Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את חוות הדעת תוכל לתת רק אתה לנו.

הסאב אצלך ואתה שומע אותו.

אבל אני יגיד לך משמיעה אישית של הסאב הנ"לֹ..לדעתי סאב לא טוב אם אפשר לקרוא לו סאב בכלל.

לא מדוייק בעליל סתם נותן בומים וקשר בינו לבין המוסיקה מקרי בהחלט!

זוהי דעתי..תגיד לנו אתה מה אתה חושב עליו אם אתה מרוצה סבבה אם לא תנסה להחליף אותו.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

האמת שיש צדק בדבריך, לכן חשבתי לקבל קצת חוות דעת.

אולי זה רק אני שמדמיין.

אי אפשר לכוון אותו איכשהו דרך המגבר?

פורסם

האמת אם זה היה עניין של כיוון לא הייתי קוטל אותו.

זה פשוט האופי של הסאב.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

לחברי יש סאב דומה של פיוניר, שומעים ממש מצויין שם.

כנראה שפשוט צריך לכוון אותו כי עכשיו הוא ממש לא נקי, כמו שאמרת סתם נותן בומים.

איך מכוונים?

פורסם

אולי הכיוונים יהוו אלמנט מסויים אבל אני בטוח שאצל החבר שלך מבנה הרכב שונה, מה שיוצר אקוסטיקה שונה בשמיעה בין שני הרכבים שלכם.

פורסם

הסאב חדש מהשקית תן לו לפעול כמה שעות טובות עד ל brake in, אל תצפה שהוא יהפוך להיות IDMAX אבל אתה אמור להרגיש בשיפור מסויים בדיוק ובטונליות של הסאב ( אם קיים כזה דבר בסאב הזה )

אל תתבאס כולם התחילו עם סאבים של פיוניר או שלא :?:

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
הסאב חדש מהשקית תן לו לפעול כמה שעות טובות עד ל brake in, אל תצפה שהוא יהפוך להיות IDMAX אבל אתה אמור להרגיש בשיפור מסויים בדיוק ובטונליות של הסאב ( אם קיים כזה דבר בסאב הזה )

אל תתבאס כולם התחילו עם סאבים של פיוניר או שלא :?:

והיו את היותר גרועים שהתחילו עם סאב של קנווד עד שהוא מת ו"השתדרגו" לפיוניר ;)

תן לסאב זמן לעבוד - יום יבוא והוא יהיה IDMAX או שלא?! לא!

שבת שלום.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

די די אל תבאסו את הבן אדם.

תהנה עם מה שיש לך. כי יש כאלה שאין להם.. בנתיים כמוני..

ועם מה אתה מגביר את הסאב? ואגב אם הסאב לא טוב לך.. תנסה למכור אותו ולפני שאתה קונה תתייעץ בפורום אני בטוח

שיש אנשים טובים בפורום שישמחו לעזור לך כמו שעזרו לי..

אגב תמיד תסתכל על החצי כוס המלאה לפחות יש לך משהו שנותן בומים!

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

אם לחברך יש סאב דומה ושומעים טוב יותר משלך-כיוונים בלבד.

יש משתנים נוספים כמו סביבת רכב,הד יוניט,מגבר וכו.אבל אם כבר קנית נסה להיעזר באחד שמבין או בוא לאחד המפגשים שלנו-יעזרו לך בשמחה רבה.

פורסם

שלא תבינו לא נכון חברים, הסאב עובד יפה.

פשוט קצת גבוה מדי, יש שירים שהבאס ממש מוגזם שם, שירי ראפ בעיקר וזה ממש מכאיב באוזניים.

אני צריך לכוון אותו וזהו.

ולמה הסאבים של פיוניר לא נחשבים טובים?

פורסם

שמע, לי יש באוטו את הדגם היותר מיושן של הסאב הזה (פיוניר 1400W). כעיקרון יש להם עוצמה ואיכות טובה ואני מרוצה ממנו אך כמו שאמרו מדי פעם תוכל לשמוע בסים לא קשורים. לי אישית לא מפריע,הרבה טלוי בטעם שלך...

• תוכן חדש...