Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

יש לי סיויק 99.

שמתי לב שכאשר אני דורך את האזעקה לסגירת/פתיחת הרכב אז הדלת האחורית לא נפתחת או נסגרת לחלופין.

מה שעשיתי בינתיים זה הורדתי את הכפתור למטה וככה כשאני פותח את הדלתות אז אותה הדלת לא נפתחת אלא ע"י הרמה ידנית של הכפתור בלבד.

איך אפשר לתקן את הבעיה הזו?!

תודה וחג שמח..

פורסם

ככל הנראה הלך מנגנון הפתיחה חשמלית של הדלתות זה נמצא אם אני לא טועה בדלת הנהג אני החלפתי את זה חודש שעבר עקב שפעם נפתח ופעם לא .

עלות של 180 ש"ח בערך לפני עבודה .

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
ככל הנראה הלך מנגנון הפתיחה חשמלית של הדלתות זה נמצא אם אני לא טועה בדלת הנהג אני החלפתי את זה חודש שעבר עקב שפעם נפתח ופעם לא .

עלות של 180 ש"ח בערך לפני עבודה .

למה אתה רושם לבחור שהמנגנון לא תקין כאשר הוא מציין בפירוש שרק דלת אחת לא נפתחת/נסגרת?! :?

רמי: בכל אחת מהדלתות קיים מנוע שנועל את המנעול ומקבל את הפקודה מיחידה שנמצאת בדלת הנהג.

יש לבדוק האם המנוע הנ"ל לא תקין או שמשום מה התנתק מהיחידה השולטת.

פורסם

תודה לעונים...

הבעיה היא ש הכפתור עצמו זז מהמקום אך לא תמית פותח או לחילופין סוגר את הדלת...

זה כאילו שאין לו חופשיות מספקת.

צריך לשמן או משהו??

פורסם
למה אתה רושם לבחור שהמנגנון לא תקין כאשר הוא מציין בפירוש שרק דלת אחת לא נפתחת/נסגרת?! :?

רמי: בכל אחת מהדלתות קיים מנוע שנועל את המנעול ומקבל את הפקודה מיחידה שנמצאת בדלת הנהג.

יש לבדוק האם המנוע הנ"ל לא תקין או שמשום מה התנתק מהיחידה השולטת.

נתחיל מזה שרשמתי שככל הנראה (זה אומר אולי) ודבר שני אצלי דלת הנוסע פעם נפתחה ופעם לא והחלפתי את המנגנון של דלת הנהג ששולט על הדלתות והופ מה אתה אומר הכל עובד פיקס.

אני בחיים שלי לא אומר סתם להטעות.

שיהיה לילה טוב כולנו פה כדי לעזור.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

תנסה לפתוח את המכונית ידנית בעזרת המפתח ,אם אז גם הדלת לא נפתחת או נסגרת לחלופין ,מקור הבעיה במנוע של הדלת הספציפית .

מנגנון כזה נקרא מנוע נעילה,מקורי של היצרן עולה יקר מידי ,מה שמרכיבים הינו חליפי ונותן פיתרון מעולה .

כל חנות אביזרי רכב תוכל לעשות זאת בקלות .

בהצלחה .

פורסם

צריך לפתוח את הריפוד של הדלת ולראות שאתה נועל או פותח את הרכב אם הסולונואיד של הנעילה המרכזית זז

אם הוא לא זז תבדוק אם יש משהו שמפריע לו כולל הברזל שמתחבר אלוי שמזיז את כפתור הנעילה למעלה ולמטה

אם אין תנתק את הקונקטור ותבדוק מתח אם יש מתח כנראה שהסולונואיד דפוק ודורש החלפה

אם לא אז משהו פשוט מפריע לסולונואיד לזוז.

פורסם

תודה רבה לעונים.

אכן גם עם המפתח זה לא נפתח באופן חלק..

כנראה יש משהו שמפריע לתנועת הכפתור (סולונואיד)

מחר אני אבדוק מה רוה שם בפנים אחרי שאני אפתח את ריפוד של הדלת..

אני אחזיר תשובה..

• תוכן חדש...