Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שלמדתי ושמעתי הגעי למסקנה שאני חייב להחליף את הסט הקדמי שלי, לבטל את ה6 על 9 מאחורה, לקחת סט איכותי אחד ולהגביר אותו אקטיבית... אז אני בחיפושים אחר הסט המתאים לי אבל עכשיו מה עם הבאס?!@#?

יש לי כרגע שני 12" קיקר COMP VR בתיבה כפולה שמונעים ע"י KICKER 600.1 KX

יש להם כוח אדיר אבל... אני מחפש דיוק.. מישהו שמע כאן פעם מוניטורים של אולפן ? זה הבאס שאני מחפש!

דיוק וכוח , אולי אוותר קצת על כוח אבל דיוק ואיכות ממש ממש חשובים לי.

אז מה הייתם ממליצים לי לעשות ?

שמעתי שJL AUDIO עושים סאבים מדהימים

בהנחה שאני משאיר את המגבר הזה (אבל לא חובה), מה הייתם ממליצים לי ?

תודה מראש..

פורסם

פתוח להכל ותקציב לא בעייתי, אני מתכנן למכור את האלמנטים שלי שלא מביישים

מגבר לא אכפת לי יד שניה, סאב נראה לי עדיף חדש.

תקציב? פתוח ליד 2?
פורסם

jl auido W6 סאב מעולה,מדויק מאוד וחזק,רק קח בחשבון שהוא מאוד יקר וצריך הגברה מתאימה,600rms ב-2 אוהם

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

תיבה כפולה עם שני KICKER 12" CVR

KICKER 600.1 מונו

מגבר INFINITY REFERENCE 111 X 4

שני 6.9 INFINITY REFFERENC

שני קומפוננט 6.5 INFINITY REFERENCE

קבל רוקפורד 1F

ומכשיר PREMIER של Pioneer DEH 860

Vאחוריים בתכנון להמכר, המגבר 4 ערוצים יוחלף + הסט הקדמי יוחלף לאובביישן\קלרוס\K2P ויוגבר אקטיבית

לגבי המונו שיש לי, לא יודע, אולי זה מספיק? תלוי באיזה סאב מדובר...

תקציב זה בעיה להגדיר כי אין לי מושג בכמה אני מוכר את המונו ואת השני סאבים, או רק את הסאבים.

אני מחפש איכות ולא אכפת לי לשלם, נגיד ביחד סאב ו מונו (במקרה וצריך להחליף) 4-5K, אבל כמה שפחות יותר טוב :-)

באופן כללי נראה לי שהסאבים שלי, אפילו שהם בתיבה אטומה הם קצת "מתפזרים", אני מחפש יותר דיוק! באס מלא

בקיצור, אני מחליף את כל המערכת שלי

אתה מחפש גם מונו וגם סאב? מה שאר הרכיבים במערכת ?

ובכל זאת , חייב תקציב בערך.

פורסם

יש לי את המונו של קיקר, 600.1 KX, זה סבבה לא?

וחוץ מזה מה זה יקר ואיפה אני משיג?

jl auido W6 סאב מעולה,מדויק מאוד וחזק,רק קח בחשבון שהוא מאוד יקר וצריך הגברה מתאימה,600rms ב-2 אוהם

מיכאל.

פורסם

המחיר שלו משהו כמו 1500 ביד שניה.

או חדש או ביד שניה...

אאל"ט יש אחד ביד שניה.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

ב 4-5K יש כמה אפשרויות.

תשמע כמה סאבים ותחליט.

ולפני שאתה קונה תשים לב שחילקת את התקציב למערכת כמו שצריך,זאת אומרת רכיבים מעולים בהתקנה לקויה ובחיווט לקוי לא ישמעו כמו שהם צריכים להישמע.

תגיע לאחד המפגשים ותתרשם.

פורסם

JL סאב מצוין אבל כדאי לשקול את האופציה של ה IDMAX, לא פחות חזק ולא פחות מדויק וגם המחיר שלו חדש מצוין.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

IDMAX 1000RMS יעשה תעבודה כמו גדול עם עוצמה ודיוק שאולי לא שמעת עדיין,ממליץ נורא אני אישית הבתי תדיוק שלו והשמיעה העוצמתית יש ביד שתים אם תערוך חיפוש קצר. כמובן שאני לא שולל את הW6 המהולל,יש לך בחירה קשה היתי אומר,תישמע את שתיהם לפני שאתה מחליט אני בטוח שבאחד המיפגשים של הפורום יצא לך לישמוע אחד מהם לפחות,וכמובן שתתחיל להיצתיייד במגבר מפלצת וחיווט מתאים,בהצלחה וחג שמח.

פורסם

מה אם ה W7? הוא לא נכלל? יש הרבה הבדלים בין ה W7 ל W6?

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• תוכן חדש...