Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סילבסטר

alfa_draco
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני והחברה בדיוק מתלבטים מה לעשות בסילבסטר... נו, תגידו, פה בפורום יש חבר'ה עם ראש טוב (חוץ מההוא שלא רוצה לשים חגורה...) - יש לכם המלצות? שמעתם על איזה מסיבה שווה שהולכת לקרות? 8)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני בסילבסטר ישן.

אחרי יום לימודים.

ידיים כואבות. רגליים כואבות.

צלעות כואבות.

אחרי יום לימודי נהיגה. באיטליה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אני בסילבסטר ישן.

אחרי יום לימודים.

ידיים כואבות. רגליים כואבות.

צלעות כואבות.

אחרי יום לימודי נהיגה. באיטליה.

כל הזין !

בטח כבר נמאס לך :D

תהנה ותנצל כל רגע ופיסת גומי :shock: , מגיע לך :wink:

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
אני והחברה בדיוק מתלבטים מה לעשות בסילבסטר... נו, תגידו, פה בפורום יש חבר'ה עם ראש טוב (חוץ מההוא שלא רוצה לשים חגורה...) - יש לכם המלצות? שמעתם על איזה מסיבה שווה שהולכת לקרות? 8)

חכה עד יומיים,שלושה ותראה שהמידע מתחיל לזרום אליך לבד,דרל האינטרנט ואולי גם עיתונים,בדוק ב- http://WWW.LAYLA.CO.IL,אם עד אין מידע,חכה לסוף שבוע זה,המידע יתחיל לזרום :wink: .

בעיקרון השנה יהיה פחות טוב משנים אחרונות,עקב המצב הבטחוני\כלכלי ומספר המסיבות יקטן,אולי לפחות השנה המחירים יהיו הגיוניים.

אלי,שלא מעביר שבוע בלי מסיבה תל-אביבית :multi::onfire::multi::onfire:

פורסם

אני לא עושה כלום בסילווסטר

כול שנה שיצאתי בשלוש שנים האחרונות זה נגמר לא טוב..

2000 - במילניום שברתי את היד..

2001 - פרצו לי לאוטו גנבו את כול המערכת ו 4 ג"נטים

2002 - טוטאל לוסט , אונו טורבו 7 פעמים באוויר...

2003 - נשארים בבית , סרט טוב כוס תה , ובחורה חטובה (מסודר)

החלטתי גם לקחת יותר ברצינות דבר שנשלח אלי לא מזמן למייל...

חומר למחשבה..

3e01bf8b0bb01b9e.jpg

• תוכן חדש...