Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו פורסטר 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מוכרת את הרכב שלי סובארו פורסטר שנת 2005 דגם SG5CL1R, יד שניה עם 31000 ק"מ.

יש לי כבר קונה ואני לא בטוחה לגבי המחיר אשר עלי לדרוש

המחירון הלא משוקלל של יצחק לוי הוא 84000 והמחירון המשוקלל כולל ק"מ ומס' ידיים הינו 92400.

כמה עלי לדרוש?

תודה,

סיגל

פורסם

אם הרכב שמור באמת בצורה מיוחדת, את יכולה לדרוש אולי עוד אלף-אלפיים מעל המחירון.

אם לא אז תדרשי מחירון ואם הקונה באמת מתלהב מהקנייה אבל הוא יודע להתמקח טוב ואת לא רוצה לפספס אותו אז תרדי מקסימום ל 90000.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
תודה יוסי, אבל לפי איזה מחיר ה-84 אלף או 92 אלף. משוקלל או לא?

המחירון המשוקלל בא לטובתך כבר.

המחירון הרגיל מייצג דוגמא לרכב ממוצע,מכיוון ששלך הוא בעל נתונים טובים הדרישה יכולה לבוא מהמחירון הממוצע.

אבל את תמיד יכולה לדרוש 92 שזה המחירון המשוקלל לרכב שלך , ואז לראות איפה את מתגמשת לקראת הקונה מהמחיר המשוקלל.

בהצלחה.

פורסם

גם לי יש סובארו מאותו שנתון אבל אם 35K על הספידומטר. לא מזמן ניהלתי מו"מ למכירה עם מישהוא שרצה את האוטו. כך שאני יכול להביא דווח מהשטח.

האוטו מפוצץ בכל מיני תוספות, אחרי דיטיילינג וכדומה. אבל על זה לא משלמים יותר לצערי.

ניתן לדרוש יותר, אבל יד שניה לא משחקת לטובתך גם כן. אני בסוף לא מכרתי. כי לא מצאתי תחליף ראוי לסכום שהציעו לי.

מה גם שהאוטו באמת כמו חדש ולא עושה בעיות.

במקומך הייתי מתחיל ממחירוון משוקלל כמובן אבל מתכוונן לכיוון של87-89 אלף כדי להיות ריאלי. בהנחה שאין בעיות בבדיקה כמובן.

פורסם

אני מציע שתפרסמי ביד 2 מחיר מכירה של 94K , תראי כמה טלפונים את מקבלת , אני מאמין שב 92K המכונית נמכרת אם לא היו אי אלו תאונות בעבר .

אני אישית מוכן להגיע לקנות ב 84K ,אפילו לצאת עכשיו עם מקדמה לא הרבה וויכוחים .

פורסם

ההבדל משנה שעברה להיום, הוא המס הירוק. מחיר המכוניות הגדולות והחדשות עלה ואיתו גם המשומשות. תוסיף את השוק החלש בסוף שנה שעברה וקיבלת את חלון ההזדמנויות המדהים שהיה. אני שנה שעברה בררתי לגבי מאזדה 5 שנת 2006 לקנות מליסינג דרך החברה שאני עובד. הרכב הוצע לי ב 93K ש"ח שהמחירון הרשמי היה 99K. לפני חדשיים בדקתי והמחירון של הרכב עמד על 107K. ז"א הייתי יכול לקנות רכב (קניתי 307SW 2003 במקום) ליסוע איתו שנה ולמכור ביותר ממה שקניתי. ישראל 2009 :)

• תוכן חדש...