Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא ידעתי בדיוק כיצד לנסח את הכותרת.

שאלתי היא כזו, אני שילמתי את רשיון הרכב דרך האינטרנט ויש לי מס' אישור ואת ה"קבלה" הוירטואלית מודפסת.

עלי לגשת מחר למכון רישוי לצורך מעבר טסט לרכב.

יש לי כמובן את טופס רישיון הרכב החדש לשנת 2010 כאשר לא מצוין עליו שהוא משולם.

האם כאשר אגיע למכון הרישוי הם מזינים את מס' הרכב במחשב ואז נאמר להם כי הרישיון משולם?

או האם הם צריכים לראות טופס מקורי של משרד הרישוי?

עזרה תתקבל בברכה.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אתה לא יכול לגשת לרישוי השנתי אם עדיין לא קיבלת את הרישיונות החדשים משולמים.

משרד התחבורה שולח אליך הבייתה את הרישיון המשולם.

הרישיון שנמצא כגע אצלך לא רלוונטי כלל. כשתקבל את הרישיון החדש המשולם,תוכל לעשות מהישן טיירה...

ירון מאיר

פורסם

אבל לדעתי אתה כן יכל לגשת למשרד הרישוי ולבקש מהפקידה את הרשיון המודפס, עם ההדפסה "שולם".

ועימו לגשת לטסט ולא להמתין לרשיון שאמור להגיע בדואר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה על התשובות, אני אסור לי למשרד הרישוי מחר לקבל טופס עם חותמת שולם, מקווה שיש דבר כזה.

אין לי יותר מדי ברירות אלא אם מישהו כאן יחדש לנו.

פורסם

באתר משרד התחבורה בעמוד שבו אתה מבצע את התשלום כתוב כך:

שים לב!

• רישיון משולם יישלח למען הרשום בו תוך 7 ימי עבודה מיום התשלום. אם לא קבלת את הרישיון תוך 7 ימים יש לפנות למשרד הרישוי לקבלת כפל רישיון.
  • לידיעתך אישור התשלום המופק באתר אינו מהווה רישיון זמני. אם נדרש רישיון מיידי אין לשלם באינטרנט.

אני לא בטוח שתוך יומיים זה יתעדכן במשרד הרישוי. אומנם בחשבון הבנק זה מעודכן, אבל זה לא אומר שהפקידה במשרד הרישוי יודעת שכבר שילמת.

כותבים לך כאן שתקבל כפל רשיון במשרד הרישוי, משמע עוד תשלום קטן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

על זה נאמר לא טוב, ממש לא טוב בכלל..

אני אקוה שיוכלו לעזור לי במשרד הרישוי מחר ושאוכל להכנס לטסט.

אם לא, לצערי אאלץ לנסוע במצב "חמקן" בשבוע הקרוב.

פורסם

עדכונים:

שילמתי אתמול את רשיון הרכב, היום נגשתי למשרד הרישוי והנפיקו לי טופס חדש עם חותמת "שולם".

ללא כל תשלום נוסף. כנראה והמערכות היום מקושרות קצת יותר טוב במשרד הרישוי.

נגשתי לטסט ועברתי במכה ראשונה, והפעם הזו אף זכרתי לשנות את מידות הצמיגים ברישיון! (בכל הטסטים הקודמים פשוט לא שמו לב)

• תוכן חדש...