Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

ברשותי קורולה 2006 מטופל במוסך טויוטה . עבר 70000 . בהיסטוריית טיפולים לא רשום שהחליפו פילטר דלק

התקשרתי למוסך והם אמרו לי שאין הוראת יצרן להחליפו . לפני הטויוטה היה לי סובארו לפי הוראות יצרן של הסובארו

כתוב ובהיגיון להחליף כל שנתיים או 50000 פילטר דלק בגלל שיתכן והדלק לא נקי יוש משקעים של ליכלוך .

ההיגיון הבריא אומר לי להחליף מה דעתכם ? והאם למישהוא יצא להחליף בדגם הנ"ל כי זה ממש לא כמו בסובארו שידעתי לפרק

אותה לגורמים והיום אני לא יודע איך מחליפים פילטר דלק בטויוטה(מדהים)

בברכה . אבי !

פורסם

בקורולה שלי החלפתי פילטר דלק אחרי 80 אלף קילומטר ולא היה שם שום זכר לליכלוך

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ברור שצובר. אבל מדובר בפילטר בעל שטח חתך סינון מאוד גדול. ביום שתרגיש איבודי כוח וסחיבה תחליף משאבת דלק קומפלט. מניסיוני, אתה לא תגיע ליום הזה כל כך מהר.

פורסם

אין צורך להחליף פילטר דלק וזה מקובל גם ברכבי גולף דור 4 וגם 5.

שתגיע ל-150K שקול מחדש את העניין של ההחלפה.

איזה כייף לי :)

פורסם
האם זה יכול להיות שלא מחליפים מסנן דלק !!?

אהלן

גם לי יש קורולה 2005 ושאלתי דוקא אתמול שאלה דומה

אמרו לי כפי שכתבו לך כאן שהמסנן בקורולה נמצא או במשאבה או אפילו

בתוך המיכל דלק.

TOYOTA COROLLA 2008

פורסם

חברה תודה רבה !:lol:

בספר רכב פשוט לא הזכירו את עניין הפילטר דלק . אז עכשיו עם כל מה שכתבתם כאן אני מסיק שלא נוגעים בו

אתם לא יודעים איזה מוזר לי אחרי שנים שהחלפתי בסובארו פשוט לא להחליף בטויוטה

בברכה . אבי !

פורסם
חברה תודה רבה !:lol:

בספר רכב פשוט לא הזכירו את עניין הפילטר דלק . אז עכשיו עם כל מה שכתבתם כאן אני מסיק שלא נוגעים בו

אתם לא יודעים איזה מוזר לי אחרי שנים שהחלפתי בסובארו פשוט לא להחליף בטויוטה

אודה לך אם תענה לי על השאלה ששלחתי לך לגבי שמן מתאים לקורולה.

TOYOTA COROLLA 2008

פורסם

5W30 וקבל קצת חומר למקרא on vehicle inspection.pdf

היפנים יודעים מה הם כותבים ולמה

לגבי חברה של השמן זה לא משנה עדיף חברה ידועה העיקר שזה לא שמן מינרלי זול שמתפחם מתחמצן והורס את המנוע

כמו שכבר רשמתי ואני מצוטט הם כתבו שרק אם אין 5W30 אז שמים 10W30 ומיד בהזדמנות ראשונה לחזור ל 5W30

בברכה . אבי !

פורסם

http://www.mann-hummel.com/mf_prodkata_eur/index.html?ktlg_page=1&ktlg_lang=1&ktlg_01_fzart=1&ktlg_01_fzkat=0&ktlg_01_mrksl=46&ktlg_01_mdrsl=34&ktlg_01_modsl=2&ktlg_subpage=02

גם אני שאלתי אותה שאלה בפורום לגבי דייהטסו YRV (מתשלובת טיוטה)

וניסן הפנה אותי לאתר מאן שם נכתב

LIFE TIME FILTER

ואני אומר רכב שאין צורך בטיימינג-שרשרת +מסנן דלק לכל החיים=חסכון אמיתי.

היתה לי בעבר אימפרזה ,ואכן באימפרזה החלפתי מסנן כזה.

עצתי שים תוסף דלק איכותי כל 15K ק"מ(LM,MOTOR UP)

ואז לא יהיה חשש מירידת כח , וסתימת מסנן .

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...