Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בחיפוש משקה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אולי מישהו יודע איפה אפשר למצוא בארץ בקבוק אבסנט מקורי? שיש בוא כמה שיותר מהחומר הפעיל :multi:!

תודה לעוזרים!

פורסם

אני די בטוח שאין. ה"חומר הפעיל" בבקבוקים שיש פה עומד על 0 בדרך כלל, ואולי 9 אם יהיה לך מזל. אולי יש לאחד מחברי הפורום שהיה בפראג למשל, תנסה לשאול

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המשקה המקורי לא קיים והוא אפילו אסור בייצור בארצות המקור (צרפת ושויץ אם אני זוכר נכון)כבר עשרות שנים.

הוא מסוכן, גורם להזיות קשות, רעיל עד לרמת מוות וגורם להתקפות פסיכותיות אלימות בשילוב עם תרופות רבות.

מה שנמכר היום כ"אבסינט" הוא צל חיוור של המקור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, לא יודע עד כמה זה נכון, אבל זה מתוך ויקי:

"האבסינת אף לא נאסר מעולם בספרד ובפורטוגל, ואכן במדינות אלה פועלות מזקקות אבסינת. בדומה, המושבות הפורטוגזיות והספרדיות לשעבר באמריקה הלטינית, ובמיוחד מקסיקו, מתירות את מכירת האבסינת, והוא זכה אפוא לאהדה רבה לאורך השנים."

פורסם

אני מבקש להבין משהוא, המשקה גורם במקרה הטוב להזיות קשות, במקרה הבינוני להתקפות פסיכותיות אלימות מאוד ובמקרה הגרוע מוות, אז למה בכלל לשתות כזה דבר?

בעייני זה משול ללאכול פטריות הזיה בחו"ל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

התשובה של למה מועד פשוטה.

כי זה אפשרי. וחוקי.

אז למה לא???

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם באגירה צודק, אז תקנו רעל ותשתו. אותו אפקט, לא? על חלק ישפיע יותר על חלק הרבה יותר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הוא התכוון לאבסנט המקורי שיש בו 80% פלוס של החומר אני מחפש את מה שיש בארץ כמובן עדיף כמה שיותר חומר אבל לא מעוניין ב 80 אחוז חזק מדי :)

ובנוגע לרעל לא יודע יש לו יותר מדי טעם של רעל :)

פורסם

טעם של רעל כמו לכל וודקה, לא? (ולפעמים אחי מגיב פה על וודקות כי הוא שותה וקצת מבין, אני לא זה ולא זה :lol: , בגלל זה לפעמים נראה כאילו אני סותר את עצמי).

ZOOM-ZOOM

פורסם

קצת סדר: קודם כול, מומלץ לפנות ללינק הזה - אני לא יודע מי המטורף שכתב את הערך,

אבל הוא מכיל יותר מידע על האבסינת מכל מקום אחר (בעברית) -

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%AA

תכל'ס, אין להשיג היום בשום מקום את המשקה המקורי,

אולי מה שיש בצ'כיה קרוב למקור, ובכל מקרה, אין שום דבר באבסינת שגורם להזיות.

מדובר פשוט במשקה עם אחוזי אלכוהול גבוהים, והמקרים הבעייתיים שתוארו בסוף המאה ה-19

הם פשוט סימנים שונים של אלכוהוליזם קשה. צמח הלענה לא גורם לכלום.

מבחינה היסטורית, המשקה הזה היה פשוט שעיר לעזאזל,

ובמידה לא מעטה של צדק, כי גם אז (סוף המאה ה-19)

הוא היה בעל אחוזי אלכוהול גבוהים למדי. כאילו שהיום אין אלכוהוליסטים

שרוצחים בהתקף טירוף את האישה והילדים.

שלא יספרו לכם סיפורי מעשיות, בקיצור.

מה שאפשר להשיג היום בארץ הוא כל מיני גרסאות של משקאות עם אחוז אלכוהול גבוה במיוחד,

מ-60 ועד 90 אחוזים, עם צבע מאכל, בלי צבע מאכל, לא משנה.

אני בדעה שאם כבר רוצים לדפוק את הראש (והכבד), אפשר לעשות את זה עם ספירט 96 אחוז,

או במילים אחרות - תעזבו שטויות.

עריכה אחרונה: הוזכר פה "חומר פעיל" - בחייכם, די עם העלבון לאינטילגנציה.

המספרים פשוט מצויינים אחוז של אלכוהול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אבסינט "מקורי" כולל רעל (טוג'ון או טוג'ין) שההשפעה שלו מזכירה את הפעולה של THC אבל לא דומה לו

וחומר פעיל של 80% THC בבקבוק אבסינט זה "טיפה" קיצוני.

שתבין סדר גודל במריחואנה רפואית לדוגמא שמגדלים בישראל יש פחות או יותר 17% חומר פעיל וזה נחשב לה-מ-ו-ן

אם אתה רוצה דברים שקשורים להזיות, יש דברים

אם אתה רוצה THC יש דברים

אבל אם אתה רוצה להשתכר סתם תשתה ערק, זול ודופק את הראש (ובשקט בשקט אני אגיד לך לדעתי שהטעם לא רע)

ובגירה "בעייני זה משול ללאכול פטריות הזיה בחו"ל."- זה דבר טוב או רע?

פורסם
למיטב ידיעתי, באיבריה ניתן לקנות "אבסינט 77", כאשר המספר מתייחס לאחוז החומר הפעיל.

לגבי ישראל - אין לי מושג.

תגידו אתם שפויים ?

70-80 אחוז חומר פעיל ?

מה אתם פיל ?

ה70-80 אחוז אלכוהול , הטענה היא שככל שיש יותר אלכוהול החומר הפעיל נשמר יותר טוב.

בכל מקרה אחרי התנסות בכמה שוטים מבקבוקים שונים באיכותם , כל מה שהוא סתם ירוק ומלא אלכהול לא שווה יותר מכמה שוטים אחרים , מה שלכאורה מכיל חומר פעיל , בהחלט הפך ת'תחת , אבל לך תדע ממה , הרי יש שם 65 אחוז ומעלה .

בכל מקרה צ'יסר מאחד ממש איכותי בהחלט שלח חבר שלי לכמה שעות של תקשורת חלקית במיוחד...

לגבי איפה ניתן להשיג בארץ :

בעיקר אצל חברים שחזרו עם אחד כזה מספרד.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...