Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני בודק רכישה של 307 שנת 2005 סטיישן. זה דגם 1600 - שלפי מיטב הבנתי די נדיר בסטיישן.

הרכב עם 88 אלף ק"מ . יד 2 - ראשונה ליסינג.

נסעתי על הרכב והוא די כבד יחסית.

בגדול הרכב מוצא חן בעיני בעיקר בגלל הנוחות, העיצוב הפנימי וגודלו (סטיישן).

רציתי לשמוע חוות דעת בעיקר בנושא אמינות וצריכת דלק.

האם הרכב אכן כבד כל כך, או שזה בגלל הסטיישן?

הרכב עומד לפני טסט וטיפול 90 אלף. מישהו יודע עלויות של טיפול שכזה?

המחירון המקורי הוא 60K. האם 35 אלף שקלים נחשב מחיר טוב? האם כדאי לשלם עליו קצת יותר?

אשמח לתשובות בהקדם - זה די דחוף.

תודה.

פורסם

שמע,הרכב הזה נחשב רכב טוב נוח,אמין ומרווח יחסית למחיר,כמו שאמרת 1600 לאוטו כזה זה עגלה,עם 2000 הוא יסחוב טוב אבל 1600?תשכח מזה,עליות אוטו עמוס+מזגן=סיוט וגם צריכת הדלק לא תיהיה בשמיים בכלל.

ואיך מ60 הגעת ל35 אלף שקל?

פורסם

גם ל307 ה5 דלתות 1600+גיר AL4 זה לא מציאה מבחינת ביצועים וצריכת דלק.

זה רכב די כבד ולא זריז בכלל(אותו דבר בדיוק בסיטרואן C4).

אם אתה לא חייב גודל של סטיישן אתה יכול לחפש 1600 5 דלתות.

פורסם

אני בעל פיג'ו 307 1600 רגיל,והוא סוחב לא רע בכלל בעליות,הזינוק מהמקום קצת עגלה, אבל מעל הילוך 2 הוא זורם לא רע.

פורסם

התחושת כבדוד היא בגלל תיבת הילוכים AL4, אצלי בקסרה יש אותו דבר אחרי הילוך שני הוא מאיץ יותר מהר. אם לא חשוב לך הפתיחות לך על זה.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

התיבה לפעמים מציקה לי,אני שם על מצב S ואז הדוושה הרבה יותר רגישה,וככה אני מתגבר על העצלנות שלה.

פורסם

חבר'ה תודה על התשובות. עדיין לא קיבלתי מענה בנושא האמינות וזה חשוב לי מאוד. למיטב הבנתי טיפול 30,000+טסט יעלה כ-5000 ש"ח. ככל הנראה אצליח לסגור על מחיר של 40,000 ואולי פחות. אני מבין שהטיפולים יקרים אבל מצד שני הם מבוצעים כל 30,000 ולכן נראה שזה מתקזז. השאלה היא כמה פעמים מבלים במוסך בין הטיפולים... מחר אנחנו נפגשים, אשמח לתשובות, תודה

פורסם
גם ל307 ה5 דלתות 1600+גיר AL4 זה לא מציאה מבחינת ביצועים וצריכת דלק.

זה רכב די כבד ולא זריז בכלל(אותו דבר בדיוק בסיטרואן C4).

אם אתה לא חייב גודל של סטיישן אתה יכול לחפש 1600 5 דלתות.

הרכב לא מרגיש כבד בכלל,לפחות בדגם 5 דלתות הרגיל ,ולא פחות זריז ממזדה3 או פוקוס שהוא רכב באמת איטי

• תוכן חדש...