Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזג האויר הנפלא הזמין אותי לרכיבת צהריים קצרה.

נענתי להזמנה ויצאתי לרכב

9.jpg

11.jpg

6.jpg

4.jpg

1.jpg

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם
מזג האויר הנפלא הזמין אותי לרכיבת צהריים קצרה.

נענתי להזמנה ויצאתי לרכב

כתבת : כמה תמונות מרכיבת הצהריים...אבל רואים אופנוע עומד על רקע של ים.. :roll:

פורסם

איפה שאר האופנועים, אבל בכיף להסתכל רק על ה R

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

אכן 9 תמונה מאוד יפה...

שים אותה כDESKTOP.

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם

הטיל הזה נראה ממש יפה!!!

לפני שבועיים חבר שלי קנה טיל כזה(משופר משהו בסביבות ה170 כ"ס)

עליתי לסיבוב איתו ובאמת הרגשתי שאני טס אל הלא נודע!

שיא האנדרנלין. :lol:

אלעד.

נינג'ה לבנה!

פורסם
הטיל הזה נראה ממש יפה!!!

לפני שבועיים חבר שלי קנה טיל כזה(משופר משהו בסביבות ה170 כ"ס)

עליתי לסיבוב איתו ובאמת הרגשתי שאני טס אל הלא נודע!

שיא האנדרנלין. :lol:

אלעד.

בטוח שלא 180 כ"ס, כי זה מה שנהוג להגיד עכשיו ?

לפחות ככה חבר שלי אומר :?

פורסם
...אתה כבר בחוף... אז אולי קצת נערות מקומיות? לא..לא בשבילי, בשביל עומר - הוא ביקש, אבל די מתבייש. :oops:

כשיש לך כלי כמו ה R... אני בטוח שהוא היה צריך לדחוף את כל הבחורות מאחורה שלא ידבקו לאופנוע... :roll:

נ.ב:

על כבר מדברים על בחורות ואופנועים, ידידה ממש טובה שלי (אקסית) אמרה לי פעם שבחורות אוהבות אופנועים בגלל הוויברציות שבזמן הנסיעה :oops:

לכו תדעו... :)

תן בפולגז!

אם לי היה אופנוע, לסבתא היו גלגלים...

פורסם

תגיד לידידה הממש טובה שלך, שבאופנוע שלי היתה ויברציה אחת באיזור ה5500 סל"ד וגם אותה העלמתי. :lol:

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

על כבר מדברים על בחורות ואופנועים, ידידה ממש טובה שלי (אקסית) אמרה לי פעם שבחורות אוהבות אופנועים בגלל הוויברציות שבזמן הנסיעה :oops:

לכו תדעו... :)

עכשיו אתם מבינים, למה אני מחפש V-TWIN ??

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

• תוכן חדש...