Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פעם ראשונה שלי פה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.

אני מעוניין לקנות רכב משומש (פעם ראשונה שאני קונה רכב אז טיפים כלליים יתקבלו בברכה).

יש לי תקציב של עד 38,000, כאשר מדובר ברכב שיעשה נסיעות עירוניות בירושלים במהלך השבוע ויסע מירושלים למרכז או לשפלה במהלך הסופ"ש.

אני מחפש משהו שיהיה אמין בעיקר וחסכוני בדלק ולא יעשה לי בעיות בעליות.

אני כותב לכם את האופציות שאני מתלבט ביניהם:

1. מאזדה לנטיס 323, שנת 2001-2003

2. פיאט פונטו 2004-2006

3. פורד פיאסטה 2002-2004

4.סיאט איביזה (1,600) 2002-2004

5.אופל קורסה (1,400) 2002-2004

6. טויוטה קורולה 2001-2003

יש גם אפשרות לסוברו אימפרזה אבל אלה העיקריות שעומדות על הפרק. אני יודע שיש ברשימה גם מכוניות עם נפח גדול יותר וגם עם נפח קטן וזו גם אחת מההתלבטויות שלי (כפי שכתבתי הרכב יסע בעיקר בתוך העיר אבל גם יעשה קו ירושלים-ת"א).

אודה על כל עצות, הערות והמלצות שתתנו.

גיא

פורסם

ברוך הבא.

ראשית, להבא נא להקפיד על מתן כותרת מתאימה לשרשור. הפעם ערכתי לך.

לשאלתך: אתה מתלבט בין כמה דגמים שאינם ממש ברי השוואה.

תן עוד קצת פרטים: מי עוד נוסע חוץ ממך ברכב? האם מדובר ברכב ראשון או שני במשפחה?

חוץ מזה שהדרישות שלך הן שהרכב יהיה חסכוני ואמין (שזה בערך מה ש-99% מרוכשי הרכב דורשים ממכוניתם), אילו עוד העדפות יש לך? האם חובה שיהיה גיר אוטומטי או שידני גם בא בחשבון?

עזור לנו לעזור לך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מדובר ברכב שרק אני וחברה שלי נסע בו. הוא לא אמור להתאים למשפחה והוא יהיה הרכב היחיד שלנו.

אין הכרח לאוטומט למרות שמכיוון שאנחנו ירושלמיים מטעמי נוחות עדיף אוטומט.

כפי שאמרתי מדובר ברכב שצפוי לעשות נסיעה של כ-20 ק"מ עירוני ביום (לעבודה וחזרה) וקו תל אביב ירושלים בסופ"ש.

אני יודע שהדגמים שנתתי קצת לא קשורים אבל אני לא יודע מה עדיף לי ולכן אני נזקק לעזרה.

פורסם

טויוטה קורולה 2001.

לא מאמין שתמצא אחת ראוייה במחיר 38- אם תוכל טיפהלהתגמש בעוד כמה אלפים.

יש לנו אחת במשפחה,6 שנים וטפו טפו 0 תקלות! לא מגזים 0 תקלות.טפו טפו טפו..:)

פורסם

האמת היא שבתקציב שלך יש כמה הצעות מעניינות:

ההצעה הראשונה שלי היא המכונית שאני תמיד שמח להמליץ עליה, דהיינו: פיאט פנדה. מדובר ברכב שמהווה תמורה מצויינת לכספך, בעל אמינות מצויינת, ואם תמצא אחת ידנית גם תוכל ליהנות מאחת משנתון יחסית גבוה.

למרות מה שנוטים לחשוב בשל נפח המנוע הצנוע, מדובר ברכב זריז למדי, בעל מושבים נוחים וצריכת דלק מצחיקה.

פיאט פונטו גם היא אפשרות טובה, ודווקא במקרה זה הייתי ממליץ לך לחפש אחת בעלת גיר רציף, אשר יבטיח לך זמינות כוח טובה בכל מצב יחד עם צריכת דלק אופטימלית. מומלץ להתמקד בדגם ה-ELX המאובזר והחזק יותר.

סיאט איביזה ידנית יכולה להיות גם אפשרות מעניינת. אינני יודע האם הגיר האוטומטי שם סובל מאותן בעיות שיש בגיר של הגולף מהתקופה המקבילה, אך במידה ולא - אז גם אוטומטי.

את הפיאסטה אני מכיר רק מביקורות (טובות) שקראתי, אולם הייתי מסתייג ממנה, ולו רק מפני שמדובר ברכב יחסית לא נפוץ, מה שעלול להיות בעייתי במידה ותזדקק לחלף כזה או אחר.

טויוטה יאריס, הונדה ג'אז ודייהטסו סיריון - אופציות מעולות, אך תצטרך למתוח חזק את התקציב, וגם אז תצטרך לרדת בשנתון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אלעד, תודה על העזרה.

עד כמה זה מהותי הפנדה הידני או הפונטו הרציף?

אני שואל כי ראיתי הרבה יותר מודעות לפונטו ידני ופנדה אוטומט.

הג'אז, סיריון ויאריס הן מעבר לתקציב שלי.

פורסם

אם הפונטו הידנית היא מהדגם המאובזר ELX אזי אני ממליץ עליה בחום.

היא זריזה, מאובזרת וחסכונית.

שירתה אותי בעליות של חיפה בנאמנות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אלעד, תודה על העזרה.

עד כמה זה מהותי הפנדה הידני או הפונטו הרציף?

אני שואל כי ראיתי הרבה יותר מודעות לפונטו ידני ופנדה אוטומט.

הג'אז, סיריון ויאריס הן מעבר לתקציב שלי.

אין בעד מה.

תוכל בבקשה לחדד את שאלתך? לא ממש הבנתי מה רצית לשאול.

פורסם

אתה המלצת על פנדה ידנית ופונטו גיר רציף ואחרי שהסתכלתי קצת על מודעות ראיתי כי רוב המודעות לפונטו הן עם גיר ידני ורוב המודעות לפנדה הן אוטומט.

לפיכך רציתי לשאול עד כמה מהותי ההבדל בין הגיר הידני ורציף בדגמים שהמלצת עליהם

• תוכן חדש...