Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דובאי או וגם אבו-דאבי הכיצד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם מאז ומתמיד אני שוקק לנסוע לאחד מהמקומות הללו שציינתי בכותרת.

רק שאין לי מושג איך ומאיפה להתחיל.

אני לא ילד הארץ אבל גר בארץ כבר 20 שנה,יש לי תז ודרכון ישראלי והאזרחות שלי ישראלית ואין לי אזרחויות נוספות.

האם זה בכלל אפשרי מבחנתי או מבחינת ישראלי אחר להגיע לשם למטרות נופש וטיול?

אני הרבה שומע על אנשי עסקים ישראלים שמגיעים לשם למטרות עסקים וועידות כאלו ואחרות אבל לא נתקלתי במישהו ישראלי בעל אזרחות ישראלית שנסע לשם לצורך נופש וטיול.

ממתין לתשובותכם ודעתכם

תודה.

פורסם

לפי מיטב ידיעתי, הישראלים היחידים שביקרו במקומות הללו (למעט גורמי שלטון) היו אנשי עסקים בעלי דרכון זר ויצחק תשובה שביקר שם עם בנו למשך 48 שעות.

אין לך דרכון זר ואין לך את הכסף של תשובה, נראה לי שתאלץ לוותר על החלום.

פורסם

מתוך מוסף הכלכלה של היום במעריב, הטור של דוד ליפקין:

"ביקרתי בדובאי באוקטובר 2003, כאשר התקיימה בה הועידה השנייה של קרן המטבע הבין-לאומית. אז ממשלת דובאי התירה לראשונה למשלחת ישראלית רישמית לבקר בה כדי להשתתף בועידה - כמובן תחת אבטחה כבדה. בכל זאת, מדובר בליבו של אזור מוסלמי בו רוב המדינות לא אוהדות את ישראל, בלשון המעטה. בראש המשלחת עמד מאיר שטרית, שכיהן אז כשר במשרד האוצר, במקומו של בנימין נתניהו, שר האוצר דאז, שביטל ברגע האחרון את נסיעתו, כנראה בשל סיבות ביטחוניות."

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ל DORKI

לגבי הדרכון הזר אתה צודק אין לי,אבל איך אתה יודע שאין לי כסף כמו לתשובה? אומנם אני לא תשובה אבל לא חסר.

תודה .

פורסם
אבל איך אתה יודע שאין לי כסף כמו לתשובה?

כי אם כן, מישהו אחר היה מחפש עבורך את התשובה. :lol:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
לפי מיטב ידיעתי, הישראלים היחידים שביקרו במקומות הללו (למעט גורמי שלטון) היו אנשי עסקים בעלי דרכון זר ויצחק תשובה שביקר שם עם בנו למשך 48 שעות.

ואנדי רם.

אגב טניס, חובבי הספורט בטח זוכרים שלשחר פאר סירבו להעניק אשרת כניסה לאחד הטורנירים שהתקיים שם והיה על כך בלגאן גדול בעולם הטניס.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

נתחיל מהסוף, בלי דרכון זר אתה לא נכנס לדובאי\אבו דאבי.

מה שכן,ראוי לציין שבשנים האחרונות כן מגיעים למקומות הללו ישראלים שאין להם אזרחות אחרת פרט לישראלית,זה נעשה ללא החתמת דרכונים וכו' והאישור הזה ניתן רק לישראלים המשתתפים בתערוכות\וועידות וכו'.

השלום מתחיל מעולם העסקים,שם אין מגבלות פוליטיות כאלה ואחרות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...