Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני לקראת הזמנה של רכב בייבוא אישי, כנראה הגרנד צ'ירוקי. אני יודע שהדגם של 2009 ו2010 הוא זהה לגמרי אך תקנו אותי אם אני טועה, שמתי לב שבאתר של ג'יפ הם מציגים את הרכב כדגם זהה "grand cherokee 09-10"

אבל כשאני מגיע לסוכנות ייבוא אישי אני מקבל מחיר שונה על 09 ועל 2010, השאלה שלי היא כעת עם השינוי בצורת רישום השנתון של הרכב בישראל (לא כל כך הבנתי את השיטה החדשה) איך בעצם אני אדע שמה שהזמנתי זה באמת 2010 ולא 2009, הרי הייצור שלו בטוח יהיה 2009 כי 2010 עוד לא התחילה כמובן, כך גם תאריך העלייה לכביש.

הסוכן אומר שתכף מתחילה שנה וחדשה ועד שאני אבחר רכב ואזמין אותו והוא יגיע לפה הוא כבר ירשם במשרד הרישוי כ2010 כי בשנה הזו הוא עלה כאן לכביש, אבל זה נראה לי דבילי במקצת כאילו שהוא מוכר לי 2009 ואומר לי את זה בפנים אבל מנחם אותי בזה שהוא יהיה רשום כ2010 דבר שנראה לי מפוקפק בפני עצמו,

אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בבלאגן אני אודה לו מאוד, כי קשה לבקש הסברים כנים מאיש מכירות ובמשרד הרישוי לא ידעו להסביר לי כלום.

תודה רבה

פורסם

קודם כל לא ניתן ליבא רכב שגילו גבוה מ 24 חודשים. ניתן לראות תאריך ייצור של חגורות בטיחות על גבי תווית קטנה שתפורה אליהם וגם על גבי שמשות מופיע רישום שמסמן תאריך ייצור. בדרך כלל תאריכים אלה די מתאימים לתאריך ייצור של הרכב אולי קצת לפני אבל בטוח שלא שנה לפני כי ליצרנים לא משתלם להחזיק מחסני חלפים ענקיים עבור משהו שעוד לא יוצר. במיוחד כשמדובר על רכבים יקרים שמיוצרים לפי הזמנה ונדרשת המתנה לקבלתם מיום הזמנה (כמו מרצדס למשל).

פורסם

את התאריך ייצור של הרכב אני יודע, זאת בעצם הנקודה. הרכב יוצר בתחילת 2009,

אז השאלה שלי היא איך היבואן שלי מצהיר בפניי שזה דגם 2010, על פי מה?

הרי גם חלק מדגם 2009 יוצר ב2009 ולא ב2008. אז מה מבדיל ביניהם?

פורסם

לא הבנת?

זו קומבינה של משרד הרישוי והיבואנים המורשים, שנתקעו עם מלאים,לכן החליטו לשנות ברישיון למועד עלייה לכביש.

שים לב שברישיונת החדשים לא מופיע מודל ייצור הרכב ,אלא " מועד עלייה לכביש".

הכל כאן מקומבן ו

• תוכן חדש...