Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alphasonik Psw915 מישהו מכיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אווקי אחלה , אז בנתונים של המגבר התיחסתה לנתונים של המגבר שלי הקיים , אבל גם אותו אני מתכוון לשדרג לקראנץ' 3000RMS ב1 אום ו1500 ב2

תהליכי שיפוצים

פורסם

שמע, אתה משלם פחות משקל אחד לrms אחד. לך על זה. לך לצביקה שורלק מהפורום ותשדרג אלטרנטור ל150 אמפר ותנסה להוסיף איזה קינטיק או מצבר גל אחר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נראה איך ילך התקציב בנתיים , יש לי מצבר חדש שלא השתמשתי בו לאוטו הקודם אז הוא סתם זרוק בבית וחשבתי להוסיף אותו , אני יעדכן את כולם בהמשך תודה בנתיים.

תהליכי שיפוצים

פורסם

התיחסתי לנתונים של ה3000.1

הוא 1500W RMS ב1 אום.

http://www.americanthunderaudio.com/ProductInfo.aspx?id=3620103

מחיפוש במספר אתרים אני רואה רואה אינפורמציה שונה

חלק מהם אומרים שה1500ץ1 הוא 750W RMS ב4 אום

וחלק אומרים שהוא 1500W

בחלק מהאתרים אומרים שה3000.1 הוא 1500W RMS ב 1 אום

וחלק אומרים שהוא 3000W RMS ב 1 אום

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אל תבלבל , יש אתריים המיצנים את העוצמה שלו בWATT ולא בRMS אך הכוונה היא לRMS , המגבר שלי חלש ממנו בחצי הוא מפיק 1500RMS ב1 אום.

תהליכי שיפוצים

פורסם
שמע, אתה משלם פחות משקל אחד לrms אחד. לך על זה. לך לצביקה שורלק מהפורום ותשדרג אלטרנטור ל150 אמפר ותנסה להוסיף איזה קינטיק או מצבר גל אחר

אתה קונה מגברים לפי חישוב של כסף תמורת אר אמ אסים? ... כל הכבוד :lol:

הרגת אותי..

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תתפלא, בspl שקל לrms הוא דרך החישוב.. הוא מחפש את הסאב+המגבר הכי חזקים שיש בתקציב של 4 אלף.2500+3000(מגבר +סאב)=5500rms ב4000שח. יחס טוב לא? או שיש לך הצעה יותר טובה בשבילו

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הצעה טובה יותר אין לי..אבל אהבתי את הדרך חישוב שלך..

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם
מה שבטוח שה-GP1500 לא ממש מזיז L7 של חבר של חבר {אבל צריך ליבדוק את עיניין התיבה} והוא עובד ב-1 אום :idea:

כן,אבל L7 הוא סאב מאוד לא נציל של 86.6DB לעומתו הסאב אלפסוניק הנ"ל מאוד נציל 93DB

לכן דיי בטוח שה-GP3000 יגביר אותו יפה מאוד,וזה בהנחה שיש מערכת חשמל ראויה.

פורסם

AUDIO KING נציל או לא נציל אני הגברתי שני CVX על מגבר של הייפוניקס טיטן

גם אם הוא לא נציל במיוחד אם המגבר היה מוצהר כמו שהוא עדיין המגבר מוביל עליו בעוצמה בהפרש ניכר

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

roni_p! roni_p! roni_p!

יאללה חבר'ה הבחור די סגור על הציוד שיקנה ואני משלם על בדיקת SPL אצל אליקו.:lol:

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...