Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן חבילת גימרים זה לא רק רוחב פס , זה גם גישה לשרתיים עסקיים שם העומס הרבה יותר נמוך.

בתור שחקן WOW לשעבר בבזק בינלאומי ההבדל בפינגים עצום, 80 בגימינג לבין 350-450 ברגיל.

למי שדיבר על VOIP בדקתי SKYPE שעה וחמש דקות שוות ל1.02 מגה , גם עם תדבר 24\7 סיכוי קלוש שתחרוג מספק כול שהוא.

אודי A4

דימה.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקרית שהייתה לי איתם לפני חודשיים בערך:

עברתי לגור לבד ועשיתי חבילת טריפל של הוט, כשסוף סוף הגיע אליי הטכנאי, הוא התקין הכל זריז, יפה, ובמקצועיות.

גלשתי ואני גולש עד היום בחבילת 3 מגה והספק שלי הוא 012.

בשלב מסויים קניתי גם סוני פלייסטיישן3, וביקשתי מהם לחבר אותי בחיבור ללא חייגן של 012( כי לא היה לי כח להגדיר את הסוני).

לפני שחיברו אותי ללא חייגן הכל היה פיקס, האימיול וטורנט עבדו פיקס ולא היו לי בעיות.

באותו יום שבוטל לי החייגן וקיבלתי איפי סטטי, הכל הלך "פארש".

לא אימיול ולא טורנט.

יצרתי איתם קשר והם ביצעו "בדיקה" וקיבלתי תשובה שלא מופיעה להם שום תקלה ושהם לא יכולים לעזור לי כי הם לא תומכים בתוכנות שיתופיות ושהתקלה כנראה אצלי בפיירוול או תוכנת הגנה אחרת על המחשב.

גיסנו לא פראייר והחלטתי לבדוק אם דרך השכנים אני כן אוכל להשתמש באימיול.- וכן יכלתי וללא בעיות.

דרך אגב, הם מחוברים בadsl וספק של בזק.

יצרתי קשר עם אינטרנט זהב עוד הפעם והם טוענים שהם לא יכולים לעשות כלום למרות שדרך השכנים אני יכול לגלוש.

משפט אחד בשיחה היה זה - "אני: איך אתה מסביר, שלפני ששינתם לי את ההגדרות לחיבור ללא חייגן יכלתי להשתמש בתוכנות שיתופיות ועכשיו אני לא יכול, ואחרי שטענתם שהבעיה אצלי- בדקתי את החיבור דרך השכנים והוא כן עובד?.

נציג התמיכה הטכנית של 012: לא יודע אבל אין לנו בעיה להחזיר לך את החיבור בחזרה דרך חייגן אם אתה מאמין שזה יפתור לך את הבעיה."

כמובן שחזרתי לחייגן כי אין לי כח למלחמות עם ספקיות אינטרנט, אבל בשורה התחתונה - 012 חברה לא הוגנת ועדיף לא להתחבר אליה.

אני רק מחכה שיגמר החוזה עם הוט ו012 כדי שאני אוכל לעבור לבזק, למרות שאני שוקל לשלם את הדמי ביטול ולסגור עניין כי ממש נמאס לי מהם ומהתקלות שלהם - גם מהוט וגם משל 012.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

עידכון:

שלחתי מייל אתמול בערב לעובדת בכירה במגזר הפרטיים של 012. התקשרה אליי נציגה היום בבוקר,

מסתבר שהיא לא מבינה ברשתות והבטיחה שיחזור אליי "איש טכני בכיר" עד שעה 19:00. נכון להודעה זו

אף אחד לא התקשר.

בנוסף גיליתי שהתחילו לחייב אותי על שירותי על AV/AS ושירות אנציקלופדיה מהחודשיים האחרונים - ל ל א א י ש ו ר!!

החוצפה שלהם חוצה גבולות ואני לא מוכן להמשיך בצורה הזו.

בינתיים אני ממליץ מאוד לכולם ל ה ת ר ח ק מ - 012, אני עדיין לא סגור על המשך הצעדים אבל אני בודק את כל האופציות. אם יש לקוחות שלהם שחווים את אותה הבעיה, אשמח אם תוכלו להצטרף אליי וביחד ננסה להזיז עניינים.

מתן

פורסם
כן חבילת גימרים זה לא רק רוחב פס , זה גם גישה לשרתיים עסקיים שם העומס הרבה יותר נמוך.

בתור שחקן WOW לשעבר בבזק בינלאומי ההבדל בפינגים עצום, 80 בגימינג לבין 350-450 ברגיל.

למי שדיבר על VOIP בדקתי SKYPE שעה וחמש דקות שוות ל1.02 מגה , גם עם תדבר 24\7 סיכוי קלוש שתחרוג מספק כול שהוא.

תודה.

פורסם
עידכון:

שלחתי מייל אתמול בערב לעובדת בכירה במגזר הפרטיים של 012. התקשרה אליי נציגה היום בבוקר,

מסתבר שהיא לא מבינה ברשתות והבטיחה שיחזור אליי "איש טכני בכיר" עד שעה 19:00. נכון להודעה זו

אף אחד לא התקשר.

בנוסף גיליתי שהתחילו לחייב אותי על שירותי על AV/AS ושירות אנציקלופדיה מהחודשיים האחרונים - ל ל א א י ש ו ר!!

החוצפה שלהם חוצה גבולות ואני לא מוכן להמשיך בצורה הזו.

בינתיים אני ממליץ מאוד לכולם ל ה ת ר ח ק מ - 012, אני עדיין לא סגור על המשך הצעדים אבל אני בודק את כל האופציות. אם יש לקוחות שלהם שחווים את אותה הבעיה, אשמח אם תוכלו להצטרף אליי וביחד ננסה להזיז עניינים.

מתן

מכיוון שלהתנתק מהחברה הזאת כמעט קשה כמו להתנתק מהוט, אני ממליץ כמו שהמלצתי בעבר - לוודא שכל העניינים הכספיים מתיישבים ואז לבטל את הוראת הקבע בכרטיס האשראי .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קשה זה דבר יחסי וזה נכון לגבי התמודדות עם כל חברה גדולה. בעברי עבדתי עם לקוחות באופן ישיר, אני מכיר את כל הטריקים

וקשה "לערבב" אותי.

במידה ויקרה מצב שאחרי פקס אישור התנתקות, הם ימשיכו לגבות ממני כסף

אני אמשיך את הטיפול בדרכים פחות נעימות. אני עקשן ולא אוותר לחברות הגדולות, אפילו לא על שקל

בייחוד שלגבות כספים אין להם בעיה אבל לתת שירות הם לא יודעים/יכולים/רוצים.

בסה"כ אני לא לקוח בעייתי, אני נמצא ב012 לפחות 4 שנים וזאת הפעם הראשונה שהתקשרתי להתלונן על בעיות.

בינתיים התקשרו אליי מ012, קיבלתי את חבילת הגיימרים שלהם ללא עלות - דבר שאמור לסדר לטענתם את הבעיה זמנית.

בעוד שבועיים-שלוש אמרו שהם צפויים לסדר את הבעיה שלי ועד אז אני עובר לחבילה שבה "הגלישה תיהיה חלקה יותר" (ציטוט).

נחייה ונראה.. אני לא ממהר להסיק מסקנות, א ב ל אם בעוד חודש,חודשיים או יותר תיהיה שוב חסימה

אני לא אשאר איתם.

בכל מקרה נחכה שה-NGN יגיע לאיזור שלי. אני מקווה שב-NGN לא תיהיה חסימת פורטים ותעדוף :roll:

פורסם

מצטער להרוס לך את החגיגה מתן. אני מנוי ב012 משנת 2002 ואכלתי כל צורה כזאתי ואחרת של ח*א מהם+ אני כרגע מנוי שלהם בNGN. זה הקש ששבר את גב הגמל. החסימות שלהם לא יעלו יותר כסף, ההורדות שלי יגיעו מחברה אחרת כבר.

עריכה: כיצד אני מתנתק מהם אם יש לי עדיין התחייבות בעיקבות השידרוג ?

כרגע ניתקו לי את השיחה מהשירות לקוחות, חוצפה!

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

מותר לך להתנתק ללא קנס מסויים, כן תצטרך לשלם את ייתרת התשלומים עד תום תקופת ההתחייבות.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

עדכון נוסף:

חזרתי הביתה ובדקתי את העניין לאחר שהובטח לי שכרגע מעבירים אותי לחבילה פתוחה יותר ללא תוספת מחיר, עד לתיקון התקלה.

הרצתי ספיד טסט - הפינג ירד מ300MS ל40MS

הפורטים הדיפולטיים של האימיול פתוחים - הבדיקה באתר שלהם הראתה V גם לTCP וגם ל UDP, בניגוד לאתמול שקיבלתי X בשניהם.

הכל עובד ומוריד כמו שצריך. בינתיים.......

פורסם

את יתרת התשלומים שלי יצתרכו לבוא ולקחת ממני, כאשר הם מאוד ירצו בכך !

חשוב לציין בנוגע לחבילת הגיימרים שהיא עד 5MB לכל היותר. אם חשקה נפשכם או כבר שידרגתם למעל אז זה לא אקטואלי.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
את יתרת התשלומים שלי יצתרכו לבוא ולקחת ממני, כאשר הם מאוד ירצו בכך !

חשוב לציין בנוגע לחבילת הגיימרים שהיא עד 5MB לכל היותר. אם חשקה נפשכם או כבר שידרגתם למעל אז זה לא אקטואלי.

יבואו גם יבואו, מגובים בסוללת עורכי דין והרבה הוכחות שאפילו לא חשבת עליהן, למה? כי כך החוק אמר.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אני רק מחכה שיגמר החוזה עם הוט ו012 כדי שאני אוכל לעבור לבזק, למרות שאני שוקל לשלם את הדמי ביטול ולסגור עניין כי ממש נמאס לי מהם ומהתקלות שלהם - גם מהוט וגם משל 012.

קראתי את כל הסיפור פעמיים ולא הבנתי איך HOT קשורה לעניין?

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

בתוך אחד שעובד בנטווזי'ן, אין שום חסימה בנטוויז'ן לאף תוכנה ולשום פורט.

גם אני גולש דרך נטוויז'ן, חוץ מזה שאני משלם מחיר יותר נמוך אין שום הבדל ביני לבין גולשים אחרים.

ולפי דעתי רוב האנשים שמתלוננים על חסימות ודברים כאלה פשוט לא יודעים להשתמש ולקנפג תוכנות הורדה, ראוטרים ודברים אחרים על המחשב שיכולים להשפיע!

פורסם

נטויזן 4662 - 4672 חסום. פתחתי בראוטר וזה פשוט לא עובד.

לבסוף פתחתי 44662 ו 44672 הכול רץ :)

אודי A4

דימה.

פורסם

damplin - אל תעליב את האינטיליגנציה של כמה אנשים שכתבו פה שהניסיון שלהם ברשתות הוא כנראה קצת יותר משלך.

בתור אחד שעובד עם רשתות מאז שנת 2000 ועבדתי בחברות שהתעסקו בראוטרים וסוויצ'ים ועכשיו בחברה שקשורה לתקשורת מהצד האבטחתי - נראה לי אני מבין מספיק כדי לקנפג כמה פורטים , וראוטר ביתי (ובבית יש לי משהו יותר נורמאלי) - הם פשוט חוסמים.

לא יעזור איך תסובב את זה ואיזה סיפורי אגדות ספרו לך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...