Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני בעל מאזדה לאנטיס 98 סדאן 1600

בפאנל מזגן אצלי שלי יש תאורה חלשה מאוד, עד כמעט בלתי נראיתץ

נראה לי שיש שתי מנורות ואחת שרופה, אין לי מושג כיצד אני מגיע למנורות של הפאנל הזה.

אני מועניין לבצע את ההחלפה לבד במידה וזה אפשרי, מבלי להגיע למוסך של מאזדה,

אם מישהו מכיר את הרכב ויודע איך זה מתפרק ומאיפה אשמח לקבל תשובה/הדרכה.

תודה ושבת שלום

פורסם

אני אתן לך טיפ קטן שכאשר תלך לבעל מקצוע ולא משנה היכן שים לב שלפני שהוא מנסה למשוך את המסגרת הגדולה שיש בורג אחרי המאפרה.

אם אתה שואל אותי עדיף לך ללכת לבעל מקצוע מעולה ומעלה כיוון שהפלסטיקים ברכבים ישנים הם מאוד רגישים וחבל שבשביל אור עמום תצטרך לחפש את כל המסגרת.

פורסם

קיבלתי את הטיפ לגבי הבורג, הבנתי איכן הוא ממוקם.

שלב הבא, המסגרת תפוסה עם קליפסים, ומברג שענים קטן אמור לשחרר את כולה?

בעל מקצוע יקח סכום מופרז על פירוק והרכבה של החלק? כי הנורה הקטנה הזאת לא תעלה לי יותר מחמישה שקלים.

יצא לי לפרק את המסגרת בסופר לנסר, לא היו בעיות מיוחדות נמצאו הברגים והלך בקלות.

הפחד שלי באמת זה שתישבר המסגרת, יש לי ידים טובות לדברים האלה.

ממתין להמשך תגובות המלצות הדרכות...

פורסם

אם איני טועה צריך לפרק קודם את הקונסולה של ההאנדברקס, ולאחר מכן להתקדם בפירוקים עד לפירוק המסגרת, אני ביצעתי אבל לא זוכר בדיוק.

כשאתה תפרק את המאפרה יהיה לך בורג פיליפס לאחר שתפתח אותו, תתפוס עם הידיים במסגרת ומשוך אותה לכיוון שלך, אל תשמש במברג כי זה ישאיר סימנים.

הנורות שאתה צריך אלו נורות זעירות מאוד, בגודל של לד (כמו ראש של גפרור) עם 2 סיבים דקים כשערה, את הסיבים מלפפים סביב התושבת של הנורה.

זה לא כ"כ מסובך, אבל אם אין לך ידע בזה עדיף שתשאיר את זה לבעל מקצוע.

עלות נורה כזו כ 5-10ש"ח וקצת קשה להשיג.

פורסם

אין צורך לפרק את חיפוי בלם היד.

פרק את הבורג ואת מערכת השמע לאחר מכן במקום שבו הייתה מערכת השמע תיהיה לך גישה נוחה למשוך (ללא מברג).

שים לב כאשר תשתחרר הקונסולה למייטב זכרוני יהיה לך קשה מאוד להחליף את הנורות כיוון שהחלק שעליו נמצאים הכפתורים מקובע לכן נתק מהיחידה הפנימית את "מוטות" התפעול ואז תוכל בקלות להוציא לחלוטין את החלק ולהחליף את הנורות בחוץ.

• תוכן חדש...