Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

משפחתית 50-60K


siril
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התרחבנו קצת ואנחנו כעת עם 3 ילדים גילאי 5 ואחד קטן קטן.

יש לנו 2 רכבים-סוברו אימפרזה 1999 וניסאן אלמרה 1998, בגדול אנחנו מאוד מרוצים-אמינות מדהימה והרכבים יחסית חסכוניים ככה שאין לחץ להחליף, אבל חשבנו את אחד מהם לשדרג למשהו בסדר גודל של דגמי 2005-2006 עם תא מטען טוב ומקום רחב מאחור לילדים.

התקציב הוא 50-60K זמין לאחר שנמכור את אחד מהם.

העדיפות היא למזרח רחוק בעדיפות עליונה הונדה, ארופאיות זה סיפור עצוב-אני הייתי מת אבל אשתי שמתמצאת בתחום (עובדת בביטוח ובקשר צמוד עם כל השמאים והמוסכים וכו')ובצדק ככל הנראה שומרת נפשה ובעיקר מהצרפתיות, הארופאית היחידה שעוד איכשהו אפשר לדבר עליה זה סקודה.

אם אפשר הכוונה לאפשרויות השונות

בתודה מראש

×
×
  • תוכן חדש...