Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חפירה עצמית.

אנחנו בעלי 2 השקפות עולם שונות.

נו,ואם מישו יקנה רכב יד 7 שעבדו עליו שזה יד 3.

אז מה אם יורידו את המודעה ביד 2 האוטו לא ימשיך להמכר עם אותם נתונים?

מכרת את האוטו? מזל טוב ובהצלחה,היית אומר הרכב עבר תאונה קשה = אני מצדיק.

אז בן אדם שמרמה אנשים, אז יבוא בן אדם שמבין לא ויפול ותייעץ פה בפורום.

ולבן אדם שנפל,אין מה לי מה להגיד חוץ מממשתתף בצערו ומקווה שילמד להבא.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה? למה שיהיה לו אכפת?

מה הוא גבריאל המלאך? לדאוג לכל האזרחים במדינת ישראל?

אז הוא ידאג לספר לחברים,ולשאר חובבי הרכב שמתעניינים אתו ברכבים ,וזהו.

זה רכב של 2500 שקל ,לא יצירת ספורט מוטורית,לא רכב חדש,לא רכב שעלול להוות לבן אדם מכשול במשהוא.

ברכבים כאלה אני גם מאמין שהיד לא משנה בכל מקרה.

מוזר לאללה,

אני מכיר מקס אחר לגמרי, שלא היה מדבר ככה ולא חושב ככה.

דווקא אתה, שיצא לך לקנות גרוטאה בלא מעט כסף, שעפו עליך עם תיקונים מופרכים וחלקים במחירים מנופחים, שכבר יצא לך לקנות "חתול בשק" ככה מתייחס למישהו שמעלה כזו הודעה?

לא מתאים לך גבר.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
צודק אני מעדיף שמישהו יקנה אוטו דפוק מאשר שמישהו ידפוק לי את החיים.

כן זה ידוע שסוחרי רכב מחסלים כל מי שעומד בדרכם.

בגלל האגואיסטיות שלך, יהיה שם מישהו שככל הנראה תפרן, שישלם על הרכב הזה את מיטב כספו, וסליחה על הביטוי, אבל יקבל זין בעין.

פורסם

אף אחד לא התייחס לעובדה שתאריך הטסט שונה?

יש סבירות גבוהה למדי שמדובר ברכב שונה.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

אני מוכן ללכת (אם זה באיזור סביר מביתי - איזור המרכז) רק בשביל לראות את הפרצוף של הרמאי כשאני "עולה" על הרמאות שלו.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
מוזר לאללה,

אני מכיר מקס אחר לגמרי, שלא היה מדבר ככה ולא חושב ככה.

דווקא אתה, שיצא לך לקנות גרוטאה בלא מעט כסף, שעפו עליך עם תיקונים מופרכים וחלקים במחירים מנופחים, שכבר יצא לך לקנות "חתול בשק" ככה מתייחס למישהו שמעלה כזו הודעה?

לא מתאים לך גבר.

כי אנשים משתנים עם כל מיני חוויות שונות ומשונות בחיים.

אני לא רימו אותי בחלק הזה,רימו אותי בחלק האנושי,אבל למזלי חלק אנושי זה חלק מאוד פגיע :-D

אני לא גם לא טענתי שהבחור לא צודק,טענתי שהנה ברגע שהוא התחיל להסתכל על העניין מכל הזוויות הוא ירד.

אם גיבור - עד הסוף....

פורסם
זה קורה להרבה אנשים ,אנשים מתעצלים לצלם את הרכב שלהם אז הם גונבים תמונות.:evil:

מרוב שזה מובן מאליו, אני מניח שזה לא מסתכם ב'אותה תמונה'.

פורסם

חבר'ה

1. אכן אותו רכב אבל לא אותן תמונות, לא רואה לוחות זיהוי (אותו בן אדם אפילו).

2. אני חושב שהיה לו אוטו (יד 03) שעבר תאונה והוא החליף לוחות, קצץ ריתוך על המנוע והשילדה וזהו... לא? אם הוא באמת רמאי הוא גם הספיק לעשות ביטוח מקיף על האוטו שלי ולעשות "תאונה" מראה לביטוח האוטו הישן ומרוויח עוד 5000 ש"ח.

3. אם היה מדובר על עשרות אלפי שקלים הייתי הופך את העולם אבל פה זה "רמאות קטנה" שלא שווה לי את הסיכון להתערב... חסרים מקרים של אנשים שנרצחו בשביל 100ש"ח? במקרה הרע הקונה ישלם 2000 ש"ח יותר מהשווי, לא סוף העולם.

כל טוב.

פורסם

yyoossssii,

עכשיו כבר התחלת עם תיאוריות קונספירציה - איזו חברת ביטוח עושה ביטוח מקיף לרכב ששויו 2500 ש"ח? ומניין לך שביצעו ריתוכים וכו'...

אם אתה רוצה לשחק אותה בלש, שלח מישהו להתעניין ברכב כקונה. אז גם תוכל לכתוב דברים מוכחים.

האם ביצעת העברת בעלות מסודרת? כבעליו הרשום של הרכב יש לך אינטרס ברור שההעברה תירשם כחוק.

פורסם
אף אחד לא התייחס לעובדה שתאריך הטסט שונה?

יש סבירות גבוהה למדי שמדובר ברכב שונה.

ואולי הוא כותב יד וטסט לא נכונים במודעה, ובונה על זה שהוא ימכור לאחד שלא יודע לבדוק מה כתוב ברשיונות?

ואם יבוא אחד שכן יודע לקרוא רשיונות, או שלא תהיה עסקה, או שהוא יוריד לו 1000 ש"ח ועדיין ייצא מורווח מהעסקה.

(כמובן כל זה אם אכן מדובר באותו רכב)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...