6050 כי הוא ניראה קצת יותר קטלני.

הוא מאפשר לך לשלוט על הסאב בניפרד! זהו פרט לדעתי אחד החשובים.

תהנה.

פורסם

שאלה לבעל ה4050, הפאנל של המערכת נשלף או לא נשלף?

אני מעוניין לקנות מערכת כזאת אבל לפי מה שהבנתי הפאנל לא נשלף, אז התוצאה תיהיה מערכת ליומיים +- עד שיגנבו.

מחכה לתשובה, תודה.

פורסם

טוב, השתכנעתי והזמנתי את ה- 4050 ומורל טמפו.

שימו לב, בפומפה ניסו בלי סוף להוריד אותי מזה ולהעביר אותי לקנווד ואפילו ל-LG. יש להם כנראה עמלות מוגדלות על המותגים האלו.

הטענה שלהם היא השירות של ניופאן (3 שנות אחריות) מול השירות של פולו שהוא מתחת לכל בקורת (לא בטוח שזה נכון).

מדובר בסופו של דבר במוצר של 600 ש"ח, שיעבוד שנה ואח"כ אם יתקלקל נזרוק ונקנה משהו אחר.

עדיין אני חושב שהשיטה של פיוניר בדגמים האלו להעברה וקיבוע תחנות רדיו היא טיפשית ביותר.

תודה לכל העוזרים.

המשימה הבאה מגבר (יד שנייה בכ-500 ש"ח - יש שרשור פתוח בנושא).

לאחר מכן - סאב.

ALFA ROMEO 147 120HP

• תוכן חדש...