Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איבזור אופנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש הפניה / המלצה על מקום לאבזר קוואסאקי (הוספת פנסים, סבל עם תאורת בלם וכדומה)

באיזור ת"א והמרכז.

תודה, דני

שיהיה מזל!

דני

פורסם

אם כן אז שווה לך להכנס לסוכנות של הרלי דיוידסון ובעיקר ל"אומנות אחזקת האופנוע" ששם יש הרבה ניסיון בשיפצור קאוואסקים.שווה גם לעבור בצ'לנוב אצל בני בייקר,הבנאדם עמוק בעניין.

פורסם

אני רוצה חולצה שכתוב עליה:

If you can read this, The bitch fell off

אם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג זה יהיה עשר :)

תן בפולגז!

אם לי היה אופנוע, לסבתא היו גלגלים...

פורסם

עזוב אותך, הנשיא ממליץ לירכוש חולצה עם הכיתוב:

If you can read this, i masturbate every night :lol::lol:

ידרבן אותך למצוא בחורה שתסתיר את הכיתוב

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

משהו כזה???

אני את שלי הבאתי מדייטונה...לא ראיתי כאלה למכירה בארץ...

תנסה אבל אצל בייקר...שמעתי שהוא הביא עכשיו סטוק חדש של חולצות...

HPIM1662.JPG

פורסם

משהו כזה???

אוקי תודה. אבל אני לא הייתי שם הרבה זמן. זה בצילנוב ת"א נכון?

תן בפולגז!

פורסם

משהו כזה???

אוקי תודה. אבל אני לא הייתי שם הרבה זמן. זה בצילנוב ת"א נכון?

כן מספר 36

פורסם

מישהו כאן באמת רוכב עם חולצת T?

או שזה בשביל העבודה. (רוכבי קסטום - אני מבין. :D )

בכל אופן, לא צריך ללכת רחוק. תפתח WORD תכתוב מה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה, תדפיס ותקח את זה לחנות שעושה הדפסות על חולצות.

כל העניין יעלה לך בפחות מ50 ש"ח.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם
מישהו כאן באמת רוכב עם חולצת T?

או שזה בשביל העבודה. (רוכבי קסטום - אני מבין. :D )

בכל אופן, לא צריך ללכת רחוק. תפתח WORD תכתוב מה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה, תדפיס ותקח את זה לחנות שעושה הדפסות על חולצות.

כל העניין יעלה לך בפחות מ50 ש"ח.

אמת.. וכן, אני רוכב עם T... (על הקטנוע של הפיצריה... :? )

תן בפולגז!

פורסם

אם הקטנוע של הפיצריה הוא מאלה שברגע שאתה מחליק הוא(הקטנוע) זורק לפניך, לאורך כל מסלול ההחלקה, מזרן צוות רך ונעים שמגן עליך מהשפשופים. אני רוצה גם כזה. כי כאן אצלנו מאוד מאוד חם לרכב בקיץ עם ציוד מגן. :(

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם
אם הקטנוע של הפיצריה הוא מאלה שברגע שאתה מחליק הוא(הקטנוע) זורק לפניך, לאורך כל מסלול ההחלקה, מזרן צוות רך ונעים שמגן עליך מהשפשופים. אני רוצה גם כזה. כי כאן אצלנו מאוד מאוד חם לרכב בקיץ עם ציוד מגן. :(

חחחחח... האמת היא שהקטנוע הוא רק 50 סמ"ק כך שהוא לא ממש... 'זורק' :p זה יותר כמו... מדלג :roll: או קופץ... תלוי במה שבא לו... (גם כן Kymco DJ-y ...) אבל מה, הוא בהחלט נוח... (טיפה קטן בשביל הגובה שלי אז אני רוכב כאילו אני על איזה 1200 עם הברכיים לצדדים בכל סיבוב בכדי לא להתקע עם הקידון ברגל)

בכל מקרה, אני ממליץ בחום!

תן בפולגז!

פורסם
מזרן צוות רך ונעים . :(

עוד שריונר?עוד מעט נוכל להחזיק כאן "מיידית"... :D

מוהנדס

• תוכן חדש...