Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב..

יש לי רעשים נורא מעצבנים מאחור..

הלכתי למוסכניק שאני מכיר ממש טוב והוא אמר שהתושבות האחוריות שלי כבר נורא בלויות ושהגיע הזמן להחליף!

אמרתי לו שבסדר והלכתי לחפש את שתי התושבות בחנות החלפים ליד..

בחנות המוכר הציע את הזוג ב200 ש"ח.

כשחזרתי למוסכניק הוא אמר לי שיש כל מיני סוגים של הבוקסות הללו בשוק ומה שעולה 200 ש"ח הוא בטוח לא הסוג הטוב והוא יתבלה נורא מהר..(החלטתי לא לקנות ולהמתין להתייעצות בפורום..)

השאלה היא זו..

איך אני יכול לזהות שהתושבת שאני קונה היא לא אחת גרועה מהמזרח הרחוק..?

(אגב התקשרתי לחנויות חלקי חילוף אחרים האחת אמר 140 ש"ח לזוג והשני 150ש"ח לזוג..)

לא ידעתי מה לעשות...

במוסך הונדה וולבו בטירת הכרמל המוסכניק רצה 240 ש"ח על החלקים ועוד 260 ש"ח על העבודה!

האם כדאי לקנות ממנו את החלקים? איך אני יודע איזה חלק הוא הטוב ביותר להונדה שלי?!

תודה לעונים!

פורסם

אני הזמנתי מחו"ל שניים מקוריים בעלות 250 ש"ח כולל משלוח.

כנראה בטירת הכרמל הזוג שהוצע לך לא מקורי.

מחיר העבודה מצוין!

אל תתפשר אך ורק מקורי!

חליפי זה זבל בכל מוצר לרכב (יש בודדים שהם טובים).

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

אם אני לא יודע איך להזמין אז מאיפה אני יכול לדעת שאני מזמין משהו טוב..

ולא משהו שיש לי ספק לגביו...

חייב להיות אחד שהוא טוב שנמצא בארץ ללא צורך בהזמנה מחו"ל...

יש לך אולי מושג איזה זה?!

תודה ולילה טוב!

• תוכן חדש...