Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נמחקו לך הנקודות עקב מעבר השיטות?

איך בדיוק?

מהירות=4 נקודות ישנות+אדום=6 נקודות ישנות=ביחד 10 נקודות ישנות, היית אמור להיות מזומן לקורס במהלך שנת 2003 ע"מ למחוק נקודות אלו. האם לא קיבלת שום זימון כזה? אם קיבלת והתעלמת - מז"ט, המירו לך את הנקודות הישנות לחדשות.

ואני מאוד מקווה שאחרי הפעם הראשונה הפסקת לנסוע באדום. אחרת אני מאוד מקווה שתישלל בהקדם האפשרי או לחלופין באחד האדומים האלו תיכנס במשאית

לא קיבלתי שום זימון כי עברנו לשיטה החדשה לפני שהם שלחו לי זימון לקורס,

מה שאומר שהנקודות נמחקו כולל הנקודוח של הדו"ח שעוד לא שילמתי.

עבירות על מהירות קורות..לא נסעתי במהירויות כאלה גבוהות. כבסך הכל באיזור ה 80 קמ"ש..

העבירה של האור אדום נעשתה בלילה .עמדתי ברמזור אדום במחלף ירקון לכיוון פ"ת

והאור האדום שברמזור שאחרי הרמזור שעמדתי בו התחלף לירוק.

לא שמתי לב ונסעתי כי חשבתי שגם לי יש ירוק ואז אחרי 2 פלאשים עצרתי אבל זה היה כבר מאוחר.

אני לא מהאנשים שעוברים באדום.

(אולי בלילה שאני חוזר עם הקטנוע מהעבודה אז אני עובר באדום.. כאשר החיישני משקל של הרמזור לא קולטים אותי)

פורסם
נמחקו לך הנקודות עקב מעבר השיטות?

איך בדיוק?

מהירות=4 נקודות ישנות+אדום=6 נקודות ישנות=ביחד 10 נקודות ישנות, היית אמור להיות מזומן לקורס במהלך שנת 2003 ע"מ למחוק נקודות אלו. האם לא קיבלת שום זימון כזה? אם קיבלת והתעלמת - מז"ט, המירו לך את הנקודות הישנות לחדשות.

ואני מאוד מקווה שאחרי הפעם הראשונה הפסקת לנסוע באדום. אחרת אני מאוד מקווה שתישלל בהקדם האפשרי או לחלופין באחד האדומים האלו תיכנס במשאית

לא קיבלתי שום זימון כי עברנו לשיטה החדשה לפני שהם שלחו לי זימון לקורס,

מה שאומר שהנקודות נמחקו כולל הנקודוח של הדו"ח שעוד לא שילמתי.

עבירות על מהירות קורות..לא נסעתי במהירויות כאלה גבוהות. כבסך הכל באיזור ה 80 קמ"ש..

העבירה של האור אדום נעשתה בלילה .עמדתי ברמזור אדום במחלף ירקון לכיוון פ"ת

והאור האדום שברמזור שאחרי הרמזור שעמדתי בו התחלף לירוק.

לא שמתי לב ונסעתי כי חשבתי שגם לי יש ירוק ואז אחרי 2 פלאשים עצרתי אבל זה היה כבר מאוחר.

אני לא מהאנשים שעוברים באדום.

(אולי בלילה שאני חוזר עם הקטנוע מהעבודה אז אני עובר באדום.. כאשר החיישני משקל של הרמזור לא קולטים אותי)

אם עבירת הרמזור נעשתה ב2002 או קודם, והתשלום בוצע רק ב-2003 אז הרווחת, אין נקודות, והארבע מעבירת המהירות הישנה נמחקות עקב החלפת השיטות.

אם עבירת הרמזור נעשתה ושולמה ב2002, אז 6 נקודות ומעלה מהשיטה הישנה לא נעלמות סתם כך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...